Fly til Grand Canyon

Om

Fly til

Drømmer du om en ferie på et av verdens vakreste steder? På tide å planlegge enreise til . Mens du besøker kan du nyte det fantastiske landskapet og det lokale dyrelivet. Pass på å ta en spasertur på Grand Canyon Skywalk. Det er en hesteskoformet gangbro som strekker seg over kanten av . Gulvet er av gjennomsiktig glass, så det kjennes ut som du går i løse luften. Det er naturligvis mange hoteller i , de fleste i de nærliggende byene, som i Flagstaff og Williams.

er en enorm kløft i det nordlige Arizona i USA, og den er en av de største turistattraksjonene i USA. Er du sulten på litt spenning, kan du dra ned til bunnen av og ta en elvetur. Du kan velge en tur som varer fra alt mellom én til fem dager, og du reiser sammen med profesjonelle guider. Noen få dager nedover elven lar deg komme mye tettere på Grand Canyon og alt den har å by på.

Finne flybilletter til

Når du er på jakt etter så billige flybilletter til som mulig, bør du bruke søkemotoren vår. Se etter flybilletter til Las Vegas, da disse ofte er en del rimeligere enn til de andre flyplassene i nærheten. Fra Las Vegas kan du se om du finner et billig fly til .

Flyreiser til fra norske flyplasser

Det er nok av flyselskaper du kan velge mellom når du skal fly til , og du kommer deg dit med kun én mellomlanding. De raskeste flyrutene tar deg fra Oslo til på drøyt 15 timer.

Når du har bestilt en flyreise til , er det viktig å huske på at du må registrere deg på internett i databasen til Esta før avreise. Gjør du ikke dette, vil du bli nektet adgang til USA.

Fly til Grand Canyon nasjonalpark lufthavn (GCN)

Hvis du ønsker å komme så nær med fly som mulig, er det denne flyplassen som gjelder. Det er en liten flyplass, og den brukes hovedsakelig i forbindelse med guidede turer, men den har også kommersielle ruter. Flyplassen ligger i Tusayan, bare elleve kilometer fra sørlige kanten av nasjonalparken. Det er imidlertid lite sannsynlig at du kommer til å benytte deg av denne flyplassen, det er nemlig flyplassen i Flagstaff som håndterer mye av turisttrafikken til .

Andre flyplasser du kan fly til

Flagstaff Pulliam Field lufthavn har direkteflyvninger til Phoenix, i tillegg til Dallas / Forth Worth og Las Vegas i sesongen. Flyplassen ligger åtte kilometer sør for Flagstaff. Mange velger også å fly til Phoenix eller Las Vegas, og deretter kjøre til . Hvis du tenker på å leie bil i , er dette absolutt et godt alternativ. Fra Phoenix til bruker du i overkant av tre timer med bil, mens det tar litt over fire timer fra Las Vegas. Det er som oftest billigst å fly til Las Vegas.

Informasjon om flyreiser til Grand Canyon

Ankomstflyplass Grand Canyon
Ankomstflyplassens IATA-kode GCN