Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Denver

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Denver

Ting å gjøre i Denver

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Denver har å by på! Hvis du planlegger en tur til Denver kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Denver sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Denver-aktiviteter

Denver er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Denver og gjør det lekende lett å utforske Denver. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Denver som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Denver

Denver tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Denver å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Denver.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Denver men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Denver

Denver sentrum

Denver sentrum kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg 16th Street Mall, som er en populær attraksjon. For å se mer av Denver er det bare å hoppe på metroen på 16th - California Station eller 16th - Stout Station.

ShoppingArkitekturUrbant

Cherry Creek

God mat og vakker elveutsikt er bare noe av det Cherry Creek kan friste med. Mens du er i byen, bør du også ta turen til severdigheter som Cherry Creek kjøpesenter.

ShoppingMiddagRiver View

LoDo

Reiser du til LoDo, kan du få med deg attraksjoner som Union Station og Larimer Square. Byen kan også friste med god mat, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Union Station-Coors Field-16th St. Mall Station.

UrbantPoolside BarsMiddag

Capitol Hill

Spennende museer og trivelige barer er bare noe av det som gjør Capitol Hill verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Ogden Theater (teater) og Molly Browns hus og museum.

DansLevende musikkArkitektur

Stapleton

Stapleton er godt kjent for blant annet god mat og livemusikk. Hvis du gjerne vil se mer av området rundt, er Northfield Stapleton og Denver natur- og vitenskapsmuseum to interessante severdigheter som er vel verdt et besøk.

ShoppingSportKafé

Ken Caryl

god mat er noe av det som trekker folk til Ken Caryl, men Deer Creek golfklubb er også verdt et besøk.

Vennlige folkFamilievennligLevende musikk