Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Denver

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Denver

Ting å gjøre i Denver

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Denver har å by på! Hvis du planlegger en tur til Denver kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Denver sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Denver-aktiviteter

Denver er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Denver og gjør det lekende lett å utforske Denver. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Denver som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Denver

Denver tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Denver å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Denver.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Denver men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Denver

Denver sentrum

Denver sentrum kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som 16th Street Mall og Paramount Theater (teater). For å se mer av Denver er det bare å hoppe på metroen på 16th - California Station eller 16th - Stout Station.

ShoppingArkitekturUrbant

Cherry Creek

God mat og vakker elveutsikt er bare noe av det Cherry Creek kan friste med. Mens du er i byen, bør du også ta turen til severdigheter som Cherry Creek kjøpesenter.

ShoppingMiddagElver

LoDo

Bruk tiden din i LoDo til å få med deg attraksjoner som Union Station og Larimer Square – for ikke å glemme god mat. For å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Union Station-Coors Field-16th St. Mall Station.

UrbantBarerMiddag

Capitol Hill

Spennende museer og trivelige barer er bare noe av det som gjør Capitol Hill verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Molly Browns hus og museum og Colorado statsforsamling.

DansLevende musikkArkitektur

Stapleton

God mat og livemusikk er noen av grunnene til at folk drar til Stapleton. Selv om det ikke finnes mange velkjente severdigheter i området, er det ikke langt til steder som Northfield Stapleton og Denver natur- og vitenskapsmuseum.

ShoppingSportKafeer

Five Points

Det er mye å utforske i Five Points, blant annet spennende bryggerier og nydelige hager. Du bør også få med deg populære attraksjoner som Coors stadion og Museum for det svarte amerikanske vesten, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på 27th - Welton Station eller 25th - Welton Station.

BaseballSportUrbant