Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Denver

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Denver

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Denver

Fly til Denver

Denver, som også kalles «Mile High City» på grunn av sin høyde over havet, er en vakker by som ligger i nærheten av Rocky Mountains. Det er ikke mange som er klar over at Denver faktisk er en solrik by, her skinner solen 300 dager i året. Folk besøker Denver for å se de majestetiske fjellene og puste inn den friske luften. Denver er by for alle årstider. Om vinteren står folk på snøbrett og ski og om sommeren går de på tur i fjellene og nyter utsikten. Gjør deg klar til å nyte denne byen i vest ved å bestille billige flybilletter til Denver på Expedia.no i dag.

Flyplasser i Denver

De fleste flyene til Denver lander på Denver Intl. Airport (DEN). Denne flyplassen, som vanligvis kalles DIA, er den største flyplassen i USA og den nest største i verden. I tillegg har DIA den lengste offentlige rullebanen i landet, og er den 11. travleste flyplassen i verden målt etter passasjertrafikk. Flyselskaper med stor tilstedeværelse på DIA omfatter Frontier Airlines, Great Lakes Airlines, United Airlines og Southwest Airlines. DIA har et unikt utseende. Flyplassen er dekket av et hvitt teflonbelagt fiberglasstak som på en abstrakt måte minner om Rocky Mountains. Andre flyplasser som betjener Denver-området er Rocky Mountain Metropolitan Airport, Centennial Airport og Front Range Airport.

Bestill flybilletter til Denver hos Expedia

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du bestille flyreiser til Denver?

Det finnes ikke dårlige tidspunkter å reise til Denver på. Mange tror at det er kaldt og snø i Denver hele året, men det er ikke riktig. Været er stort sett mildt og behagelig i Denver, selv midt på vinteren. Det kan selvfølgelig komme en snøstorm fra tid til annen, men så fort det slutter å snø, smelter den raskt takket være solen som stort sett alltid skinner. Bestill flybilletter til Denver mellom juni og august for å oppleve noe av det mest behagelige været i hele landet – på grunn av høyden er det lite eller ingen luftfuktighet om sommeren.

Aktiviteter i Denver

Hver januar feirer Denver livet og prestasjonene til Dr. Martin Luther King Jr. Denne begivenheten, som er kjent som «Marade», som er en kombinasjon av ordene «marsj» og «parade», omfatter dyktige talere, livemusikk og flerkulturelle forestillinger. Dette er én av de største feiringene av sitt slag i USA, og tiltrekker seg tusenvis av mennesker. Paraden går gjennom City Park, Civic Center Park og Colorado Capital State Capitol Building. Du kan finne andre interessante aktiviteter i Denver her på Expedia.no.

Hvis du besøker «Mile High City» i mai, bør du få med deg Downtown Denver Arts Festival. Begivenheten holdes vanligvis i Memorial Day-helgen og her opptrer lokale og internasjonale artister. Med over 100 ulike artister tiltrekker festivalen seg over 100 000 mennesker hvert år. Så finn frem din kunstneriske side eller kjøp en unik suvenir fra denne store begivenheten i Denver.

Opplev høsten på sitt beste på Denvers årlige Pumpkin Festival i oktober. Den holdes over tre dager i den vakre botaniske hagen i Denver, og er en tradisjon i Colorado. Her finner du over fire hektar med gresskar som er modne for plukking og hele familien kan kose seg med leker, ansiktsmaling og kurs i utskjæring av gresskar. Hold fast på familien gjennom maisplantelabyrinter og ta et bilde av barna når de rir på ponni.

Informasjon om flyreiser til

Ankomstflyplass Denver
Ankomstflyplassens IATA-kode DEN