Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Boston

Se de 9 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Boston

Boston – aktiviteter i en av USAs eldste byer

Boston er en amerikansk storby med et europeisk preg. Turisme er en viktig inntektskilde for byen og hvert år besøker mer enn 12 millioner turister Boston. Det mangler ikke på ting å gjøre i Boston enten du vil besøke spennende museer utforske områdets historie eller shoppe. Før du kan begynne å utforske byen

må du imidlertid få sjekket inn på hotellet ditt. For å komme deg fra Logan internasjonale lufthavn (BOS) inn til byen på en behagelig måte er det et godt utvalg av skyttelbusser og private biler du kan bestille på Expedia.no.

Sightseeing i Boston – en fin måte å utforske byen på

Boston er en storby med mange attraksjoner og severdigheter. Som turist i byen for første gang kan det være vanskelig å vite hva man bør få med seg i løpet av oppholdet. Kjøper du en billett på byens ”hopp på hopp av”-busser får du med deg det aller beste byen har å by på – uten at du trenger tenke på hvordan du skal komme deg til de forskjellige stedene. Billetten koster litt men til gjengjeld kan du bruke den én eller to dager alt etter hva du velger. Du får ofte med et gratis havnecruise når du kjøper billetten på Internett så sjekk litt rundt før du bestiller.

Attraksjonene du må få med deg

Visse attraksjoner er et must når du er i Boston og Freedom Trail er én av disse attraksjonene. Denne fire kilometer lange ruten fra Boston Common til Bunker Hill byr på masse spennende historie. Følg de røde mursteinene eller bli med på en guidet gåtur. Langs Freedom Trail finner du Faneuil Hall Marketplace en annen av byens kjente attraksjoner hvor du kan kjøpe mye spennende. De aller fleste har hørt om Harvard og MIT så ta turen til Cambridge og besøk disse to legendariske universitetene. Ta deg også en tur innom baren Cheers kjent fra den ikoniske TV-serien på 90-tallet.

Boston – ting å gjøre med barna

Boston er en ypperlig by å besøke med barn siden det er mange spennende aktiviteter å ta med de yngste på. New England Aquarium er en barnefavoritt og hvert år besøker over 1 5 millioner mennesker dette akvariet. Her er det alt fra søte seler og skilpadder til skumle krabber og haier. Det er ett av USAs største og mest populære akvarier så sett av god tid til besøket. Det er mange flotte offentlige parker i Boston hvor barna kan løpe rundt og kose seg. Boston Common og Public Garden er bare et par av de mange alternativene.

Sportsbyen Boston

Hvis du er på jakt etter underholdende aktiviteter i Boston bør du dra for å se baseball eller amerikansk fotball. Boston Red Sox som spiller i Major League Baseball spiller hjemmekampene sine på Fenway Park som har plass til 39 000 mennesker. I tillegg ligger hjemmebanen til New England Patriots Gillette Stadium bare 35 kilometer fra Boston. Patriots har vunnet Super Bowl flere ganger og er blant NFLs beste lag. Få med deg Patriots vinne sammen med nesten 67 000 andre mennesker på stadionet.

Kart

Discover neighborhoods in Boston

Boston bysentrum

Boston bysentrum har mye å by på, blant annet spennende akvarier og nydelig sjøutsikt. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Faneuil Hall Marketplace og Quincy markedet, og hopper du på metroen på State St. Station eller Government Center Station, kan du utforske mer av byen.

HistoriskAkvariumUrbant

Cambridge

Cambridge, hvor du finner to av USAs mest prestisjefylte universiteter, har en fornem stemning, eksklusive restauranter og museer og promenader langs elven.  

UniversitetMuseumUrbant

Back Bay

De parisiske bulevardene og elegante bygningene i brun sandstein er med på å skape en virkelig romantisk stemning og passer perfekt for spaserturer og vindusshopping.

ShoppingUrbantArkitektur

Beacon Hill

Du kan gå deg bort i de sjarmerende gatene med de historiske bygningene og den landsbyaktige stemningen i Bostons eldste og mest velstående forstad.

HistoriskArkitekturUrbant

Havnedistriktet

Nydelig sjøutsikt er bare noe av det som trekker folk til Havnedistriktet, og mens du er i byen, bør du ta turen til Boston barnemuseum og Black Falcon Cruise Terminal.

HavnUrbantSkyskraper