Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Mange spennende aktiviteter i Atlanta.

Blant de historiske og vakre byene i USAs sørstater, er Atlanta høyt oppe på manges lister. Den største byen i delstaten Georgia er blant de ti største byene i USA, og med et innbyggertall på over fem millioner i regionen, vil du finne lassevis av ting å gjøre i Atlanta. Enten du reiser hit for å nyte godt vær året rundt, eller et av landets mest dynamiske konserttilbud. Du finner flere trekkplastre i byen, som kalles Byen i skogen, Hotlanta, eller rett og slett bare The A.

Georgia er en stat som kan by på mye av de samme opplevelsene som den sydlige naboen, Florida, men i et mer behagelig tempo, og med sommertemperaturer som godt kan krype opp over 30-gradersmerket. Allikevel er det én ting du ser mye mindre av i Atlanta enn i Miami: Turister. Ikke fordi det ikke er mange spennende ting å gjøre i Atlanta, men rett og slett fordi Georgia ikke har markedsført seg som feriemål på samme måte som Florida. Hvis du vil ha en storbyferie med alle fordelene av de amerikanske sydstatene, minus de enorme folkemengdene, vil du kunne finne dette i Atlanta.

Atlanta: Aktiviteter for barn

Byen har mange ting å gjøre for barn, og enten dere er ute etter inne- eller uteaktiviteter, vil det være massevis å velge mellom. En tur på museum kan være kjedelig for de små, men ikke når du tar de med på Children’s Museum of Atlanta eller Center for the Puppetry Arts. Sistnevnte er en hyllest til alt som har med marionetter å gjøre, og flere av de kjente figurene fra Muppet Show er stilt ut her. Trenger podene å brenne litt krutt, er en av de morsomste aktivitetene i Atlanta å finne en liten halvtime utenfor sentrum, i SkyZone. Dette er en innendørs trampolinepark, og kan love mange timers moro for både barn og voksne.

Dersom dere trenger Atlanta-aktiviteter utendørs, vil dere også finne masse å velge mellom. Shoot the Hooch arrangerer en rekke aktiviteter på elva Chattahoochee, som renner gjennom byens vestlige områder. Enten du er ute etter rafting, kanopadling eller fiske, finner du dette her. Vil du kjenne et adrenalinrush av de helt store, ligger Six Flags Over Georgia også i Atlantas vestlige forsteder. Den kan lokke med både berg-og-dalbaner og badeland, i en familievennlig atmosfære.

Aktiviteter i Atlanta for kulturelt interesserte

Byens musikalske ambassadører er mange, og hvis du er musikkinteressert, har Atlanta ting å gjøre hver eneste dag. Konsertlokaler som The Tabernacle, The Fox Theater og Center Stage arrangerer alle konserter i mange forskjellige sjangre gjennom hele uken. Atlanta kan skilte med kjente, urbane artister som Gnarls Barkley, Arrested Development og Outkast, i tillegg til rockere som Mastodon, The Black Crowes og Black Lips.

De mange galleriene som ligger som perler på en snor i sentrum, kan skilte med kjente navn på programmet året rundt. Begynn turen din på High Museum of Art, og jobb deg nedover de mange listene over museer og gallerier Atlanta kan lokke med.