Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Atlanta

Se de 8 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Atlanta

Mange spennende aktiviteter i Atlanta.

Blant de historiske og vakre byene i USAs sørstater er Atlanta høyt oppe på manges lister. Den største byen i delstaten Georgia er blant de ti største byene i USA og med et innbyggertall på over fem millioner i regionen vil du finne lassevis av ting å gjøre i Atlanta. Enten du reiser hit for å nyte godt vær året rundt

eller et av landets mest dynamiske konserttilbud. Du finner flere trekkplastre i byen som kalles Byen i skogenHotlanta eller rett og slett bare The A.

Georgia er en stat som kan by på mye av de samme opplevelsene som den sydlige naboen Florida men i et mer behagelig tempo og med sommertemperaturer som godt kan krype opp over 30-gradersmerket. Allikevel er det én ting du ser mye mindre av i Atlanta enn i Miami: Turister. Ikke fordi det ikke er mange spennende ting å gjøre i Atlanta men rett og slett fordi Georgia ikke har markedsført seg som feriemål på samme måte som Florida. Hvis du vil ha en storbyferie med alle fordelene av de amerikanske sydstatene minus de enorme folkemengdene vil du kunne finne dette i Atlanta.

Atlanta: Aktiviteter for barn

Byen har mange ting å gjøre for barn og enten dere er ute etter inne- eller uteaktiviteter vil det være massevis å velge mellom. En tur på museum kan være kjedelig for de små men ikke når du tar de med på Children’s Museum of Atlanta eller Center for the Puppetry Arts. Sistnevnte er en hyllest til alt som har med marionetter å gjøre og flere av de kjente figurene fra Muppet Show er stilt ut her. Trenger podene å brenne litt krutt er en av de morsomste aktivitetene i Atlanta å finne en liten halvtime utenfor sentrum i SkyZone. Dette er en innendørs trampolinepark og kan love mange timers moro for både barn og voksne.

Dersom dere trenger Atlanta-aktiviteter utendørs vil dere også finne masse å velge mellom. Shoot the Hooch arrangerer en rekke aktiviteter på elva Chattahoochee som renner gjennom byens vestlige områder. Enten du er ute etter rafting kanopadling eller fiske finner du dette her. Vil du kjenne et adrenalinrush av de helt store ligger Six Flags Over Georgia også i Atlantas vestlige forsteder. Den kan lokke med både berg-og-dalbaner og badeland i en familievennlig atmosfære.

Aktiviteter i Atlanta for kulturelt interesserte

Byens musikalske ambassadører er mange og hvis du er musikkinteressert har Atlanta ting å gjøre hver eneste dag. Konsertlokaler som The TabernacleThe Fox Theater og Center Stage arrangerer alle konserter i mange forskjellige sjangre gjennom hele uken. Atlanta kan skilte med kjente urbane artister som Gnarls Barkley Arrested Development og Outkast i tillegg til rockere som Mastodon The Black Crowes og Black Lips.

De mange galleriene som ligger som perler på en snor i sentrum kan skilte med kjente navn på programmet året rundt. Begynn turen din på High Museum of Art og jobb deg nedover de mange listene over museer og gallerier Atlanta kan lokke med.

Kart

Discover neighborhoods in Atlanta

Atlanta sentrum

Atlanta sentrum kan friste med blant annet spennende akvarier, livemusikk og spennende butikker. Du kan også få med deg populære attraksjoner som CNN-senteret og Centennial olympiapark. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Five Points Station eller Peachtree Center Station.

AkvariumUnderholdningLevende musikk

Buckhead

Buckhead har mye å by på, blant annet trivelige barer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Lenox Square og Atlanta historiesenter, og hopper du på metroen på Buckhead Station eller Lindbergh Center Station, kan du utforske mer av byen.

ShoppingBarerMiddag

Midtown

Midtown kan friste med blant annet trivelige barer, og du bør også få med deg Fox-teatret, som er en populær attraksjon. For å se mer av Atlanta er det bare å hoppe på metroen på Midtown Station eller Arts Center Station.

BarerMuseerTeatre

Buford Highway

God mat er bare én av grunnene til at mange liker Buford Highway, og for å se mer av området er det bare å hoppe på metroen på Chamblee Station.

KulturJazzMiddag

Brookhaven

Spennende butikker er bare én av grunnene til å dra til Brookhaven, og har du tid til å utforske området rundt, kan det anbefales å ta turen til Lenox Square og Phipps Plaza.

FamilievennligShoppingVennlige folk

Cumberland

Cumberland kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg severdigheter som SunTrust Park og Cumberland kjøpesenter.

ShoppingVennlige folkUtflukter