Starten på sidens hovedinnhold

Bestill drømmeferien med Norwegian

Det norske flyselskapet Norwegian Air Shuttle ASA, som regel bare kalt Norwegian, har for øyeblikket 17 baser: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Spania, Storbritannia, Thailand og USA. Norwegian hadde nesten 26 millioner passasjerer i 2015 – et tall som stadig vokser. De opererer ofte med sesongtilbud, så du kan enkelt finne billige flybilletter med Norwegian – enten du leter etter et sted å dra til i påsken, til jul eller i sommerferien. Norwegian var et av de første flyselskapene som lanserte trådløst Internett ombord i flyvningene sine. Dersom du velger å fly til til New York eller San Francisco, kan du surfe på nettbrettet eller telefonen din under reisen.

Ting å huske på når du skal fly med Norwegian

Norwegian tillater at du har med én kolli håndbagasje i tillegg til en liten håndveske eller dataveske. Den vanligste billettypen inkluderer ikke bagasje, så da må du enten kjøpe ekstra bagasje eller du kan bestille en billett av typen Flex eller PremiumFlex. Hvis du vil holde deg oppdatert på flyvningen din underveis, få informasjon om innsjekking og bagasje, er det lurt å laste ned mobilappen til Norwegian. Hvis du er mellom 12 og 25 år, kan du bestille en ungdomsbillett til rabattert pris. Uansett hvor gammel du er, er det lurt å melde seg i fordelsprogrammet til Norwegian, CashPoints. Her kan du samle poeng du kan bruke til å få en rabattert flyvning – så har du kanskje råd til å reise enda lengre neste gang.

 

Vilkår og betingelser

  • Hotelltilbudsprisene er basert på den billigst tilgjengelige overnattingen for to personer som deler et rom. Alle prisene er inkludert skatter og serviceavgifter.
  • Flyprisene gjelder per person og for en tur-returflyvning. Alle prisene er inkludert skatter og serviceavgifter.
  • Fly- og hotellprisene gjelder per person og er basert på en tur-returflyvning og to personer som deler rom under hele oppholdets varighet. Alle prisene er inkludert skatter og serviceavgifter.
  • Bilprisene er basert på leie av en økonomi- eller minibil på de angitte reisedatoene. Alle prisene er inkludert obligatoriske skatter, serviceavgifter og obligatorisk bilforsikring.
  • Tilleggsutgifter som er basert på eventuelle tilleggsforespørsler, er ikke inkludert.

* Gjennomsnittlige besparelser på hotell basert på tilgjengelighet på Expedia mellom 1. juli og 30. september 2015. Besparelsene vil variere basert på destinasjon, reisens lengde, oppholdsdatoer og reiseleverandør. Besparelser er ikke tilgjengelig på alle hoteller, og kan ikke garanteres på ethvert spesifikke hotell.

Tilbake til toppen