Starten på sidens hovedinnhold

Finn et godt restplasstilbud

Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Gratis avbestilling

Spar penger på utvalgte flyreiser, hoteller og pakkereiser når du reiser innen de neste to ukene.Restplasser for reiser og ferieturer

Restplasser er populært både for flyreiser og ferieturer eller pakketurer med fly og hotell inkludert.

Det er noe magisk med restplassreiser. De gir deg muligheten til å spontant ta den pausen du trenger – akkurat når du trenger den. Det kan være når hverdagen føles stressende eller kjedelig og du trenger å slappe av eller få ny inspirasjon og nye inntrykk, eller når du har lyst til å gjøre et kupp og finne en billig reise til et spennende sted. Restplassreiser gir deg muligheten til å utforske nye, spennende steder og oppdage nye drømmereisemål. Restplassreiser er ofte komplette pakkeopplevelser, der du slipper å bekymre deg for alle de små detaljene. Alt du trenger og mye mer er allerede på plass og du kan bare slappe av og glede deg til en fantastisk opplevelse.

Restplassreisenes sjarm er at det tilbys nye eventyr og opplevelser hver dag, og at det virkelig lønner seg å holde øynene åpne. Gå inn på Expedia.no selv om du kanskje ikke egentlig har tenkt å reise, og la deg inspirere, ikke minst av utvalget. Kanskje du finner noe helt annet enn det du hadde sett for deg? På Expedias restplasside kan du bestille en reise i siste øyeblikk og spare penger på både flyreiser, hoteller og pakketurer. På nettstedet er restplassene delt inn i avganger neste dag, om 1 uke og om to uker. Dette gjør at du har mange valgmuligheter for å tilpasse reisen din til tidspunktet du har mulighet til å reise.

Storbyferier og sydenreiser er svært populære blant norske feriereisende, og aldri før har mulighetene til å reise og bo rimelig vært bedre enn de er nå. De spesielt lave prisene for restplasser gjør at man kan unne seg et avbrekk i hverdagen mye oftere enn om man må betale full pris.

I Norge er Gran CanariaHellas og Tenerife spesielt populære reisemål for restplassreiser. På disse destinasjonene finnes det også mange gode tilbud på restplasser. Dette er alle destinasjoner for folk som ønsker sol og varme som en avveksling fra det kaldere klimaet i Norge. Kanariøyene har en mye lengre sommersesong enn f.eks. Hellas, der badesesongen er begrenset til mai til oktober.

Hellas har mange forskjellige reisemål som kan tilby svært forskjellige opplevelser for den reisende. Opplevelsene spenner fra kulturreiser, der man kan studere gammel arkitektur og oldtidsminner fra Hellas’ storhetstid for over tusen år siden, for eksempel i hovedstaden Athen, til mer moderne kultur som man kan oppleve ved å besøke mindre byer og steder på øyhopping blant de mange store og små øyene i Egeerhavet. En stor opplevelse for mange er også å besøke munkestaten Athos på halvøyen med samme navn, som stikker ut i havet med sitt ruvende fjell ikke langt fra storbyen Thessaloniki. Et eventyr som dessverre kun kan oppleves av menn, og kun etter forhåndssøknad. Fastlands-Hellas byr også på fantastiske naturopplevelser – hva med en bestigning av Olympen, Hellas’ høyeste fjell, der selve de greske gudene hersket i fordums tid? Eller kanskje andre mindre ekstreme fotturer i Hellas’ vakre fjellverden frister mer?

For de fleste vil nok Hellas først og fremst være et reisemål for å få tilbake kreftene ved å nyte sol og varmt hav. Mulighetene for badeliv er nesten ubegrensede i Hellas, enten det er på en av de mange øyene eller langs kysten på fastlandet. Grekere er også svært gjestfrie og åpne mot turister, og man kan være sikker på å bli ønsket hjertelig velkommen hvor enn man reiser i Hellas. Hellas har også et rikt utvalg av mat og drikke over alt, både i storbyene og selv i de minste landsbyene.

På Kanariøyene er det to destinasjoner som alltid har vært svært populære blant nordmenn, og det er Gran Canaria og Tenerife. På mange måter har de to øyene forskjellige ting å tilby feriegjestene. Gran Canaria er en lav øy med utallige sandstrender langs hele kysten, mens Tenerife er en øy med en spennende fjellverden i tillegg til sandstrender. Tenerife domineres av vulkanen Teide, som rager høyt over havet og kan ses fra nesten alle steder på øya. Det som også er spesielt med Tenerife, er at øya er naturlig delt i to svært forskjellige deler av den dominerende fjellkjeden med Teide. På sørsiden er det nesten evig sol, tørt, og klimaet her representerer nettopp det solhungrige nordmenn ofte er ute etter - sol, varme, bademuligheter, heftig natteliv og rike underholdningsmuligheter. Nordsiden, derimot, er helt annerledes: Det kommer en god del regn her hele året, noe som fører til at naturen er overdådig grønn og frodig. Det er også her de fleste byene for fastboende er, typiske spanske byer med sin karakteristiske arkitektur og spanske atmosfære i gatene og de lokale bodegaene. Det er på denne siden av Tenerife at de fleste av den fastboende befolkningen bor og arbeider.

Restplasser er også tilgjengelige for helt andre typer ferier som de siste årene har blitt svært så populære, nemlig storbyferier og storbyhelger. Her er utvalget stort i Europa. Vår verdensdel er kanskje det mest interessante området i verden, spesielt for mennesker med vår kulturbakgrunn. Det er Europa som kan fortelle vår historie, slik at vi bedre kan forstå vår egen identitet. Og likevel er Europa svært mangfoldig. De enkelte landene som utgjør Europa har sin egen, spesielle kultur å by på i vid forstand, fra folklore til mat og arkitektur.

Det vestlige Europa har vært et yndet reisemål for nordmenn i mange generasjoner allerede. Men Øst-Europa var mer eller mindre skjult for oss i ca. 80 år, da jernteppet lå som et tungt skille mellom Øst- og Vest-Europa. Med Sovjetunionens fall i 1991 åpnet det seg en ny verden for oss. Vi fikk igjen tilgang til en fantastisk kulturarv i Polen, Tsjekkia, Slovakia og Ungarn, som alle tidligere var sentrale land i Europa, men som «forsvant» bak jernteppet tidlig på 1900-tallet. Og har man ikke opplevd ekte livsglede og gjestfrihet før, finner man det i alle disse landene. De er alle stolte av landene sine, har vidåpne armer overfor besøkende og overvelder alle med sin varme gjestfrihet. Og de kan tilby mye – fra vakker natur til en rik kulturarv.

For mange vil nettopp det å bestemme seg i siste liten for en reise ved å kjøpe en restplass gi noe ekstra. Det blir på samme måte som å få en overraskende gave, noe av gleden er nettopp det overraskende og uventede. Og det at en restplassreise i tillegg har sterkt reduserte priser, gjør jo ikke gleden mindre!

Start søket etter restplasser allerede i dag, og begynn gjerne på Expedia.no. Overrask dine kjære og unn dere selv en fantastisk reise og et opphold der det frister!

Kundeservice

Tilbudene er gyldige for oppholdsdatoer i løpet av de neste 14 dagene.

De angitte prisene omfatter de aktuelle kampanjerabattene. Rabattene gjelder for de standardprisene som de utvalgte hotellene har fastsatt og oppgitt (bortsett fra gjeldende avgifter og andre gebyrer).

De viste hotellprisene gjelder per rom per opphold basert på det billigste tilgjengelige dobbeltrommet, inkludert alle skatter og servicegebyrer [men uten eventuelle gebyrer til eller på hotellet].

[Pakkebesparelser er basert på prisen når hotell og fly bestilles sammen sammenlignet med prisen på de samme komponentene bestilt hver for seg.]

De angitte flyprisene er per person basert på billigste returflyvning fra de angitte flyplassene, inkludert alle skatter.

De angitte pakkeprisene er per person per opphold basert på billigste returflyvning fra de angitte flyplassene og at to personer deler det billigste dobbeltrommet, inkludert alle skatter.

Prisene oppdateres jevnlig og er korrekte på publiseringsdatoen.

De angitte prisene gjelder for opphold eller flyvninger på de viste datoene.

Det kan påløpe gebyrer for ekstra bagasje på flyvninger og pakkereiser, inkludert flyvninger som leveres av lavprisselskaper.

Det kan være datoer tilbudet ikke gjelder for. Sjekk de enkelte hotellene eller flyselskapene for mer informasjon.

Tilbud er underlagt begrenset tilgjengelighet og kan avsluttes uten varsel.

Klikk deg gjennom de ulike tilbudene for å kontrollere priser, tilgjengelighet og gjeldende betingelser og vilkår for disse tilbudene.

Expedias vanlige bestillingsvilkår gjelder.

Promotør: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.