Fortsett til sidens hovedinnhold
Starten på sidens hovedinnhold

Reisetilbud > Ferie i Norge og Norden

Her finner du våre beste tilbud på reiser i Norge og resten av Norden: Danmark, Sverige, Finland og Island.

Norge er verdenskjent for sin storslagne og flotte natur, men likevel finnes det stadig en del nordmenn som ikke har besøkt de mange vakre stedene i vårt langstrakte land.

Har du vært i Bergen? Har du sett vestlandsfjordene? Hva med nordlyset eller midnattssola i Nord-Norge? Har du seilt med Hurtigruten gjennom Lofoten? Og glem for all del ikke Svalbard og Longyearbyen, verdens absolutt nordligste by og et virkelig eksotisk feriested, også for nordmenn.

Slagordet “Norge – ditt nærmeste ferieland” er ikke bare en tom floskel, det er fullt av spennende og vakre opplevelser som gjør landet vårt til et ganske så enestående ferieland uansett hvilken tid på året du vil reise.

Og selvfølgelig er det mange steder i våre naboland som det også er verdt å besøke. I Sverige er det mange flotte steder å legge sommerferien til, for eksempel Gotland, med vakre strender og gammel historie. Eller hva med den ganske unike opplevelsen å bo på et ishotell i Finland? I Danmarks glade hovedstad København kan du virkelig nyte livet, eller du kan reise til Island og ta deg en svømmetur i Den blå lagune. Minisamfunnet Færøyene midt der ute havet er også verdt et besøk, med sin spesielle historiske tilknytning til Norge.

Her hos Expedia kan du oppdage våre nordiske naboland, eller feriere hjemme med god samvittighet hvis du foretrekker det!

Vilkår

De beste hotelltilbud-prisene inkluderer kun overnatting, og er basert på den billigst tilgjengelige natten for to personer som deler et rom. Alle priser er inklusive skatt og servicegebyrer.

Tilbake til toppen