Billige fly fra Trondheim (TRD) til Oslo (OSL) 598 kr

Værnes - Gardermoen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 598 kr for enveisflyvninger og 921 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
SAS
Widerøe
SAS
SAS
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
SAS
Informasjon om ruten Trondheim til Oslo
AvreiseflyplassVærnes
AnkomstflyplassGardermoen
Flyselskaper som flyr denne rutenNorwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Widerøe
Pris for flyreisen921 kr
Avstand360 km

Flybilletter fra Stjørdal til Oslo

Oslo har det aller meste du ønsker av en norsk by. Du kan kose deg i den fantastiske Frognerparken om sommeren, hvor det er mange spennende statuer, nyte en iskald pils i solen på Aker Brygge, hoppe på fergen ut til en av øyene i skjærgården eller gå innom et av byens mange populære museer, som Astrup Fearnley Museet og Munchmuseet. Det kollektive transporttilbudet i byen er veldig bra, og selv om du kommer deg de fleste steder til fots, kan det være greit å la bena hvile litt innimellom.

Finn billige flybilletter fra Trondheim til Oslo

Selv om Widerøe har en sjelden flyvning nå og da mellom flyplassene, er det SAS og Norwegian som setter opp de fleste fly. Før i tiden kunne det være ganske dyrt å fly denne strekningen, men etter at det ble hardere konkurranse på flymarkedet i Norge, har det blitt mye enklere å finne billige flybilletter fra Trondheim til Oslo. I tillegg til å benytte søkeverktøyet på Expedia.no til å finne de billigste flybillettene, kan det også vært lurt å sjekke nettsidene til flyselskapene – det hender nemlig de kjører kampanjer meg ekstra billige flybilletter. Det er veldig mange daglige avganger fra Trondheim til Oslo, og du kan stort sett reise hver time – fra tidlig morgen til sent på kveld.

Fakta om reisen

Når du skal fly til Oslo fra Trondheim er nesten samtlige flyvninger direkte, noe som kanskje ikke er så rart når flytiden er på godt under en time. Skal du kjøre strekningen med bil, tar turen omtrent seks og en halv time uten stopp, mens du med toget må legge på enda en time. Det er mye morsomt du kan gjøre de rundt fire timene du faktisk sparer, som å se en forestilling i Operahuset eller se en film i massive Colosseum kino.

Trondheim lufthavn (TRD) – rett ved havgapet

Det er ikke noe problem å komme seg til Trondheim lufthavn når du skal ut å reise. Togstoppet Værnes er knyttet til flyplassen, så du trenger ikke bekymre deg for om det regner hvis du tar toget til Værnes. Det går også flybuss fra Trondheim sentrum til flyplassen, en tur som tar omtrent 30 minutter. I avgangshallen på flyplassen er det butikker, spisesteder og mye annet spennende, så det skader ikke å være litt tidlig ute.

Flyreiser fra Trondheim til Oslo lufthavn (OSL) – moderne og flott

Vel fremme på Oslo lufthavn, er det bare å hente eventuell bagasje og bevege seg ut i ankomsthallen, hvor det er flere spisesteder og kiosker. Du trenger ikke bekymre deg for hvordan du skal komme deg inn til sentrum, du kan nemlig velge mellom flytoget, rutetoget og flybussen. Førstnevnte er det raskeste alternativer og bruker i overkant av 20 minutter på strekningen.

Fly fra Trondheim til Oslo og mange spennende opplevelser

Vi har allerede nevnt mye spennende du kan gjøre i Oslo, men er du glad i å shoppe, bør du ta turen til Bogstadveien. I denne gaten holder alle de største klesbutikkene til, så du vil helt sikkert finne noen nye plagg til garderoben din. Det er også mange restauranter og utesteder i denne gaten.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Oslo fra Stjørdal, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra TRD til OSL!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Stjørdal til Oslo. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Stjørdal (TRD)til Oslo(OSL) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Stjørdal til Oslo. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!

Ofte stilte spørsmål