Billige fly fra Trondheim (TRD) til Oslo (OSL) 448 kr

Trondheim - Oslo

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 448 kr for enveisflyvninger og 896 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
0
Informasjon om ruten Trondheim til Oslo
Avreiseflyplass
Værnes
Ankomstflyplass
Gardermoen
Flyselskaper som flyr denne ruten
Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Widerøe
Pris tur-retur
896 kr
Avstand
360 km

Flybilletter fra Stjørdal til Oslo

Oslo har det aller meste du ønsker av en norsk by. Du kan kose deg i den fantastiske Frognerparken om sommeren, hvor det er mange spennende statuer, nyte en iskald pils i solen på Aker Brygge, hoppe på fergen ut til en av øyene i skjærgården eller gå innom et av byens mange populære museer, som Astrup Fearnley Museet og Munchmuseet. Det kollektive transporttilbudet i byen er veldig bra, og selv om du kommer deg de fleste steder til fots, kan det være greit å la bena hvile litt innimellom.

Finn billige flybilletter fra Trondheim til Oslo

Selv om Widerøe har en sjelden flyvning nå og da mellom flyplassene, er det SAS og Norwegian som setter opp de fleste fly. Før i tiden kunne det være ganske dyrt å fly denne strekningen, men etter at det ble hardere konkurranse på flymarkedet i Norge, har det blitt mye enklere å finne billige flybilletter fra Trondheim til Oslo. I tillegg til å benytte søkeverktøyet på Expedia.no til å finne de billigste flybillettene, kan det også vært lurt å sjekke nettsidene til flyselskapene – det hender nemlig de kjører kampanjer meg ekstra billige flybilletter. Det er veldig mange daglige avganger fra Trondheim til Oslo, og du kan stort sett reise hver time – fra tidlig morgen til sent på kveld.

Fakta om reisen

Når du skal fly til Oslo fra Trondheim er nesten samtlige flyvninger direkte, noe som kanskje ikke er så rart når flytiden er på godt under en time. Skal du kjøre strekningen med bil, tar turen omtrent seks og en halv time uten stopp, mens du med toget må legge på enda en time. Det er mye morsomt du kan gjøre de rundt fire timene du faktisk sparer, som å se en forestilling i Operahuset eller se en film i massive Colosseum kino.

Trondheim lufthavn (TRD) – rett ved havgapet

Det er ikke noe problem å komme seg til Trondheim lufthavn når du skal ut å reise. Togstoppet Værnes er knyttet til flyplassen, så du trenger ikke bekymre deg for om det regner hvis du tar toget til Værnes. Det går også flybuss fra Trondheim sentrum til flyplassen, en tur som tar omtrent 30 minutter. I avgangshallen på flyplassen er det butikker, spisesteder og mye annet spennende, så det skader ikke å være litt tidlig ute.

Flyreiser fra Trondheim til Oslo lufthavn (OSL) – moderne og flott

Vel fremme på Oslo lufthavn, er det bare å hente eventuell bagasje og bevege seg ut i ankomsthallen, hvor det er flere spisesteder og kiosker. Du trenger ikke bekymre deg for hvordan du skal komme deg inn til sentrum, du kan nemlig velge mellom flytoget, rutetoget og flybussen. Førstnevnte er det raskeste alternativer og bruker i overkant av 20 minutter på strekningen.

Fly fra Trondheim til Oslo og mange spennende opplevelser

Vi har allerede nevnt mye spennende du kan gjøre i Oslo, men er du glad i å shoppe, bør du ta turen til Bogstadveien. I denne gaten holder alle de største klesbutikkene til, så du vil helt sikkert finne noen nye plagg til garderoben din. Det er også mange restauranter og utesteder i denne gaten.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Oslo fra Stjørdal, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra TRD til OSL!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Stjørdal til Oslo. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Stjørdal (TRD)til Oslo(OSL) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Stjørdal til Oslo. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en flyreise fra Værnes (TRD) til Gardermoen (OSL)?
En flyreise fra TRD til OSL og tilbake koster fra 896 kr. Dette beløpet er basert på tilbudene i løpet av de siste sju dagene. Bestill i dag, så du ikke går glipp av tilbudet.
Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller flyet mitt fra Værnes (TRD) til Gardermoen (OSL)?
Vi forstår at omstendighetene fort kan endre seg. Derfor har vi gjort det så lett som mulig for deg å avbestille reisen din online. Det er bare å besøke vår kundeserviceportal og følge instruksjonene.
Hvordan finner jeg billige flybilletter fra Værnes (TRD) til Gardermoen (OSL) med fleksible regler for endringer?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flybilletten din uten at du må betale et avbestillingsgebyr. Du betaler kun prisforskjellen mellom den opprinnelige billetten og den nye billetten. Når du søker etter flyreiser fra Værnes (TRD) til Gardermoen (OSL), kan du velge filteret <<ingen endringsgebyrer>>.
Hvor lang tid tar flyturen fra Værnes (TRD) til Gardermoen (OSL)?
Turen fra Værnes til Gardermoen tar rundt 55 min. Er du heldig, rekker du kanskje å se en hel film før ankomst.
Hvor langt er det fra Trondheim (TRD-Værnes) til Oslo (OSL-Gardermoen)?
Med en flyavstand på 360 km, er det ikke lange biten fra Trondheim (TRD-Værnes) til Oslo (OSL-Gardermoen). Selv om det er en kort reise, kan det være lurt å pakke med litt underholdning.
Hvilke flyselskaper flyr direkte fra Værnes (TRD) til Gardermoen (OSL)?
Uansett om du ser etter en enveisbillett eller en tur-retur-reise, har du et godt utvalg av flyselskaper som kan fly deg direkte fra Trondheim (TRD-Værnes) til Oslo (OSL-Gardermoen). Her er en liste over noen av de mest populære:

  • SAS (SK): 330 flyvninger hver måned
  • Norwegian Air Shuttle (DY): 325 flyvninger hver måned
  • Flyr AS (FS): 104 flyvninger hver måned
  • Wideroe (WF): 82 flyvninger hver måned

Er flybillettene fra Trondheim (TRD-Værnes) til Oslo (OSL-Gardermoen) billigere når de kjøpes i siste liten?
Det er mulig å finne gode tilbud i siste øyeblikk på flybilletter fra Værnes til Gardermoen, men det er ingen garanti. Mange flyselskaper legger ut prisene sine opptil ett år i forveien, så det kan være en god idé å holde et øye med prisene og være klar til å slå til når du ser et bra tilbud. Expedia sammenligner flyselskapenes priser og oppdaterer tilbudene hele tiden, så du kan være sikker på at du alltid ser de siste tilbudene.
Er det nå mulig å fly fra Trondheim (TRD-Værnes) til Oslo (OSL-Gardermoen)?
Du bør ta en titt på reiserådsiden for COVID-19 for å se om det finnes krav om testing eller karantene ved reiser fra Trondheim (TRD-Værnes) til Oslo (OSL-Gardermoen).