Billige fly fra Oslo (OSL) til London (LGW) 319 kr

Gardermoen - Gatwick

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 319 kr for enveisflyvninger og 854 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Informasjon om ruten Oslo til London
AvreiseflyplassGardermoen
AnkomstflyplassGatwick
Flyselskaper som flyr denne rutenAir Baltic, Iberia, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Swiss International Air Lines
Pris for flyreisen854 kr
Avstand1217 km

Flybilletter fra Oslo til Gatwick

Når du ser etter fly fra Oslo (OSL) til Gatwick (LGW), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til, gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Oslo til Gatwick. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Gatwick fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til LGW!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til Gatwick. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til Gatwick(LGW) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til Gatwick. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en flyreise fra OSL til LGW?
En flyreise fra Oslo (OSL-Gardermoen) til London (LGW-Gatwick) og tilbake koster fra 854 kr. Dette beløpet er basert på billettprisene i løpet av de siste sju dagene. Bestill i dag, før det er for sent.
Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller flyet mitt fra OSL til LGW?
Hvert flyselskap har sine egne vilkår og betingelser. Hvis du må avbestille reisen din, kan du besøke vår kundeserviceportal.
Hvordan finner jeg billige flybilletter fra Gardermoen til Gatwick med fleksible endringsregler?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flybilletten din uten at du må betale et avbestillingsgebyr. Du betaler kun prisforskjellen mellom den opprinnelige billetten og den nye billetten. Når du søker etter flyreiser fra Gardermoen til Gatwick, kan du velge filteret <<ingen endringsgebyrer>>.
Hvor lang tid tar flyreisen fra Gardermoen (OSL) til Gatwick (LGW)?
Flytiden mellom Oslo (OSL-Gardermoen) og London (LGW-Gatwick) er bare 2 t og 23 min, så du kan oppleve Gatwick innen kort tid.
Hvor langt er det fra Oslo (OSL-Gardermoen) til London (LGW-Gatwick)?
Med en flyavstand på 1250 km, er det ikke langt fra Gardermoen til Gatwick. Selv om det er en kort reise, kan det være lurt å ta med seg en god bok.
Hvilke flyselskaper flyr direkte fra Oslo (OSL-Gardermoen) til London (LGW-Gatwick)?
Hvis du ønsker å fly direkte fra Oslo (OSL-Gardermoen) til London (LGW-Gatwick), er Norwegian Air Shuttle (DY) et populært alternativ. Selskapet tilbyr 108 flyvninger hver måned mellom Ullensaker og Gatwick.
Er flybillettene fra OSL til LGW billigere når de kjøpes i siste liten?
Flyprisene endrer seg hele tiden, så det er ingen garantier. Selv om det kan være mulig å finne tilbud i siste liten mellom Gardermoen (OSL) og Gatwick (LGW), kan det også være lurt å holde øye med prisene i god tid før du skal reise. Mange flyselskaper annonserer prisene sine opptil ett år før avreisedatoen. Expedia oppdaterer kontinuerlig de beste tilbudene, så ta en titt innimellom og vær klar til å bestille når prisene går ned.
Er det nå mulig å fly fra Oslo (OSL-Gardermoen) til London (LGW-Gatwick)?
Det er veldig viktig å vite om eventuelle reisekrav og retningslinjer som gjelder der du skal lande. Derfor er det lurt å ta en titt på reiserådsiden for COVID-19 for å få oppdatert informasjon om det å fly til London (LGW-Gatwick).