Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Gatwick

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Feb 15, 2020

Dette er bedre enn Norwegian!!

Dec 17, 2019

- forsinket

Jul 2, 2019

Synes det er litt trangt mellom setene, og spesielt for oss som er over 185cm og har litt lengre bein enn andre.

Jun 15, 2019

Helt grei tur

Apr 1, 2019

tilbake til Oslo, fly var 1 time med forsinkkelse.

Dec 27, 2018

Spesielt ga Rolf Laurits en helt spesiell god og humørfylt service

Dec 26, 2018

Nei

Aug 19, 2018

Alt var greitt og i orden. Rask utlevering av baggasje på Heathrow

Aug 12, 2018

Litt harde seter

Fly til Gatwick

Flyvninger til Gatwick

Det finnes ikke noe sted som London når det kommer til uforglemmelige opplevelser. Takket vær det utvalg av billige flybilletter til Gatwick på Expedia.no kan du nå fordype deg i denne vidunderlige britiske byen uten å måtte betale skjorta. Svev gjennom himmelen på London Eye. Ta en spasertur gjennom Piccadilly Circus. Se verdensberømte Big Ben, og ta deretter turen til Oxford Street for shopping på Marks & Spencer og Selfridges. Når du bestiller en av våre billige flyreiser til Gatwick, vil alt dette ligge rett for føtttene dine.

Hvordan finne billige flybilletter til Gatwick

Reisen bør selvfølgelig være halve moroa, og flysetet du velger, kan være avgjørende for opplevelsen. Selv om enkelte reisende sidestiller økonomiklasse med ubehag, vil du finne mange flyselskaper som tilbyr budsjettvennlig fasiliteter som gjør flyturen til Gatwick så avslappende som mulig. I tillegg er tilbudene uslåelige.

Det er likevel ingenting som slår luksuskabiner når det kommer til å reise med stil. Første klasse er et opplagt valg for alle som ønsker kongelig behandling. Avhengig av hvilket flyselskap du velger, kan du få tilgang til personlige underholdningssystemer, private suiter, gourmetmåltider og gratis drinker. Forretningsklasse tilbyr på den annen side et perfekt kompromiss mellom økonomi og første klasse; her får du ekstra benplass, prioritert ombordstigning og upåklagelig kabinbevertning. Bare sørg for å se gjennom utvalget vårt av spesialfasiliteter før du kjøper. Du vet aldri når du finner et tilbud som er for godt til å gå glipp av.

Booking, priser og bestillingsvilkår

Alt klart for å sluttføre feriebestillingen? La Expedia.no veilede deg gjennom prosessen. Bare fortell oss når du ønsker å reise, så gir vi deg en liste over spesialtilbud på flybilletter til Gatwick som passer til din tidsplan og ditt budsjett. Du kan også søke basert på et bestemt flyselskap hvis du ønsker å raske med deg noen bonuspoeng på vei til England. Det er den beste måten å se verden på.

Informasjon om flyreiser til Gatwick

Ankomstflyplass Gatwick
Ankomstflyplassens IATA-kode LGW
Ankomstby London

Populære flyvninger til Gatwick

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.