Billige flybilletter til Gatwick

Billige flyreiser til Gatwick

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 774 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines

Fly til Gatwick

Flyvninger til Gatwick

Det finnes ikke noe sted som London når det kommer til uforglemmelige opplevelser. Takket vær det utvalg av billige flybilletter til Gatwick på Expedia.no kan du nå fordype deg i denne vidunderlige britiske byen uten å måtte betale skjorta. Svev gjennom himmelen på London Eye. Ta en spasertur gjennom Piccadilly Circus. Se verdensberømte Big Ben, og ta deretter turen til Oxford Street for shopping på Marks & Spencer og Selfridges. Når du bestiller en av våre billige flyreiser til Gatwick, vil alt dette ligge rett for føtttene dine.

Hvordan finne billige flybilletter til Gatwick

Reisen bør selvfølgelig være halve moroa, og flysetet du velger, kan være avgjørende for opplevelsen. Selv om enkelte reisende sidestiller økonomiklasse med ubehag, vil du finne mange flyselskaper som tilbyr budsjettvennlig fasiliteter som gjør flyturen til Gatwick så avslappende som mulig. I tillegg er tilbudene uslåelige.

Det er likevel ingenting som slår luksuskabiner når det kommer til å reise med stil. Første klasse er et opplagt valg for alle som ønsker kongelig behandling. Avhengig av hvilket flyselskap du velger, kan du få tilgang til personlige underholdningssystemer, private suiter, gourmetmåltider og gratis drinker. Forretningsklasse tilbyr på den annen side et perfekt kompromiss mellom økonomi og første klasse; her får du ekstra benplass, prioritert ombordstigning og upåklagelig kabinbevertning. Bare sørg for å se gjennom utvalget vårt av spesialfasiliteter før du kjøper. Du vet aldri når du finner et tilbud som er for godt til å gå glipp av.

Booking, priser og bestillingsvilkår

Alt klart for å sluttføre feriebestillingen? La Expedia.no veilede deg gjennom prosessen. Bare fortell oss når du ønsker å reise, så gir vi deg en liste over spesialtilbud på flybilletter til Gatwick som passer til din tidsplan og ditt budsjett. Du kan også søke basert på et bestemt flyselskap hvis du ønsker å raske med deg noen bonuspoeng på vei til England. Det er den beste måten å se verden på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Gatwick?
London (LGW-Gatwick) er den eneste flyplassen nær denne byen.
Hvor langt er det til LGW fra sentrum av Gatwick?
Hvis du bor sentralt i Gatwick, går det raskt å komme seg dit etter at du har landet på London (LGW-Gatwick). Terminalen ligger bare 0,7 km fra bykjernen.
Kan jeg fly til Gatwick nå?
For å få den nyeste informasjonen om flyreiser til Gatwick kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om du må i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Gatwick?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Gatwick, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Gatwick med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Gatwick, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Gatwick?
Før du bestiller billetter til Gatwick, kan det være lurt å tenke på hvilken flyplass som er den beste for deg. London Heathrow (LHR) ligger 40 km fra sentrumsområdet. Hvis du lander på London (LGW-Gatwick), vil du være 0,7 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Gatwick?
101 flyselskaper flyr til Gatwick fra 274 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Gatwick?
Aer Lingus og British Airways betjener de fleste av flyvningene til Gatwick. En av de vanligste måtene å reise hit på, er å fly med Aer Lingus fra Sørlige Dublin.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Gatwick?
Med rundt 7275 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du ankomme i Gatwick før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Gatwick avreise fra?
Mange reisende har avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Dublin og Orange når de flyr til Gatwick.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Gatwick?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lang flyturen blir. Fra Gamlebyen til Gatwick pleier det å ta rundt 3 t og 15 min. Fra Dublin tar det ca. 1 t og 25 min, mens det fra Orange tar 5 t og 57 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Gatwick så rimelig som mulig?
Ikke vent med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene erfarne reisende bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller tidlig, har du flere valgmuligheter, og flybillettene er rimeligere. Det kan også være lurt å undersøke litt på nettet og sammenligne valgmulighetene. Hvis reisemålet byr på flere flyplasser, kan du finne bra tilbud ved å velge den som er lengst unna. Og sist, men ikke minst: Kjøp billetter tidlig hvis du snubler over et skikkelig kupp. Prisene kan nemlig endres raskt! Med gode råd og hell kan de rimelige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Gatwick?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være litt styrete å reise. Men det er ingen grunn til å stresse med det ennå. Du kan følge disse nyttige tipsene for å få en komfortabel start på ferien til Gatwick.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Trikset for å få en behagelig flytur er å planlegge på forhånd. La oss begynne med det viktigste: pass, reisedokumenter, kredittkort og nødvendige medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som får tiden til å gå, som PC eller en god bok. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, deodorant og en ren t-skjorte er også lurt å ha med på flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte ting varierer fra flyselskap til flyselskap, er det smart å ikke pakke med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, kniver, brennstoff og blekemidler. Sportsutstyr som skistaver og andre ting som kan skade passasjerer, f.eks. Pepperspray og pistoler, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Vil du ha en komfortabel flyreise, bør du tenke på hvilke klær du skal ha på. Det er lurt å kle seg i lag ettersom det kan være litt varierende temperatur på flyet. På den måten slipper du å fryse hvis kabinen blir kald. Sko som stiletthæler og sandaler er det best å pakke i bagasjen du skal sjekke inn. Istedet bør du ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • DVT (dyp venetrombose) forårsakes av lengre perioder med inaktivitet og er en tilstand noen passasjerer kan oppleve på lange flyreiser. De gode nyhetene er imidlertid at det er mulig å redusere risikoen betraktelig for å få det. Drikk vann, gå rundt i kabinen så mye du kan, og bruk kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Gatwick?
Trikset er å forberede seg før man kommer til sikkerhetskontrollen. På den måten går du om bord på flyet til Gatwick på én-to-tre. Følg disse tipsene for å få en bra start på ferien:

  • Det første du må gjøre er å vise ombordstigningskort og reise-ID i sikkerhetskontrollen. Ha dette lett tilgjengelig, så du ikke lager kø.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av deg alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som blant annet yttertøy, belte og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektronikk som telefoner og laptoper må også gjennomlyses. Det er ingen grunn til bekymring – du er raskt tilbake på nettet.
  • Væske og gelé du vil ha med om bord, som tannkrem og parfyme, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en pose på én liter.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare verdifulle minutter. Fjellsko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Du kan ikke ha med skarpe gjenstander som kniver om bord. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i kofferten du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Gatwick
Ankomstflyplass
Gatwick
Ankomstflyplassens IATA-kode
LGW
Ankomstby
London
Pris tur-retur
774 kr

Populære flyvninger til Gatwick

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 774 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle