Starten på sidens hovedinnhold

Oslo - Los Angeles

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Oslo til Los Angeles

Avreiseflyplass Gardermoen
Ankomstflyplass Los Angeles internasjonale flyplass
Flyselskaper som flyr denne ruten Aeroflot-Russian Airlines, Air Canada, Air France, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Delta, Finnair, Iberia, Icelandair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle, SAS, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, United, Virgin Atlantic
Pris for flyreisen 2 959 kr
Avstand 8 529 km

Flybilletter fra Oslo til Los Angeles

Med et par flybilletter til Los Angeles fra Oslo, kan du besøke en av de mest kjente byene i USA. Området var bebodd av urbefolkningen lenge før de europeiske nybyggerne inntok området på slutten av 1700-tallet. I dag har byen vokst til den nest største byen i USA. I Hollywood finner du mye av den amerikanske filmproduksjonen. Kanskje kan du også treffe på en kjendis eller to i gatene her? Byen har middelhavstemperaturer med mange soldager hvert år. Beliggenheten ved kysten gjør samtidig at det ikke blir ubehagelig høye temperaturer.

Flybilletter fra Oslo til Los Angeles

Det er flere flyselskaper som flyr strekningen, så her kan du velge det selskapet som gir deg best bonusordning. Dette er en relativt lang flyvning, så det være lurt å velge behagelige reiseklær og ta med en god bok eller laste ned en spennende film på nettbrettet. En flyreise fra Oslo til Los Angeles tar rundt elleve timer hvis du velger en direkterute. Med én mellomlanding tar turen rundt 16 timer. Husk å sørge for at du har med deg gyldig pass, og at du sett deg inn i hvilke papirer du trenger for å få reise inn. Vær oppmerksom på at noen papirer må fylles ut digitalt før du reiser fra Norge.

Oslo lufthavn

Oslo lufthavn Gardermoen ble åpnet i 1998 og er den nest største flyplassen i Norden med et årlig passasjerantall på rundt 25 millioner. Flyplassen ligger cirka 45 km nord for Oslo sentrum, og flytoget, med avganger hvert 20. minutt, tilbakelegger strekningen på 22 minutter. Det er også godt med parkeringsplasser ved flyplassen, og en gratis buss kjører regelmessig fra parkeringsplassene over til terminalbygningen. Inne i avgangshallen for utenlandsflyvninger har du flere muligheter for å kjøpe noe å spise og drikke. Det er også flere kiosker her og gratis trådløst Internett.

Los Angeles lufthavn

Los Angeles internasjonale lufthavn er den tredje største flyplassen i USA. Flyplassen har ni terminaler, og det går gratisbuss mellom dem. Dette er en svært stor flyplass med alt du kan ønske deg av fasiliteter. Det kan til tider være svært hektisk her, men følg skiltingen og spør i informasjonsskranken hvis du lurer på noe. Det går gratisbusser fra flyplassen til nærmeste busstasjon og til nærmeste t-banestasjon, som begge tar deg til sentrum. Hvis du ønsker å benytte leiebil i Los Angeles, kan du også hente bilen allerede på flyplassen.

Fly Oslo – Los Angeles: Opplevelser i en by som aldri sover

I Los Angeles har du et stort aktivitetstilbud og mange kjente steder å besøke. Du kan bli med på en guidet turer rundt i byen for å få med deg de mest populære severdighetene, eller du kan legge opp din egen rute hvis du heller ønsker det. Her er det mange museer og utstillinger, som for eksempel vitenskapssenteret og kunstmuseet. Eller hva med en tur til Dodger Stadium? Byen har også et stort utvalg av butikker, ofte med rimeligere varer enn det vi er vant til her hjemme.