Billige fly fra Oslo (OSL) til New York (JFK) 2 520 kr

Gardermoen - John F. Kennedy int.

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 520 kr for enveisflyvninger og 3 981 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

TAP Portugal
TAP Portugal
TAP Portugal
American Airlines
Delta
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Delta
British Airways
Finnair
TAP Portugal
KLM
Icelandair
LOT-Polish Airlines
Turkish Airlines
Delta
KLM
Air France
American Airlines
Informasjon om ruten Oslo til New York
Avreiseflyplass
Gardermoen
Ankomstflyplass
John F. Kennedy int.
Flyselskaper som flyr denne ruten
Air Canada, Air France, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Delta, Finnair, Iberia, Icelandair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, Swiss International Air Lines, TAP Portugal, Turkish Airlines, United
Pris for flyreisen
3 981 kr
Avstand
5882 km

Flybilletter fra Oslo til New York

Når du ser etter fly fra Oslo (OSL) til New York (JFK), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til, gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Oslo til New York. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til New York fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til JFK!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til New York. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til New York(JFK) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til New York. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en flyreise fra Gardermoen til John F. Kennedy int.?
Basert på tilgjengelige billettpriser den siste uken begynner flyreiser tur-retur mellom Gardermoen (OSL) og John F. Kennedy int. (JFK) på 3 981 kr. Bestill med det samme for å få den aller beste prisen.
Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller flyet mitt fra Gardermoen til John F. Kennedy int.?
De fleste flyvninger kan avbestilles online, men alle flyselskapene har forskjellige vilkår og betingelser. Hvis du behøver å avbestille flyet ditt, kan du gå til vår kundeserviceportal og følge instruksjonene.
Hvordan finner jeg billige flybilletter fra Oslo (OSL-Gardermoen) til New York, NY (JFK-John F. Kennedy int. Lufthavn) som har fleksible endringsregler?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flybilletten din uten at du må betale et avbestillingsgebyr. Du betaler kun prisforskjellen mellom den opprinnelige billetten og den nye billetten. Når du søker etter flyreiser fra Oslo (OSL-Gardermoen) til New York, NY (JFK-John F. Kennedy int. Lufthavn), kan du velge filteret <<ingen endringsgebyrer>>.
Hvor lang tid tar flyturen fra Gardermoen til John F. Kennedy int.?
For at den 12 t og 27 min lange reisen fra Gardermoen til John F. Kennedy int. skal gå så fort som mulig, er det lurt å være godt forberedt. En smarttelefon fylt med favorittmusikken din et et godt sted å starte.
Hvor langt er det med fly fra Gardermoen til John F. Kennedy int.?
Med rundt 5900 km fra Gardermoen til John F. Kennedy int. må du regne med en lang flyreise. Sørg for å ta med deg det du trenger for at reisen blir komfortabel. Ting som ekstra sokker og en god nakkepute bør være med i håndbagasjen.
Hvilke flyselskaper tilbyr direkteflyvninger fra OSL til JFK?
Hvis du vil reise fra Gardermoen til John F. Kennedy int., blir du nødt til å bestille en flyreise med minst én mellomlanding. Det er dessverre ingen flyselskaper som flyr direkte på denne ruten.
Er flybillettene fra Gardermoen til John F. Kennedy int. billigere når de kjøpes i siste liten?
Det er mulig å finne gode tilbud i siste liten på flyreiser fra Gardermoen (OSL) til John F. Kennedy int. (JFK), men det finnes ingen garantier. Mange flyselskaper publiserer prisene sine opptil tolv måneder i forveien, så det kan være lurt å følge med på prisene og være klar til å bestille når du ser et bra tilbud. Expedia sammenligner flyselskapenes priser og oppdaterer tilbudene regelmessig, så du kan være sikker på at du alltid ser de siste tilbudene.
Er det nå mulig å fly fra Oslo (OSL-Gardermoen) til New York, NY (JFK-John F. Kennedy int. Lufthavn)?
Sørg for å ta en titt på reiserådsiden for COVID-19 for å finne ut om det finnes noen nyttige råd og begrensninger for reiser fra Oslo (OSL-Gardermoen) til New York, NY (JFK-John F. Kennedy int. Lufthavn).