Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Oslo - København

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten til

Flyselskaper som flyr denne ruten Air Baltic, Air France, British Airways, KLM, LOT-Polish Airlines, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, SAS

Flybilletter fra Oslo til København

Selv om Oslo er en fantastisk by med mange spennende attraksjoner og severdigheter, er det alltid morsomt å reise ut av landet på ferie. København er det ideelle reisemålet for deg som liker det kjente og kjære, men likevel er klar for å utvide horisonten litt. Tatt i betraktning at du får ofte får kjøpt flybilletter fra Oslo til København til en rimelig pris, er det bare å begynne planleggingen av en langhelg i Danmarks hovedstad.

Godt rutetilbud fra Oslo til København

Siden det er flere forskjellige selskaper som setter opp fly fra Oslo til København, er det enkelt å få tak i de billigste billettene hvis du planlegger litt. På nettet finner du enkelt en oversikt over de aller billigste billettene fra de forskjellige flyselskapene, noe som gjør det lettvint for deg å spare penger. Med selskaper som SAS, Norwegian og KLM som flyr ruten, er det mange avganger å velge mellom hver dag – du kan derfor i stor grad selv bestemme når på dagen du vil reise.

Nyttig informasjon om selve reisen

Dersom du velger å fly til København fra Oslo uten mellomlanding, noe som det bør være greit for de aller fleste å få til, er flytiden i overkant av en time. Til sammenligning tar det omtrent seks timer å kjøre strekningen med bil – det er med andre ord mye tid å spare på å ta flyet. Tiden du sparer kan du for eksempel bruke til å ta noen ekstra karuseller i Tivoli, som er Københavns absolutt største attraksjon. Flyene som flyr strekningen er stort sett veldig moderne og flotte, og mange av dem tilbyr Internett mens du er i luften.

Oslo lufthavn (OSL) – moderne og praktisk

Du kommer deg enkelt til Oslo lufthavn fra sentrum med tog eller buss, og vel fremme på flyplassen har du en rekke butikker, spisesteder og barer å velge mellom – vel og merke hvis du har litt tid til overs før flyet går. Hvorfor ikke kjøpe med en bit norsk villaks eller litt brunost fra flyplassen hvis du skal besøke familie eller andre bekjente i København – det vil de nok helt sikkert sette pris på.

Flyreiser fra Oslo til København, Kastrup lufthavn (CPH)

Københavns lufthavn, Kastrup, som er flyplassens fulle navn, kalles stort sett bare Kastrup på folkemunne. Det er Nordens største flyplass, med hele fire terminaler og tre rullebaner. Den har alt du kan tenke deg av fasiliteter, og det er veldig enkelt å komme seg inn til København sentrum fra flyplassen. Det ligger en togstasjon under Terminal 3, og i tillegg kan du gå direkte fra Terminal 3 til Lufthavnen stasjon, som er endestasjonen på metrolinjen M2. I tillegg er det selvfølgelige busser, drosjer og mulighet for leiebil her.

Oslo – København, ruten til minneverdige opplevelser i København

Fornøyelsesparken Tivoli, statuen Den lille Havfrue, fristaden Christiania, handlegaten Strøget og hippe Nyhavn – dette er noe av det beste København har å by på. Besøker du byen for første gang, bør du forsøke å få krysset alle disse attraksjonene av listen din.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til København fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til CPH!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til København. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til København(CPH) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til København. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!