Billige fly fra Oslo (OSL) til Barcelona (BCN) 499 kr

Gardermoen - Barcelona internasjonale flyplass

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 140 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
KLM
KLM
Air France
Iberia
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
KLM
Air France
Informasjon om ruten Sandefjord til Barcelona
Avreiseflyplass
Torp
Ankomstflyplass
Barcelona internasjonale flyplass
Flyselskaper som flyr denne ruten
Aegean, Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, Iberia, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, TAP Portugal, Turkish Airlines, Vueling Airlines
Pris for flyreisen
1 749 kr
Avstand
2055 km

Flybilletter fra Oslo til Barcelona

Selv om Oslo har nok av spennende attraksjoner og severdigheter, frister det ofte med en tur til utlandet når man har vært lenge nok på ett sted. Barcelona er en by som har det meste: god temperatur, sol, strender, shopping og flere attraksjoner enn du har mulighet til å rekke over. Mange flyselskaper flyr strekningen, så det er ikke noe problem å få kjøpt flybilletter fra Oslo til Barcelona til en rimelig pris.

Godt rutetilbud fra Oslo til Barcelona

Med så mange selskaper som setter opp fly fra Oslo (OSL) til Barcelona (BCN), er det mange forskjellige avganger i løpet av dagen å velge mellom. Kanskje vil du reise tidlig, for å få mest mulig ut av dagen, eller kanskje foretrekker du å dra etter at solen har gått ned, så temperatursjokket ikke blir alt for stort. Det er både lavprisselskaper og tradisjonelle flyselskaper som flyr ruten, så det er helt opp til deg om du prioriterer lav pris eller et mer serviceorientert tilbud, for eksempel muligheten til å sende en koffert gratis.

Nyttig informasjon om selve reisen

Når du skal fly til Barcelona fra Oslo, er det klart flest flyvninger med én mellomlanding. Flytiden med én mellomlanding er fra 4 timer og 30 minutter, noe som er en god time lengre enn om du bestiller et direktefly. Tatt i betraktning at strekningen er på over 2 500 kilometer, er ikke dette noe å klage på. Du hadde neppe satt pris på over et døgn i bil gjennom Europa. Tidssonen i Barcelona er den samme som i Norge, så du trenger ikke stille klokken.

Oslo lufthavn (OSL) – moderne og praktisk

Det er ikke noe problem å komme seg til Oslo lufthavn fra sentrum med tog eller buss, og når du har gått gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen venter mange butikker, spisesteder og barer på deg – vel og merke hvis tiden tillater det før flyet tar av. Dersom du ikke skal sjekke inn koffert, holder det at du er ved gaten en halvtimes tid før flyet skal ta av. Hvis du har en smarttelefon, er sjansen stor for at flyselskapet gir deg en elektronisk billett du kan bruke med telefonen.

Flyreiser fra Oslo til Barcelona, El Prat lufthavn (BCN)

Barcelona internasjonale lufthavn, som ofte bare kalles ”El Prat”, ligger omtrent 12 km sørvest for sentrum. Det er en gedigen flyplass som har alt du forventer å finne på en flyplass, blant annet restauranter som serverer nydelig tapas. For å komme deg inn til sentrum er metroen et raskt og rimelig alternativ – L9 (Linje 9) går fra både terminal 1 og 2. Det går også tog og buss fra flyplassen.

Oslo – Barcelona, reis til en av Europas vakreste byer

Det er så mye flott å se i Barcelona at det er vanskelig å vite hvor man skal starte. Sagrada Familia, Parc Güell, Camp Nou, Font Màgica og Museu Picasso – listen bare fortsetter og fortsetter. Få med deg noen av de største attraksjonene, og bruk resten av tiden til å nyte denne flotte byen.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Barcelona fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til BCN!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til Barcelona. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til Barcelona(BCN) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til Barcelona. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en flyreise fra Gardermoen til Barcelona internasjonale flyplass?
Basert på tilgjengelige billettpriser de siste sju dagene starter flyreiser tur-retur mellom OSL og BCN på 1 140 kr. Bestill i dag for å få den aller beste prisen.
Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller flyet mitt fra OSL til BCN?
De fleste flyvninger kan avbestilles online, men alle flyselskaper har ulike vilkår og betingelser. Hvis du behøver å avbestille flyet ditt, kan du besøke vår kundeserviceportal og følge instruksjonene.
Hvordan finner jeg billige flybilletter fra Gardermoen (OSL) til Barcelona internasjonale flyplass (BCN) som har fleksible endringsregler?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flybilletten din uten at du må betale et avbestillingsgebyr. Du betaler kun prisforskjellen mellom den opprinnelige billetten og den nye billetten. Når du søker etter flyreiser fra OSL til BCN, kan du velge filteret <<ingen endringsgebyrer>>.
Hvor lang tid tar flyturen fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass)?
Den 3 t og 21 min lange reisen mellom Gardermoen og Barcelona internasjonale flyplass er en god mulighet til å organisere reiseplanene. Hvorfor ikke bruke litt av tiden på å legge planer for besøket i El Prat de Llobregat?
Hvor langt er det fra OSL til BCN?
Det er rundt 2200 km fra Gardermoen til Barcelona internasjonale flyplass, så du vil være i luften en stund. Du kan holde deg opptatt under reisen ved å ta med ting som kryssord eller en spennende bok.
Hvilke flyselskaper tilbyr direkteflyvninger fra OSL til BCN?
Med et så bredt utvalg av flyselskaper bør du kunne finne en flyreise fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass) med noen få klikk. Dette er noen av de ledende flyselskapene som flyr direkte mellom disse flyplassene:

  • Norwegian Air Shuttle (DY): 39 flyvninger hver måned
  • Flyr AS (FS): 30 flyvninger hver måned
  • Vueling (VY): 26 flyvninger hver måned
  • SAS (SK): 13 flyvninger hver måned

Er flybillettene fra Gardermoen til Barcelona internasjonale flyplass billigere når de kjøpes i siste liten?
Billetter fra Gardermoen til Barcelona internasjonale flyplass finnes hos Expedia opptil ett år før avgang. Og selv om det kan være mulig å finne et bra tilbud i siste liten, er det ingen garanti for det. Hvis du bestiller lengre tid i forveien, vil du dessuten ha flere valgmuligheter, så du kan velge nøyaktig det setet du vil ha. Vi oppdaterer regelmessig tilbudene på flyreiser, så det er en god idé å sjekke ofte.
Er det nå mulig å fly fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass)?
For å få informasjon om karantenekrav og testing når du skal lande på Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass), gå til reiserådsiden for COVID-19. Sjekk denne siden før du bestiller, så du slipper uventede overraskelser.