Starten på sidens hovedinnhold

Longyearbyen - Oslo

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Longyearbyen til Oslo

Avreiseflyplass Svalbard
Ankomstflyplass Gardermoen
Flyselskaper som flyr denne ruten Norwegian Air Shuttle, SAS
Pris for flyreisen 1 448 kr
Avstand 2 001 km

Flybilletter fra Longyearbyen til Oslo

Når du ser etter fly fra Longyearbyen (LYR) til Oslo (OSL), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til, gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Longyearbyen til Oslo. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Oslo fra Longyearbyen, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra LYR til OSL!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Longyearbyen til Oslo. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Longyearbyen (LYR)til Oslo(OSL) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Longyearbyen til Oslo. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!