Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Rio de Janeiro - Oslo

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Rio de Janeiro til Oslo

Avreiseflyplass Galeao - Antonio Carlos Jobim internasjonale flyplass
Ankomstflyplass Gardermoen
Flyselskaper som flyr denne ruten Air France, British Airways, Emirates, GOL Linhas Aereas S.A., Iberia, KLM, LATAM Airlines Group, Lufthansa, Swiss International Air Lines, TAP Portugal
Pris for flyreisen 7 202 kr
Avstand 10 388 km

Rio de Janeiro

8 249,00 kr

Flybilletter fra Rio de Janeiro til Oslo

Når du ser etter fly fra Rio de Janeiro (GIG) til Oslo (OSL), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til, gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Rio de Janeiro til Oslo. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Oslo fra Rio de Janeiro, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra GIG til OSL!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Rio de Janeiro til Oslo. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Rio de Janeiro (GIG)til Oslo(OSL) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Rio de Janeiro til Oslo. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!