Bergen - Chicago

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Bergen til Chicago

Avreiseflyplass Flesland
Ankomstflyplass O'Hare internasjonale flyplass
Flyselskaper som flyr denne ruten Air France, Austrian Airlines, KLM, Lufthansa, SAS
Pris for flyreisen 4 264 kr
Avstand 6 178 km

Flybilletter fra Bergen til Chicago

Når du ser etter fly fra Bergen (BGO) til Chicago (ORD), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til, gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Bergen til Chicago. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Chicago fra Bergen, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra BGO til ORD!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Bergen til Chicago. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Bergen (BGO)til Chicago(ORD) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Bergen til Chicago. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!