Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Ålesund - Oslo

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Ålesund til Oslo

Avreiseflyplass Vigra
Ankomstflyplass Gardermoen
Flyselskaper som flyr denne ruten Norwegian Air Shuttle, SAS
Pris for flyreisen 1 326 kr
Avstand 371 km

Molde

1 126,00 kr

Ørsta-Volda

1 398,00 kr

En guide til å finne billige flybilletter til Oslo fra Ålesund

Oslo er en by som tiltrekker seg flere og flere, det være seg turister eller innflyttere. Noen kommer på helgebesøk, andre kommer for å jobbe noen uker. Andre igjen, bruker Oslo som utgangspunkt for en lengre rundreise i Norge, mens noen slår seg ned for godt. Med tanke på alle mulighetene og opplevelsene man kan få i byen, er ikke dette overraskende. Men hjemlengselen til spesielt vestlendinger kan slå inn hardt, og da er det fint å vite at man alltid kan hoppe på et billig fly fra Oslo til Ålesund – særlig for de ålesunderne som har slått seg ned for godt. For turister, kan det også ofte være nok med en natt eller to på hotell i Oslo før man peker nesen mot nye opplevelser i andre byer.

Oslos hovedflyplass er OSL på Gardermoen, og denne ligger et lite stykke utenfor bykjernen. Allikevel er det lett å komme seg dit, all den tid det går tog, busser og biler dit med veldig høy frekvens. De fleste bruker flytoget, som frakter dem fra Oslo Sentralstasjon og til stasjonen på OSL på under 20 minutter. Alternativene til flytoget, er lokale tog, flybusser, drosje og bil. Om du foretrekker å leie en bil i Oslo, er sjansene veldig store for at du får levert denne på flyplassen – se våre leiebilsider for informasjon om dette. Bussen til flyplassen tar en liten time, mens å kjøre direkte tar 30-40 minutter, avhengig av hvor i byen du begynner reisen.

Reisen til Ålesund

Det er lett å komme seg fra hovedstaden og til andre steder i landet, og noen vil kanskje hevde at det er lettere å reise til Vestlandet herfra enn mellom byene der – i hvert fall med fly. Skal du fly fra Oslo til Ålesund, har du massevis av direkteruter å velge mellom, og det samme gjelder fra for eksempel Bergen. Flytid for direktefly til Ålesund (AES) fra Oslo (OSL) er under en time, men hvis du er veldig glad i flyplassterminaler, fins det en rekke flyreiseer mellom byene som innebærer både en og to mellomlandinger. Uansett hvor mange steder du stopper på veien, kan du regne med en fantastisk utsikt fra flyvinduet ditt. Fjorder, fjell, hav og skog er alle dagligdagse syn på denne ruten.

Når du kommer frem til Ålesund, lander du på Vigra flyplass, som ligger omtrent en 20 minutters biltur utenfor sentrum av byen. Kjøreturen inn er blant landets vakreste, og med unntak av noen minutter i tunnel, gir deg en fantastisk utsikt over havet og kulturlandskapet på Nordvestlandet. Her er det blandet skog, høye fjell og måkeskrik fra du går av flyet til du har installert deg på ditt hotell i Ålesund. Etter dette anbefaler vi en vandretur i en av Norges vakreste byer, kjent for sine mange bygninger i jugend-stil, også kjent som Art Nouveau. Ikke bare er husene imponerende, men måten havet kommer helt inn i sentrum gjør at du virkelig får kjent på elementene når du er på besøk i Ålesund.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Oslo fra Giske, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra AES til OSL!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Giske til Oslo. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Giske (AES)til Oslo(OSL) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Giske til Oslo. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!