Billige fly fra Ålesund (AES) til Oslo (OSL) 349 kr

Vigra - Gardermoen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 699 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Informasjon om ruten Ålesund til Oslo
AvreiseflyplassVigra
AnkomstflyplassGardermoen
Flyselskaper som flyr denne rutenNorwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines
Pris for flyreisen699 kr
Avstand371 km

En guide til å finne billige flybilletter til Oslo fra Ålesund

Oslo er en by som tiltrekker seg flere og flere, det være seg turister eller innflyttere. Noen kommer på helgebesøk, andre kommer for å jobbe noen uker. Andre igjen, bruker Oslo som utgangspunkt for en lengre rundreise i Norge, mens noen slår seg ned for godt. Med tanke på alle mulighetene og opplevelsene man kan få i byen, er ikke dette overraskende. Men hjemlengselen til spesielt vestlendinger kan slå inn hardt, og da er det fint å vite at man alltid kan hoppe på et billig fly fra Oslo til Ålesund – særlig for de ålesunderne som har slått seg ned for godt. For turister, kan det også ofte være nok med en natt eller to på hotell i Oslo før man peker nesen mot nye opplevelser i andre byer.

Oslos hovedflyplass er OSL på Gardermoen, og denne ligger et lite stykke utenfor bykjernen. Allikevel er det lett å komme seg dit, all den tid det går tog, busser og biler dit med veldig høy frekvens. De fleste bruker flytoget, som frakter dem fra Oslo Sentralstasjon og til stasjonen på OSL på under 20 minutter. Alternativene til flytoget, er lokale tog, flybusser, drosje og bil. Om du foretrekker å leie en bil i Oslo, er sjansene veldig store for at du får levert denne på flyplassen – se våre leiebilsider for informasjon om dette. Bussen til flyplassen tar en liten time, mens å kjøre direkte tar 30-40 minutter, avhengig av hvor i byen du begynner reisen.

Reisen til Ålesund

Det er lett å komme seg fra hovedstaden og til andre steder i landet, og noen vil kanskje hevde at det er lettere å reise til Vestlandet herfra enn mellom byene der – i hvert fall med fly. Skal du fly fra Oslo til Ålesund, har du massevis av direkteruter å velge mellom, og det samme gjelder fra for eksempel Bergen. Flytid for direktefly til Ålesund (AES) fra Oslo (OSL) er under en time, men hvis du er veldig glad i flyplassterminaler, fins det en rekke flyreiseer mellom byene som innebærer både en og to mellomlandinger. Uansett hvor mange steder du stopper på veien, kan du regne med en fantastisk utsikt fra flyvinduet ditt. Fjorder, fjell, hav og skog er alle dagligdagse syn på denne ruten.

Når du kommer frem til Ålesund, lander du på Vigra flyplass, som ligger omtrent en 20 minutters biltur utenfor sentrum av byen. Kjøreturen inn er blant landets vakreste, og med unntak av noen minutter i tunnel, gir deg en fantastisk utsikt over havet og kulturlandskapet på Nordvestlandet. Her er det blandet skog, høye fjell og måkeskrik fra du går av flyet til du har installert deg på ditt hotell i Ålesund. Etter dette anbefaler vi en vandretur i en av Norges vakreste byer, kjent for sine mange bygninger i jugend-stil, også kjent som Art Nouveau. Ikke bare er husene imponerende, men måten havet kommer helt inn i sentrum gjør at du virkelig får kjent på elementene når du er på besøk i Ålesund.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Oslo fra Giske, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra AES til OSL!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Giske til Oslo. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Giske (AES)til Oslo(OSL) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Giske til Oslo. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en flyreise fra AES til OSL?
Den laveste annonserte prisen for en reise tur-retur mellom Vigra og Gardermoen er 699 kr. Men du bør handle raskt. Prisen er basert på billettprisene innen den siste uken.
Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller flyet mitt fra Vigra til Gardermoen?
Vi forstår at uventede situasjoner kan oppstå. Derfor har vi gjort det så lett som mulig for deg å avbestille flyreisen din online. Det er bare å besøke vår kundeserviceportal og følge instruksjonene.
Hvordan finner jeg billige flybilletter fra Vigra til Gardermoen som har fleksible endringsregler?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flybilletten din uten at du må betale et avbestillingsgebyr. Du betaler kun prisforskjellen mellom den opprinnelige billetten og den nye billetten. Når du søker etter flyreiser fra Ålesund (AES-Vigra) til Oslo (OSL-Gardermoen), kan du velge filteret <<ingen endringsgebyrer>>.
Hvor lang tid tar flyturen fra Vigra (AES) til Gardermoen (OSL)?
Flytiden mellom Ålesund (AES-Vigra) (AES) og Oslo (OSL-Gardermoen) (OSL) er 54 min, så du vil kunne utforske severdighetene i Ullensaker før du vet ordet av det.
Hvor langt er det med fly fra Vigra til Gardermoen?
Flyavstanden fra AES til OSL er ikke mer enn 370 km. Når du er i luften, har du ikke tid til mye annet enn å lese flymagasinet.
Hvilke flyselskaper tilbyr direkteflyvninger fra Vigra (AES) til Gardermoen (OSL)?
Med 108 månedlige flyreiser fra Vigra til Gardermoen er SAS (SK) et ypperlig valg. Ser du etter flere alternativer, kan du se på billettprisene fra Norwegian Air Shuttle (DY). Dette flyselskapet tilbyr 104 flyvninger per måned mellom disse flyplassene.
Er flybillettene fra Vigra (AES) til Gardermoen (OSL) billigere når de kjøpes i siste liten?
Når du bestiller turen fra Vigra til Gardermoen i siste minutt, kan du være heldig og finne et riktig godt tilbud. Men du kan også risikere at det bare er dyre billetter igjen. Hvis du ikke vil ta noen sjanser, så kan det være lurt å bestille i god tid før avreisedatoen. Noen av de beste prisene finner du faktisk hos Expedia opptil ett år i forveien. Hvis ditt foretrukne flyselskap ikke har lagt ut billetter ennå, så kan du ta en titt igjen senere. Expedias tilbud oppdateres nemlig kontinuerlig.
Er det nå mulig å fly fra Ålesund (AES-Vigra) til Oslo (OSL-Gardermoen)?
Du bør ta en titt på reiserådsiden for COVID-19 for å se om det finnes karantenekrav og begrensninger ved reiser fra Ålesund (AES-Vigra) til Oslo (OSL-Gardermoen).