Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Boutiquehoteller i Zaandam

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Boutiquehoteller i Zaandam

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
4 out of 5
Provincialeweg 102, Zaandam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 967 kr per natt
4.5/5Wonderful! (3,461 anmeldelser)
Zaandam Amsterdam

"Inntil Hotel Amsterdam Zaandam ligger midt i smørøyet mht Amsterdam Central og Zaanse Schans hvor de gamle møllene er godt bevart. Det er god togforbindelse begge veier rett ved hotellet. I Amsterdam er trikkene og bussene rett ved jernbanestasjonen, enkelt å finne frem hvis en bare vet hvor en skal. ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
Finner du ikke det du leter etter?
Boutiquehoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Boutiquehoteller - Hoteller i Zaandam

Søk etter hoteller i Zaandam på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Zaandam ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Zaandam.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Zaandam.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Zaandam. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Zaandam.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Zaandam – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Ønsker du å finne et hyggelig sted å bo for oppholdet ditt i Zaandam?
Hvis du kunne tenke deg et lite hotell med enestående service, personlig særpreg og en trivelig atmosfære, burde du kanskje se deg om etter et boutique-hotell. Når du planlegger reisen din til Zaandam, burde du gå for et som har alt det du trenger for en behagelig ferie.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Zaandam?
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en bar og massasje.
Hva kan man se og gjøre i Zaandam?
Spasentrene og restaurantene er noe av det du bør få med deg mens du er i området. Du kan også bli med på sportsarrangementer mens du er her. Anne Franks hus, Det kongelige slott og Dam-plassen er noen av de mest folkekjære severdighetene i Zaandam. Madame Tussauds, Amsterdam museum og Leidseplein er noen andre kjente severdigheter det kan være verdt å få med seg.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Zaandam?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Zaandam er 1933 mm.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Zaandam?
Den nærmeste flyplassen ligger i Amsterdam (AMS-Schiphol), 15,9 km unna byens sentrum. Hvis du vil se deg rundt i det omkringliggende området, kan du ta et av togene som går fra Zaandam stasjon eller Zaandam Kogerveld stasjon.

Flere reisealternativer