Nederland kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Bed and Breakfast i Zaandam

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Bed and Breakfast i Zaandam 

Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans
3 out of 5
Kalverringdijk 17, Zaandam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 389 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Zaanse Schans og 20 kilometer unna NDSM Werf, NEMO vitenskapsmuseum og Anne Franks hus. Dessuten ligger Amsterdam museum ...

4.8/5Exceptional! (92 anmeldelser)
HISTORIC HOTEL

"One word, Fantastic. Have to come back"…"

Anmeldelse skrevet 28. mai 2016

Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Zaandam
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Zaandam

Zaan Hotel Amsterdam - Zaandam

Zaan Hotel Amsterdam - Zaandam

4 out of 5
Prisen er 654 kr per natt fra 21. sep. til 22. sep.
4.6/5Exceptional! (681 anmeldelser)

"Flott hotel med god tilgang til offentlig transport. Om du bare trenger et sted å overnatte så kan jeg anbefale dette."…"

Anmeldelse skrevet 31. jan. 2020

Zaan Hotel Amsterdam - Zaandam
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

4 out of 5
Provincialeweg 102, Zaandam
Prisen er 1 008 kr per natt fra 22. sep. til 23. sep.
4.5/5Wonderful! (1,350 anmeldelser)
Zaandam Amsterdam

"Inntil Hotel Amsterdam Zaandam ligger midt i smørøyet mht Amsterdam Central og Zaanse Schans hvor de gamle møllene er godt bevart. Det er god togforbindelse begge veier rett ved hotellet. I Amsterdam er trikkene og bussene rett ved jernbanestasjonen, enkelt å finne frem hvis en bare vet hvor en skal. ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
Best Western Zaan Inn

Best Western Zaan Inn

3 out of 5
Grenehout 22, 1507 Eb, Zaandam
Prisen er 592 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
4.2/5Excellent! (988 anmeldelser)

"It's right next to a supermarket, and that's nice. Other than that it's close to the station. A bit far away from the restaurants, but it's a nice walk."…"

Anmeldelse skrevet 3. des. 2018

Best Western Zaan Inn
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Er du på utkikk etter et bed & breakfast i Zaandam?
Uavhengig av om du er på jakt etter et koselig overnattingssted til en romantisk ferie, eller du reiser på egenhånd og kunne tenke deg å bli kjent med noen av de lokale, kan en Bed and breakfast være akkurat det du leter etter. Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med Zaandam, bør du ta turen innom noen av de kjente museene i området, for eksempel Zaans museum og Tsar Peter-huset.
Hvorfor bør du vurdere et bed & breakfast fremfor et tradisjonelt hotellrom?
Et B&B er et unikt overnattingssted som tilbyr førsteklasses service, muligheter til å snakke med de andre gjestene og frokost på stedet.
Hvilke B&B-er er mest populære i Zaandam?
Her ser du noen av de mest populære B&B-ene i nærområdet: Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans: 3 stjerner og 5 rom. Ligger 3 km fra hjertet av Zaandam. Stedet kan blant annet friste med frokostbuffé (inkludert) og designertoalettartikler. House of Tulips: 3,5 stjerner og 6 rom. Ligger 22 km fra sentrumskjernen. Stedet kan blant annet friste med restaurant og bar. Relaxed Slapen: 3,5 stjerner og 5 rom. Ligger 14,9 km fra hjertet av Zaandam. Stedet kan blant annet friste med privat hage og terrasse. La Remise - Bed & Breakfast: 4 stjerner og 2 rom. Ligger 10,5 km fra sentrum.B&B La Festa: 3,5 stjerner og 2 rom. Ligger 9,2 km fra selve kjernen av Zaandam. Stedet kan blant annet friste med restaurant og bar.
Når på året er det best å bo på B&B i Zaandam?
Når du planlegger en ferie til Zaandam, bør du finne ut mer om temperaturnivået gjennom året. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. De mest regnfulle månedene i Zaandam er oktober, september, november og desember. I løpet av denne perioden regner det i snitt 220 mm hver måned.
Hva kan man gjøre i Zaandam?
De reisende setter pris på at Zaandam har et godt utvalg av restauranter og gode shoppingmuligheter. Hvis du har lyst til å få med deg noen kulturelle attraksjoner, bør du sjekke ut Zaans museum og Monet Atelier i Zaandam. Du kan også ta turen til Tsar Peter-huset hvis du har lyst til å se mer av området.
Hvordan kommer jeg meg til og rundt i Zaandam?
Med disse transportalternativene er det enkelt å planlegge reisen i og rundt Zaandam. Fly til Amsterdam (AMS-Schiphol), som ligger 15,9 km unna bykjernen. Hvis du vil bevege deg litt rundt i området, kan du vurdere en leiebil.