Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Portugal grunnet COVID-19.

Reiser til Vilamoura 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Vilamoura med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Vilamoura. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Vilamoura

Tivoli Marina Vilamoura
Tivoli Marina Vilamoura
5 out of 5
Apartado 65, Marina Vilamoura, Vilamoura
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 208 kr per natt fra 25. nov. til 26. nov.
4.4/5Excellent! (970 anmeldelser)
Fantastisk hotell rett på stranden

"Fantastisk hotell med flotte rom og masse bekvemmeligheter. Flott bassengområde med stort basseng og barnebasseng. En dør ut fra bassengområdet og du er rett på stranden. Mange flotte restauranter med god mat. En kjempe flott frokost buffet med alt du kan ønske deg, også champagne. Mye glutenfritt ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2018

Tivoli Marina Vilamoura
Anantara Vilamoura
Anantara Vilamoura
5 out of 5
Av dos Descobrimentos n 0, Vilamoura
Hent priser
4.6/5Wonderful! (750 anmeldelser)
Strålende Hotell

"Vi var utrolig fornøyde med å bo på Tivoli Victoria! Hotellet er vakkert, og badebassenget utrolig deilig! Her kan man ligge i timesvis og bare nyte livet. Utrolig flott også at det er kort vei ned til byen - til marinaen - hvor man finner haugevis av gode restauranter. Eneste å sette fingeren på ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2015

Anantara Vilamoura
Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa
Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa
5 out of 5
Rua da Torre d'Agua, Lote 4.11.1b, Vilamoura
Hent priser
4.5/5Wonderful! (707 anmeldelser)
Bra familiehotell

"Gjennomgående et bra hotell. Hotellets ansatte var veldig serviceminded og var til god hjelp både i forkant av og under oppholdet. Det var rent og pent på hele hotellet og det var ingenting og utsette på det daglige renholdet av rommet. Hotellet ligger i et stille, rolig og hyggelig området. Golfbanen ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Vilamoura

Spar tid og penger med et pakketilbud hos Expedia. Det store utvalget av pakker med fly og hotell er det beste valget når du vil spare både tid og penger. Unn deg selv litt mer i Vilamoura med med pengene du får til overs. Hadde det ikke vært kjekt å kunne spare opptil $603? Finn din pakkereise i dag! Du kan velge blant rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår store internasjonale samling av hoteller og fly. I dag er dagen for å bestille din neste reise. På Expedia finner du noen av de beste prisene og pakkereisene. Du kan gjøre endringer i reiseruten hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for de fleste av våre hotellbestillinger.

Vilamoura: steder å besøke

Vi har de aller beste tipsene til hva du bør få med deg på turen til Vilamoura. Hent blokk og blyant og se om du ikke kan få laget en reiseplan. Når det gjelder velkjente severdigheter, er det ikke mulig å se bort fra Praia da Falésia. Ta turen hit, så oppdager du snart hva som gjør stedet så populært. Marina strand bør være lagt til på listen din. Trenger du likevel noe mer å se og gjøre, kan du få med deg Oceanico Pinhal golfbane og Oceanico Laguna golfbane. Det å reise på ferie dreier seg ikke bare om å besøke et nytt sted. Det dreier seg om alle eventyrene som venter på deg når du reiser bort. Det er mange spennende aktiviteter i Vilamoura, men hva med å begynne med Langs havet i Vilamoura og Quarteira på Segway eller Zoomarine-parken? For å se en fullstendig liste over aktiviteter, kan du ta en titt på Ting å gjøre i Vilamoura-siden.

Flyplassene nærmest Vilamoura

Hvis du planlegger å reise med fly, flyr du mest sannsynlig til Faro internasjonale flyplass (FAO). Når du har hentet bagasjen på bagasjebåndet og er ute av flyplassen, ligger Vilamoura sentrum bare 15 kilometer unna.