Reiser til Ulvik 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Ulvik

Brakanes Hotel
Brakanes Hotel
3.5 out of 5
Promenade 1, Ulvik, 5730
Prisen er 1 561 kr per natt fra 17. apr. til 18. apr.
1 561 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
8,2/10 Very Good! (200 anmeldelser)
"Flott rolig plass, noen spiseplasser rundt om, kan anbefale "Den grønne kafé" vis en ikke velger å spise på hotellet, alt i alt så anbefales Ulvik da det er mange flotte turmuligheter tilknyttet området omegn 🏔😀"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2022

Brakanes Hotel
Hardanger Basecamp
Hardanger Basecamp
3.5 out of 5
Tyssevikvegen 31, Ulvik, 5730
7,6/10 Good! (4 anmeldelser)
A éviter !
"Tente remplie d’araignées , abords pas propres (palettes en bois qui traînent , cartons …travaux à côté , vaisselle à relaver …) . On a détesté au point de repayer une nuit dans un guesthouse pour éviter d’y être une nuit de plus . Sanitaires propres et eau chaude c’est déjà ça .. mais pour le reste ..."

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2022

Hardanger Basecamp
Mjølfjell Ungdomsherberge
Mjølfjell Ungdomsherberge
2.5 out of 5
Kleivavegen, Ulvik, Hordaland, 5700
8,8/10 Excellent! (9 anmeldelser)
Perfekt for turer i fjellet!
"Koselig plass, som ligger flott til i forhold gå turer og tog turer! Avslappet atmosfære, og hjemmekoselig. Rommet var rent, og med eget lite bade med dusj og toalett. Vi spiste frokost og middag der, veldig godt!"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2021

Mjølfjell Ungdomsherberge
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Ulvik?
Si ja til nye eventyr med våre pakkereiser til Ulvik, med priser fra kun . Finn hotellene og flyreisene som passer din reisestil. Deretter kan du legge til noen spennende aktiviteter, så du får en minneverdig reise.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Ulvik hvis jeg ikke kan reise?
Du kan alltid endre eller avbestille en bestilling, men hvorvidt det medfører et gebyr vil avhenge av flere ting. Hvis du har bestilt en pakkereise til Ulvik i løpet av de siste 24 timene, kan du muligens avbestille og ombestille kostnadsfritt. Hvis det har gått mer enn 24 timer, vil hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet muligens kreve gebyrer. Besøk vår kundeserviceportal for å finne ut mer.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Ulvik?
En av de beste måtene å spare penger og tid på er å slå sammen bestillingene dine hos Expedia. Flyreiser, leiebiler, hoteller og aktiviteter – vi har alt du behøver. Velg en kombinasjon som passer deg og dine behov, så har du mulighet til å spare stort. Vi forstår at alle har forskjellige behov og ønsker. Derfor tilbyr vi over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder på verdensbasis, så du kan planlegge din helt unike ferie i Ulvik.
Hvilke er de beste hotellene i Ulvik?
Hvis det er første gang du reiser til Ulvik, kan du vurdere å bestille på Strand Fjordhotel eller Hardanger Basecamp. Begge overnattingsstedene tilbyr komfortable senger og er populære blant mange tilreisende.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Ulvik?
Det kan være vanskelig å vite når det er ideelt å kjøpe flybilletter, men vanligvis er det best å være ute i god tid. De fleste internasjonale flyreiser på Expedia kan bestilles opptil tolv måneder i forveien. Hvis du bestiller i siste liten, er det ingen grunn til panikk. Billige billetter tilbys noen ganger bare et par uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Ulvik fra Expedia?
Hoteller, flyreiser og leiebiler – vi har alt. Hos Expedia kan du lage din pakkereise til Ulvik etter dine behov. Du behøver bare å bestemme deg for nøyaktig hva du vil ha. Når du har bestilt, kan du legge til utflukter og aktiviteter. Jo mer du bestiller, desto større besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Ulvik?
Du kan spare stort på å kombinere flyreiser, hoteller og leiebiler. Når du har bestilt, kan du legge til utflukter og aktiviteter. Ditt neste eventyr er bare noen klikk unna.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Ulvik hos Expedia?
Det kan du. Expedia har over 500 flyselskaper å velge fra. Med så mange valgmuligheter blir det enkelt å finne et perfekt flyselskap for ferien din i Ulvik.

Populære steder å besøke