Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Pakkereiser til Tsjumbur-Kosa

Tsjumbur-Kosa ligger midt blant vakre naturlandskap i Rostov oblast, så hvorfor ikke utforske området nærmere?

Pakkereiser til Tsjumbur-Kosa

Moskva, hovedstaden i landet, ligger 980 kilometer nord for Tsjumbur-Kosa.

Du kan gjerne dra en tur til Anatolij Durov-museet og Tsjekhovs hus og museum i Taganrog, som ligger 30 kilometer fra Tsjumbur-Kosa.

Du burde stikke innom Rostov-na-Donu, som ligger rundt 70 kilometer nordøst for Tsjumbur-Kosa. Stedet har en hel del artige severdigheter, blant annet Gorkij-parken i Rostov, Rostov regionale akademiske teater for ungdommer og Komsomol-plassen. Rostov museum for lokalkunnskap og Ostrovskij-parken er også populære alternativer.

Piknik i Rostov oblast er en lett måte å stresse ned på mens man har det gøy. Fugletitting er også populært blant de som liker å ta det rolig.

Hvis været er fint når du er her, kjøl deg ned ved vannet. Svømming og kanopadling er lokalbefolkningens favoritter.

Ikke alle aktiviteter er avhengig av fint vær. Hvis det regner en dag, finner du en håndfull kunstmuseer, historiske museer, kunstgallerier og teatre i området.

Gå utendørs og opplev nærområdet med en utflukt til områdets artige friluftsmuseer, utendørsutstillinger, gatekunst og hager.

Du vil se at denne regionen kan skilte med flere interessante historiske plasser som vil friste enhver historieentusiast. Legg til noen av områdets ruiner, gamlebyer, festninger og arkeologiske funnsteder i reiseplanen!

Tro og oppfatninger utgjør ofte en stor del av ethvert sted og dets historie, så pass på å legge til enkelte av regionens kirker, katedraler, templer og klostre på ønskelisten din.

En autentisk reiseopplevelse omfatter langt mer enn bare å observere. Det dreier seg også om menneskene, samtalene og historiene i en kultur. Du vil få større utbytte av ferien hvis du tar deg tid til å øve inn noen enkle setninger på russisk. «Xotite potancevat?» er russisk for «Har du lyst til å danse?». «Skol'ko eto stoit?» kan det også være nyttig å kunne. Frasen betyr «Hvor mye koster dette?».

Du kan se frem til å oppleve Russlands nasjonaldag , en livlig nasjonal feiring som finner sted hvert år den 12 juni.

Det kjipe med å dra ferie er at den tar slutt. Det kan være trist å si Poka! til Tsjumbur-Kosa, men husk at du er hjertelig velkommen tilbake igjen.

Når avreisen nærmer seg, bør du vite at Rostov-na-Donu (ROV) ligger ca. 75 kilometer mot nordøst.


De beste hotelltilbudene i Tsjumbur-Kosa

Vis alle de 17 overnattingsstedene i Tsjumbur-Kosa
Bristol Taganrog
Bristol Taganrog

Bristol Taganrog

PETROVSKAYA STREET,64, Taganrog, Rostov oblast
   
  0.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet ligger i Taganrog og 10 minutters gange unna Depaldo-steintrappen, Asovhavet og Taganrog museum for lokalkunnskap (Alferaki-palasset). Dessuten ligger Taganrog minneteater for Tsjekhov og Tsjekhovs hus og museum kun 10 minutter unna. Taganrog Station ligger 24 minutters gange unna.

  Varvaci Boutique Hotel
  Varvaci Boutique Hotel

  Varvaci Boutique Hotel

  GRECHESKAYA STREET , 76,, Taganrog, Rostov oblast
    
   3.5 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet ligger i Taganrog og 10 kilometer unna Asovhavet, Tsjekhov litteraturmuseum og Taganrog museum for lokalkunnskap (Alferaki-palasset). Dessuten ligger Anatolij Durov-museet og Taganrog minneteater for Tsjekhov kun 10 kilometer unna.

   Rehabilitation Center named after G.M.Beriyev 145 kr
   Anmeldelse skrevet 27. jun. 2018
   Mer informasjon
    
   Rehabilitation Center named after G.M.Beriyev

   Rehabilitation Center named after G.M.Beriyev

   Ulitsa Imeni Sergeya Shilo 245, Taganrog, Rostovskaya oblast
     
    4,0 av 5
    2.0 av 5.0 Stjerner

    Нормально, есть кухня, с плитой, сВЧ печью, с набором посуды и столовыми принадлежностями.

    Guest House Plotnikovs 189 kr
    Guest House Plotnikovs

    Guest House Plotnikovs

    Str Petrovskay 37A, Taganrog, Rostov oblast
      
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Taganrog og 10 minutters gange unna Asovhavet, Depaldo-steintrappen og Tsjekhovs hus og museum. Dessuten ligger Taganrog museum for lokalkunnskap (Alferaki-palasset) og Taganrog minneteater for Tsjekhov kun 15 minutter unna. Taganrog Station ligger 26 minutters gange unna.

     Guest House Renaissance 247 kr
     Guest House Renaissance

     Guest House Renaissance

     Oktyabrskaya, 24, Taganrog, Rostovskaya oblast
       
      1,0
      av 5, basert på 1 anmeldelser
      2.5 av 5.0 Stjerner

      Dette gjestehuset ligger midt i hjertet av Taganrog, 1,9 kilometer unna Tsjekhovs hus og museum og 2,9 kilometer unna Asovhavet. Taganrog Station ligger 9 minutters gange unna.

      Randevu
      Randevu

      Randevu

      Sergeya Shilo Street, 202D, Taganrog, Rostov oblast
        
       2.5 av 5.0 Stjerner

       Dette gjestgiveriet ligger i Taganrog, 3,9 kilometer unna Asovhavet og 10 kilometer unna Tsjekhov litteraturmuseum og Anatolij Durov-museet. Dessuten ligger Taganrog museum for lokalkunnskap (Alferaki-palasset) og Tsjekhovs hus og museum kun 10 kilometer unna.

       Golden Horse 436 kr
       Golden Horse

       Golden Horse

         
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet ligger i Novobessergenevskoe og 10 kilometer unna Asovhavet, Tsjekhov litteraturmuseum og Anatolij Durov-museet. Dessuten ligger Taganrog museum for lokalkunnskap (Alferaki-palasset) og Taganrog minneteater for Tsjekhov 15 kilometer unna.

        Krestyanskii gest house
        Krestyanskii gest house

        Krestyanskii gest house

        Krestyanskii 11, Taganrog, Rostov oblast
          
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Dette leilighetshotellet ligger i Taganrog og 15 minutters gange unna Asovhavet og Anatolij Durov-museet. Dessuten ligger Taganrog minneteater for Tsjekhov og Tsjekhov litteraturmuseum kun 2 kilometer unna. Taganrog Station ligger 16 minutters gange unna.