Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Pakkereiser til Tsjerkessk

Dobro pažálovat' til Tsjerkessk! Dette stedet er det perfekte alternativet for reisende som vil unngå de vanlige turiststedene.

Pakkereiser til Tsjerkessk

Tsjerkessk ligger rundt 1300 kilometer sør for Moskva, hovedstaden i landet.

Inzhich-Chukun og Khabez er to andre interessante steder som er verdt et besøk når du er i området. Det ene ligger 35 kilometer og det andre ligger 35 kilometer unna.

Ikke glem å ta en dagstur til Jessentuki, som ligger omtrent 65 kilometer øst for Tsjerkessk. Stedet har en hel del interessante turistattraksjoner, for eksempel Park Pobedy, Chaliapin konsertsal og Jessentuki historiemuseum. Essentuki regionale museum og Essentukskij-parken er også verdt å bruke litt tid på.

Dette stedet har muligheter for en rekke spennende aktiviteter hvis du føler for å være ute og utforske landskapet. Prøv fjellklatring eller fotturer.

Hvis du føler deg like komfortabel i vann som på land, er dette stedet for deg. Svømming er populært blant lokalbefolkningen, det samme gjelder kanopadling.

Liker du fart og spenning? Hør etter! Med flere forskjellige vintersporter tilgjengelig, så er det på tide å finne frem votter og lue og entre det snødekte landskapet i området. Snowboardkjøring og skiturer kommer garantert til å gi deg mye moro!

Frisk opp kroppen med noen interessante utendørsattraksjoner. Lokalområdet tilbyr flere utendørsutstillinger.

Tiden ser ut til å stå stille idet du ser nærmere på regionens ruiner, gamlebyer og festninger.

For å få en dypere innsikt i den religiøse siden ved Karatsjai-Tsjerkessia, tar besøkende ofte turen innom områdets kirker og templer.

Bli kjent med lokalbefolkningen ved å uttrykke noen ord og uttrykk på russisk. «Xotite potancevat?» er russisk for «Har du lyst til å danse?». «Pomedlennee, požalujsta!» er det også kjekt å kjenne til. Frasen kan oversettes til «Snakk litt saktere, vær så snill».

Hvis du har planer om å dra hit den 12 juni, bør du være forberedt på fest og moro. Hvert år på denne dagen samles hele landet og feirer Russlands nasjonaldag .

Når det er tid for hjemreise, kan du si et siste Uvidimsya pozzhe til alle de sjarmerende menneskene du har møtt og tenke tilbake på alle de fantastiske opplevelsene du har hatt.

Når det er på tide å sette seg på flyet hjem igjen, drar du til nærmeste flyplass. Den ligger 80 kilometer mot øst fra Tsjerkessk.


De beste hotelltilbudene i Tsjerkessk

Vis alle de 1 overnattingsstedene i Tsjerkessk
Edelveis 379 kr
Anmeldelse skrevet 26. aug. 2019
Mer informasjon
 
Edelveis

Edelveis

Lenina 328A, Tsjerkessk, Karatsjai-Tsjerkessia
     
    3,8 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Приличный отель, недорого. Напоминает советскую эпоху.