Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

TrysilNorge

Hvis du liker å stå på ski, er Trysil stedet for deg. Det er et av Norges store vintersportssteder, og slagordet til kommunen er treffende nok ”Stavtaket foran”.

Trysil er en ganske liten kommune i Hedmark, med sine rundt 7000 innbyggere, men når vinteren kommer mangedobles befolkningen. Mange har hytte i området, og det er ikke uten grunn, skianlegget du finner i Trysil er nemlig blant de største i Norge, så skal du på skiferie i Norge er dette et godt alternativ. Det er imidlertid ikke bare om vinteren det er fint å reise til Trysil, også om sommeren byr naturen i området på mange spennende aktiviteter og attraksjoner.

Skianlegget i Trysil heter SkiStar Trysil, og her kan du ta mer enn 30 heiser og stå ned over 70 kilometer med nedfarter. Det er løyper som passer for alle i anlegget, enten du nettopp har begynt å stå på ski eller du er en erfaren skikjører. Det er også to terrengparker i anlegget, hvis du liker best å hoppe eller skli ned rails.

Hvis du besøker Trysil om vinteren, men ikke liker å stå på ski, er det mange andre aktiviteter du kan utforske. Prøv deg på både isfiske og hundekjøring, som begge er populære aktiviteter. Du kan også bli med på en av turene som arrangeres i området. Ta kontakt med turistkontoret i Trysil for mer informasjon.

Selv om alt er mye roligere i Trysil om sommeren, betyr ikke det at du ikke kan besøke Trysil på denne tiden av året. Prøv deg på aktiviteter som rafting og mountainbike ned skianlegget, eller ta en litt roligere gåtur. Raftingen foregår i Trysilelva, og du må regne med å bli våt hvis du melder deg på denne aktiviteten!

Er du på ferie i Trysil med barn, tar du med dem på hesteridning – en aktivitet som nok vil fenge de små. Det er spennende å sette seg på hesteryggen for første gang. Det arrangeres også villmarksafari i området om sommeren, og blir du med på dette får du kanskje sett både elg og bever!

Pakk med deg ski og staver og ta en weekendtur til Trysil. Stå på ski og kos deg i skianlegget, for deretter å trekke inn på en av områdets mange afterski-steder. Trysil er stedet for deg som er glad i snø og vinter!

De mest populære hotellene i Trysil

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Radisson Blu Resort Trysil
Radisson Blu Resort Trysil
4 out of 5
Hotellvegen 1, Trysil

Dette hotellet, som ligger på fjellet, befinner seg rett ved skiløypene i Trysil og 10 minutters gange unna Trysil skiområde og Trysil Bike Arena. I tillegg ...

4.4/5Wonderful! (732 anmeldelser)
Flott og koselig hotell

"Flott beliggenhet i Trysil. Imøtekommende og hyggelige ansatte. Fikk god hjelp til turtips. Hadde et stort og flott deluxerom. Stille og fredelig. Veldig god frokost med alt man trenger, egg, bacon, omelett på bestilling og alt av pålegg. Grei pizzarestaurant og bar. Savnet kun at baren var mer adskilt ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019

Radisson Blu Resort Trysil
Radisson Blu Mountain Resort & Residences
Radisson Blu Mountain Resort & Residences
4.5 out of 5
Fagerasen, Trysil

Dette hotellet er familievennlig og ligger på fjellet i Trysil og 5 kilometer unna Trysil skiområde og Trysil Bike Arena. Trysil/Engerdal museum ligger 6,2 kilometer ...

4.3/5Excellent! (303 anmeldelser)

"Beliggenheten Standarden. Litt slitsomt med tråkkrmaskin utenfor vinduet midt på natten"…"

Anmeldelse skrevet 27. jan. 2020

Radisson Blu Mountain Resort & Residences
Sæteråsen Hytter & Camping
Sæteråsen Hytter & Camping
2 out of 5
Trysilvegen 5839, Trysil
550 kr
per natt
1. mai–2. mai

Denne campingplassen ligger i Trysil og 15 kilometer unna Trysil Bike Arena, Trysil skiområde og Trysil/Engerdal museum. Dessuten ligger Støa kanal og Fulufjellet ...

4/5Very Good! (22 anmeldelser)
Savner lekeplass til barna, ellers veldig bra

"Veldig fin campingplass med greie hytter. Toalett og dusj var rent og pent. Hadde jeg reist med barn hadde jeg savnet en lekeplass."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019

Sæteråsen Hytter & Camping

Populære severdigheter i Trysil

Trysil skiområde
Bilde av Trysil skiområde

Trysil skiområde

4.5/5(2 anmeldelser)

Stå ned bakkene ved Trysil skiområde, et populært skiområde i Trysil. Området er kjent for sine mange restauranter, og har avslappende spasentre du bør oppleve.

Domkirkeruinene
Bilde av Domkirkeruinene

Domkirkeruinene

4/5(3 anmeldelser)

Du kan bruke en ettermiddag på å kikke på utstillingene ved Domkirkeruinene på reisen til Nes På Hedmark. Området har både en innsjø og interessante museer du bør oppleve.

Anmeldelser av Trysil

4.3

Populært reisemål

5 - Fantastisk
2
5 - Fantastisk 28.571428571428573%
4 - Bra
5
4 - Bra 71.42857142857143%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

4/5 - Bra

Verifisert reisende

1. sep. 2019

Vi dro med voksne barn, svigerbarn, barnebarn og 2 hunder, og hadde 2 flotte døgn, kommer nok tilbake til Trysil! ❤️