Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

TrysilNorge

Hvis du liker å stå på ski, er Trysil stedet for deg. Det er et av Norges store vintersportssteder, og slagordet til kommunen er treffende nok ”Stavtaket foran”.

Trysil er en ganske liten kommune i Hedmark, med sine rundt 7000 innbyggere, men når vinteren kommer mangedobles befolkningen. Mange har hytte i området, og det er ikke uten grunn, skianlegget du finner i Trysil er nemlig blant de største i Norge, så skal du på skiferie i Norge er dette et godt alternativ. Det er imidlertid ikke bare om vinteren det er fint å reise til Trysil, også om sommeren byr naturen i området på mange spennende aktiviteter og attraksjoner.

Skianlegget i Trysil heter SkiStar Trysil, og her kan du ta mer enn 30 heiser og stå ned over 70 kilometer med nedfarter. Det er løyper som passer for alle i anlegget, enten du nettopp har begynt å stå på ski eller du er en erfaren skikjører. Det er også to terrengparker i anlegget, hvis du liker best å hoppe eller skli ned rails.

Hvis du besøker Trysil om vinteren, men ikke liker å stå på ski, er det mange andre aktiviteter du kan utforske. Prøv deg på både isfiske og hundekjøring, som begge er populære aktiviteter. Du kan også bli med på en av turene som arrangeres i området. Ta kontakt med turistkontoret i Trysil for mer informasjon.

Selv om alt er mye roligere i Trysil om sommeren, betyr ikke det at du ikke kan besøke Trysil på denne tiden av året. Prøv deg på aktiviteter som rafting og mountainbike ned skianlegget, eller ta en litt roligere gåtur. Raftingen foregår i Trysilelva, og du må regne med å bli våt hvis du melder deg på denne aktiviteten!

Er du på ferie i Trysil med barn, tar du med dem på hesteridning – en aktivitet som nok vil fenge de små. Det er spennende å sette seg på hesteryggen for første gang. Det arrangeres også villmarksafari i området om sommeren, og blir du med på dette får du kanskje sett både elg og bever!

Pakk med deg ski og staver og ta en weekendtur til Trysil. Stå på ski og kos deg i skianlegget, for deretter å trekke inn på en av områdets mange afterski-steder. Trysil er stedet for deg som er glad i snø og vinter!

De mest populære hotellene i Trysil

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Radisson Blu Resort Trysil
Radisson Blu Resort Trysil
4 out of 5
Hotellvegen 1, Trysil
Prisen er 1 300 kr per natt

Dette hotellet, som ligger på fjellet, befinner seg rett ved skiløypene i Trysil og 10 minutters gange unna Trysil skiområde og Trysil Bike Arena. I tillegg ...

4.4/5Wonderful! (784 anmeldelser)
Finfint hotell med kort vei til skibakken!

"Flott hotell med fin beliggenhet!"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Radisson Blu Resort Trysil
Trysil Hyttegrend
Trysil Hyttegrend
3 out of 5
Bygdervegen 253, Trysil
Prisen er 655 kr per natt

Denne hytta ved stranden ligger i Trysil, 3 kilometer unna Trysil/Engerdal museum og 4,2 kilometer unna Trysil skiområde. Trysil Bike Arena ligger 4,9 kilometer ...

4.5/5Wonderful! (22 anmeldelser)

"Vi ønsket et enkelt overnattingssted hvor vi kunne være for oss selv. Trysil hyttegrend tilfredstilte alle vår behov. Og som jeg sa da jeg dro: skulle ønske denne hytta var min."…"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2019

Trysil Hyttegrend
Radisson Blu Mountain Resort & Residences
Radisson Blu Mountain Resort & Residences
4.5 out of 5
Fagerasen, Trysil

Dette hotellet er familievennlig og ligger på fjellet i Trysil og 5 kilometer unna Trysil skiområde og Trysil Bike Arena. Trysil/Engerdal museum ligger 6,2 kilometer ...

4.3/5Excellent! (348 anmeldelser)
Anbefalt hotel for skiferie på Trysil

"Flott opphold på et fint hotel. Veldig gode skiforhold rett ved hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2020

Radisson Blu Mountain Resort & Residences

Populære steder å besøke i Trysil

Trysil skiområde
Bilde av Trysil skiområde

Trysil skiområde

4.5/5(2 anmeldelser)

Stå ned bakkene ved Trysil skiområde, et populært skiområde i Trysil. Området er kjent for sine mange restauranter, og har avslappende spasentre du bør oppleve.

Anmeldelser av Trysil

4.3

Populært reisemål

5 - Fantastisk
2
5 - Fantastisk 28.571428571428573%
4 - Bra
5
4 - Bra 71.42857142857143%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

4/5 - Bra

Verifisert reisende

1. sep. 2019

Vi dro med voksne barn, svigerbarn, barnebarn og 2 hunder, og hadde 2 flotte døgn, kommer nok tilbake til Trysil! ❤️

Byer nær Trysil

Elverum fasiliteter samt hus

Elverum

Rena fasiliteter samt innsjø

Rena

Sälen fasiliteter samt snø

Sälen