Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Thomas Johansen på trover

Hoteller i Trysil

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Trysil

Trysil Motel & Vandrerhjem
2 out of 5
Bygdervegen 253, Trysil
Hent priser
2.77 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (16 anmeldelser)

"Fint og trivelig sted i rolige omgivelser. Lyst og flott allrom med alt en trenger. Kan anbefales å ta turen."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2018

Trysil Motel & Vandrerhjem
4 Roms Overnatting i Trysil
Trysilfjellet hytteomr. 1003, Trysil, Hedmark (county)
Hent priser
4.82 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Trysil
Lækker Skihytte med Plass til 16 Personer
Kjellsveg 8, Trysil, Hedmark (county)
Hent priser
6.5 km fra sentrum
Lækker Skihytte med Plass til 16 Personer
6 Roms Overnatting i Trysil
Fageråsen ringen 3, Trysil, Hedmark (county)
Hent priser
6.45 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Huge property with all you need

"Heaps of beds, warm. All amenities. Great sound system. Hot tub and sauna work well. Easy to find. Easy to contact. Only issue is the code for door was different on arrival to what was given in documentation but very easy fix with phone call. Wasn't able to ski in to the door but made it very close. ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. mar. 2020

6 Roms Overnatting i Trysil
Atmosfærisk Villa / Hytte, Langrenn i ski Out, Kort vei til Skiområdet
64 Bjønnåsen hyttegrend, Trysil, Hedmark (county)
Hent priser
1.48 km fra sentrum
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Skiferien

"Wunderschöne Ferien; und wir kommen gerne wieder. Es war alles sehr unkompliziert und der Vermieter war jederzeit ansprechbar und hat sich perfekt gekümmert. Danke!"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Atmosfærisk Villa / Hytte, Langrenn i ski Out, Kort vei til Skiområdet
4 Roms Overnatting i Trysil
Fageråsen, Trysil, Hedmark (county)
Hent priser
5.29 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Trysil
The Lodge Trysil
3.5 out of 5
Hotellvegen 2, Trysil
Hent priser
2.45 km fra sentrum
The Lodge Trysil
Radisson Blu Resort Trysil
4 out of 5
Hotellvegen 1, Trysil
Hent priser
1.38 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (737 anmeldelser)
Flott og koselig hotell

"Flott beliggenhet i Trysil. Imøtekommende og hyggelige ansatte. Fikk god hjelp til turtips. Hadde et stort og flott deluxerom. Stille og fredelig. Veldig god frokost med alt man trenger, egg, bacon, omelett på bestilling og alt av pålegg. Grei pizzarestaurant og bar. Savnet kun at baren var mer adskilt ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2019

Radisson Blu Resort Trysil
Trysil Hotell
3 out of 5
Storvegen 24, Trysil
Hent priser
0.35 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (84 anmeldelser)

", Syntes ikke frokost var ok. Iskalde egg, forventet en varm rett til frokost ( f.eks egg og bacon). Bare filler av noen skinkeskiver. Er jeg på hotell ønsker jeg litt mer til frokost. Den var veldig enkel. Ellers var alt bra. Fint rom."…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Trysil Hotell
Trysil Hyttegrend
3 out of 5
Bygdervegen 253, Trysil
Hent priser
2.81 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (19 anmeldelser)

"Vi ønsket et enkelt overnattingssted hvor vi kunne være for oss selv. Trysil hyttegrend tilfredstilte alle vår behov. Og som jeg sa da jeg dro: skulle ønske denne hytta var min."…"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2019

Trysil Hyttegrend
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Trysil
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Trysil

Hotell Trysil: Mange reiser til Trysil på vinteren, da det er en kjent skidestinasjon i Norge. Men Trysil har mye å by på hele året, og det finnes flere billige hoteller i Trysil som sørger for behagelig overnatting året rundt. På noen hotell i Trysil kan du gå nesten rett ut i skiheisen. Foretrekker du imidlertid å bo litt unna sentrum, er det også mulig.

Trysil er ikke veldig stort, og uansett hvilket hotell du velger bor du relativt nær der ting skjer. I løpet av en hotellweekend i Trysil kan du oppleve vinteren på sitt beste, med skikjøring både bortover og nedover, hundekjøring, kanefart og isfiske. På sommeren kan du gå fotturer, rafte, fiske eller sykle.

Vinteraktiviteter i Trysil

Planlegger du en skiferie til Trysil? Trysil er en liten kommune i Hedmark, med en befolkning på snaut 7000 mennesker. På vinteren mangedobles denne befolkningen, da både nordmenn og utlendinger inntar Norges største skianlegg. Anlegget er familievennlig med store områder for barn å kjøre i, men også variert kjøring i lange og brede bakker. Trysilfjellet er stort og alle de ulike løypene har sitt særpreg.

Ski er så sentralt i Trysil at kommunens motto er “Stavtaket foran”. Verdens eldste skiklubb, Trysilgutten, er også stiftet her. På flere hotell i Trysil, kan du slappe av i badeanlegg og badstu etter en lang dag i bakken.

Trysil har ikke bare et godt tilbud for ski på vinteren. På senvinteren kan du være med på isfiske. Noe litt utenom det vanlige er kjøring med hest og slede på kvelden. Og fra desember og ut april er det mulig å være med på hundekjøring.

Sommeraktiviteter i Trysil

Trysil kommune jobber for at det skal finnes et godt aktivitetstilbud året rundt. Om sommeren er den lille byen litt roligere enn på vinteren, men det er ikke mangel på ting å gjøre allikevel.

Rafting med hele familien er en spennende opplevelse. Trysilelva er veldig fin til dette! Hvis du heller vil gå i fjellet, kan du følge en av mange merkede rutene rundt Trysilfjellet, og kanskje bestige noen topper. I Trysils egen villmark arrangeres det også rideturer, gårdsbesøk og klatring.

Det finnes også en mengde sykkelruter i Trysil. Enten du vil sykle på vei, på fjellet, i skogen eller en kombinasjon av alle, kan du få gratis kart og nøyaktige turbeskrivelser på turistkontoret.

Om sommeren arrangeres det en ganske unik aktivitet noen steder i Trysil, der du kommer tett på både natur og dyr – villmarksafari! Mange dyr har sine naturlige omgivelser veldig nær Trysil, og du kan dra både på elg- og beversafari.

Opplev Trysil

Det finnes mange måte å oppleve Trysil og naturen i Hedmark på. Hvis du reiser til Trysil med buss, men for eksempel vil starte en fjelltur et stykke unna sentrum, kan du leie bil i Trysil for å ha mer frihet til utflukter. Du kan ikke fly til Trysil direkte, men Gardermoen i Oslo ligger bare 16 kilometer unna med bil. Hoteller i Trysil har overnattingsmuligheter året rundt, og området er like fint hele året.

Hotellbestilling: Trysil

Søk etter et hotell i Trysil. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Trysil ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Trysil.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Trysil. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Trysil for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Trysil?
Radisson Blu Resort Trysil er høyt rangert av Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med spa med full service og 4 restauranter. Det tar dessuten bare Trysil skiområde. Noen andre gode valg basert på anmeldelser er blant annet Radisson Blu Mountain Resort & Residences og Trysil Hotell.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Trysil hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Trysil.
Hva er det beste overnattingsstedet for familier i Trysil?
Radisson Blu Mountain Resort & Residences er et populært overnattingssted på Expedia 4,5-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og 3 restauranter. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Trysil Motel & Vandrerhjem og Radisson Blu Resort Trysil.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk tur til Trysil?
Radisson Blu Resort Trysil er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med LCD-TV og spa med full service.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Trysil?
Trysil Hyttegrend er et hundevennlig overnattingssted. hytte kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en båthavn og vaskeritjenester.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Trysil?
Radisson Blu Mountain Resort & Residences har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med 3 restauranter og 2 barer.
Hva er det beste hotellet for en skiferie i Trysil?
Basert på reisestatistikken vår er Radisson Blu Resort Trysil er et populært overnattingssted 4-stjerners, som er perfekt for en ferie om vinteren. hotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og spa med full service. Noen andre gode alternativer hvis du vil bo nær skibakkene, er Trysil Motel & Vandrerhjem og Radisson Blu Mountain Resort & Residences. For å stå på ski eller snowboard hele dagen kan du ta turen til Trysil skiområde eller Fulufjellet Alpinsenter.
Hvordan er det å overnatte i Trysil?
Trysil kan by på skimuligheter og spa, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over museene og barene. En av byens mest populære attraksjoner er Trysil skiområde. I Trysil kan du velge mellom 35 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Trysil?
Skigåing er en av de mest populære aktivitetene, og blant de mest populære severdighetene finner du Trysil Bike Arena, Trysil skiområde og Fulufjellet Alpinsenter. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Trysil/Engerdal museum og Bråtåfallet.
Hvordan er værsesongene i Trysil?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 20 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -9 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Trysil er 989.60 mm.

Nylige anmeldelser i Trysil

Flere reisealternativer