Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Thomas Johansen på trover

Hoteller i Trysil

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Trysil

Radisson Blu Mountain Resort & Residences
4.5 out of 5
Fagerasen, Trysil
Hent priser
4.42 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (348 anmeldelser)
Anbefalt hotel for skiferie på Trysil

"Flott opphold på et fint hotel. Veldig gode skiforhold rett ved hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2020

Radisson Blu Mountain Resort & Residences
Sæteråsen Hytter & Camping
2 out of 5
Trysilvegen 5839, Trysil
Hent priser
8.93 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (27 anmeldelser)
Savner lekeplass til barna, ellers veldig bra

"Veldig fin campingplass med greie hytter. Toalett og dusj var rent og pent. Hadde jeg reist med barn hadde jeg savnet en lekeplass."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019

Sæteråsen Hytter & Camping
Trysil Glamping
3.5 out of 5
Slettengvegen 68, Trysil
Prisen er 1 626 kr per natt
16.75 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (10 anmeldelser)
Utrolig fint sted for familietur

"Veldig fint sted ca 15 min kjøring fra Trysil. I utkanten av en åker står det 3 store telt med strømtilgang, lys, peisovn og behagelige senger med rent og varmt sengetøy. Man holder fint varmen i teltet, men det kan bli for varmt på veldig varme dager. Dusj/toalett og veldig enkelt felles kjøkken ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019

Trysil Glamping
Trysil Hotell
3 out of 5
Storvegen 24, Trysil
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 060 kr per natt
0.35 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (93 anmeldelser)

", Syntes ikke frokost var ok. Iskalde egg, forventet en varm rett til frokost ( f.eks egg og bacon). Bare filler av noen skinkeskiver. Er jeg på hotell ønsker jeg litt mer til frokost. Den var veldig enkel. Ellers var alt bra. Fint rom."…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Trysil Hotell
Trysil Motel & Vandrerhjem
2 out of 5
Bygdervegen 253, Trysil
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 450 kr per natt
2.77 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (16 anmeldelser)

"Fint og trivelig sted i rolige omgivelser. Lyst og flott allrom med alt en trenger. Kan anbefales å ta turen."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2018

Trysil Motel & Vandrerhjem
Trysil Hyttegrend
3 out of 5
Bygdervegen 253, Trysil
Prisen er 655 kr per natt
2.81 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (22 anmeldelser)

"Vi ønsket et enkelt overnattingssted hvor vi kunne være for oss selv. Trysil hyttegrend tilfredstilte alle vår behov. Og som jeg sa da jeg dro: skulle ønske denne hytta var min."…"

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2019

Trysil Hyttegrend
Radisson Blu Resort Trysil
4 out of 5
Hotellvegen 1, Trysil
Prisen er 1 300 kr per natt
1.38 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (784 anmeldelser)
Finfint hotell med kort vei til skibakken!

"Flott hotell med fin beliggenhet!"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Radisson Blu Resort Trysil
Atmosfærisk Villa / Hytte, Langrenn i ski Out, Kort vei til Skiområdet
64 Bjønnåsen hyttegrend, Trysil, Hedmark (county)
Hent priser
1.48 km fra sentrum
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Skiferien

"Wunderschöne Ferien; und wir kommen gerne wieder. Es war alles sehr unkompliziert und der Vermieter war jederzeit ansprechbar und hat sich perfekt gekümmert. Danke!"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Atmosfærisk Villa / Hytte, Langrenn i ski Out, Kort vei til Skiområdet
4 Roms Overnatting i Trysil
Fageråsen, Trysil, Innlandet
Hent priser
5.29 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Trysil
2 Roms Overnatting i Trysil
Vikinggrenda, Trysil, Innlandet
Hent priser
1.58 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Trysil
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Trysil
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Trysil

Hotell Trysil: Mange reiser til Trysil på vinteren, da det er en kjent skidestinasjon i Norge. Men Trysil har mye å by på hele året, og det finnes flere billige hoteller i Trysil som sørger for behagelig overnatting året rundt. På noen hotell i Trysil kan du gå nesten rett ut i skiheisen. Foretrekker du imidlertid å bo litt unna sentrum, er det også mulig.

Trysil er ikke veldig stort, og uansett hvilket hotell du velger bor du relativt nær der ting skjer. I løpet av en hotellweekend i Trysil kan du oppleve vinteren på sitt beste, med skikjøring både bortover og nedover, hundekjøring, kanefart og isfiske. På sommeren kan du gå fotturer, rafte, fiske eller sykle.

Vinteraktiviteter i Trysil

Planlegger du en skiferie til Trysil? Trysil er en liten kommune i Hedmark, med en befolkning på snaut 7000 mennesker. På vinteren mangedobles denne befolkningen, da både nordmenn og utlendinger inntar Norges største skianlegg. Anlegget er familievennlig med store områder for barn å kjøre i, men også variert kjøring i lange og brede bakker. Trysilfjellet er stort og alle de ulike løypene har sitt særpreg.

Ski er så sentralt i Trysil at kommunens motto er “Stavtaket foran”. Verdens eldste skiklubb, Trysilgutten, er også stiftet her. På flere hotell i Trysil, kan du slappe av i badeanlegg og badstu etter en lang dag i bakken.

Trysil har ikke bare et godt tilbud for ski på vinteren. På senvinteren kan du være med på isfiske. Noe litt utenom det vanlige er kjøring med hest og slede på kvelden. Og fra desember og ut april er det mulig å være med på hundekjøring.

Sommeraktiviteter i Trysil

Trysil kommune jobber for at det skal finnes et godt aktivitetstilbud året rundt. Om sommeren er den lille byen litt roligere enn på vinteren, men det er ikke mangel på ting å gjøre allikevel.

Rafting med hele familien er en spennende opplevelse. Trysilelva er veldig fin til dette! Hvis du heller vil gå i fjellet, kan du følge en av mange merkede rutene rundt Trysilfjellet, og kanskje bestige noen topper. I Trysils egen villmark arrangeres det også rideturer, gårdsbesøk og klatring.

Det finnes også en mengde sykkelruter i Trysil. Enten du vil sykle på vei, på fjellet, i skogen eller en kombinasjon av alle, kan du få gratis kart og nøyaktige turbeskrivelser på turistkontoret.

Om sommeren arrangeres det en ganske unik aktivitet noen steder i Trysil, der du kommer tett på både natur og dyr – villmarksafari! Mange dyr har sine naturlige omgivelser veldig nær Trysil, og du kan dra både på elg- og beversafari.

Opplev Trysil

Det finnes mange måte å oppleve Trysil og naturen i Hedmark på. Hvis du reiser til Trysil med buss, men for eksempel vil starte en fjelltur et stykke unna sentrum, kan du leie bil i Trysil for å ha mer frihet til utflukter. Du kan ikke fly til Trysil direkte, men Gardermoen i Oslo ligger bare 16 kilometer unna med bil. Hoteller i Trysil har overnattingsmuligheter året rundt, og området er like fint hele året.

Hotellbestilling: Trysil

Søk etter et hotell i Trysil. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Trysil ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Trysil.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Trysil. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Trysil for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Trysil?
Radisson Blu Resort Trysil er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og 4 restauranter. Det tar dessuten bare 1 minutter å gå til Trysil skiområde. Trysil Hotell er også en favoritt for reisen din basert på anmeldelser.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Trysil hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Trysil.
Hva er det beste overnattingsstedet for familier i Trysil?
Trysil Hyttegrend er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. en hytte er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis parkering og vaskeritjenester. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Radisson Blu Resort Trysil og Radisson Blu Mountain Resort & Residences.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk tur til Trysil?
Radisson Blu Resort Trysil er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med LCD-TV og spa med full service.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Trysil?
Trysil Hyttegrend er et hundevennlig overnattingssted. en hytte kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en båthavn og vaskeritjenester. Andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Radisson Blu Mountain Resort & Residences og Radisson Blu Resort Trysil.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Trysil?
Radisson Blu Mountain Resort & Residences har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 3 restauranter og 2 barer.
Hva er det beste hotellet for en skiferie i Trysil?
Basert på reisestatistikken vår er Radisson Blu Mountain Resort & Residences er et populært overnattingssted 4,5 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et hotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og spa. Noen andre gode alternativer hvis du vil bo nær skibakkene, er Trysil Hotell og Radisson Blu Resort Trysil. For å stå på ski eller snowboard hele dagen kan du ta turen til Trysil skiområde eller Fulufjellet Alpinsenter.

Nylige anmeldelser i Trysil

Flere reisealternativer