Billige flyreiser til Torremolinos

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Feb 23, 2020

Mat tilbud kan bli mye bedre, noe varmt, pasta, tapas,.. osv

Sep 1, 2019

Spesielt fornøyd med glutenfritt brød som smakte godt. Det er ikke en selvfølge.. totalt var alt bra.

Jan 22, 2019

For liten plass til bena. Det drar ned.

Fly til Torremolinos

Flyvninger til Torremolinos

Torremolinos ligger på Solkysten i Sør-Spania, ikke langt fra Málaga, så for å fly til Torremolinos er Málaga flyplass nærmest. Der er det herlig temperatur nesten året rundt, og det er et populært reisemål for nordmenn som lengter etter sol og sommer når det er grått og vått her hjemme. Når du har bestemt deg for å reise til Torremolinos og er klar for å kjøpe flybilletter, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Med søkeverktøyet finner du enkelt flybilletter i en oversiktlig liste. For å finne billige flybilletter til Torremolinos, sorterer du bare listen slik at den viser de billigste billettene først. Bestill leiebil og hotell i Torremolinos samtidig som fly, og du kan spare enda mer.

Opplevelser i Torremolinos

Det er en vakker by på Spanias kyst. Strender med langgrunt vann rett utenfor byen gjør stedet ideelt for barnefamilier. Men Torremolinos er et egnet reisemål for flere typer reisende. Byen er en av Spanias eldste turiststeder, og du vil finne et meget godt utvalg av restauranter, barer og uteliv, i tillegg til aktiviteter for hele familien, også kulturinteresserte. En fordel med å reise til Torremolinos er at du enkelt kan kombinere det med storbyferie i pulserende Málaga ikke langt unna. Det tar kun 20 minutter med tog som går ofte med mange avganger om dagen. Da får du det beste av strandlivet og det beste av storbylivet på en og samme reise, og solen skinner begge steder nesten hver dag.

Flyreiser til Torremolinos fra flyplasser i Norge

Torremolinos flyplass, Málaga, er en travel og populær flyplass. Siden solkysten i Spania er populær året rundt, flyr mange selskaper opptil flere ganger om dagen fra mange ulike steder. Det kan bety at med direktefly fra sørlige deler av Norge, så er du i solen på rundt fire timer! Velger du en mellomlanding kan du spare penger, som du i stedet kan bruke på morsomme ting, men det tar ofte lenger tid.

Siden Spania er en del av EØS og Schengen-samarbeidet, trenger du i utgangspunktet ikke verken pass eller visum for å kunne reise til landet og nyte solen. Husk imidlertid på at pass er det eneste godkjente ID-beviset for nordmenn i Spania, så det er viktig at du tar det med allikevel.

Malaga – Costa del Sol flyplass

Flyplassen i Malaga er den fjerde største i Spania, selv om byen havner på sjetteplass over de største byene i landet. Dette viser hvor populært det er å reise til kysten, også kjent som Costa del Sol. Selvsagt lander du på en stor og moderne flyplass med alt du trenger av fasiliteter. Hvis du har tenkt å ordne deg med leiebil i Torremolinos, er det et godt tips å bestille den på forhånd. Da kan du sette deg rett i leiebilen etter å ha hentet bagasjen, og kjøre de få kilometerne til Torremolinos selv mens du nyter motorveien av høy kvalitet.

Informasjon om flyreiser til Torremolinos

Ankomstflyplass Málaga
Ankomstflyplassens IATA-kode AGP
Ankomstby Málaga

Populære flyvninger til Torremolinos

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.