Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

TilburgNederland

Tilburg er et fantastisk reisemål hvis du er ute etter variasjon. Den ligger i nærheten av en temapark, naturreservater og andre besøksverdige byer i Brabant.

Tilburg er en universitetsby full av kultur, museer og selvfølgelig et pulserende uteliv. Den ligger også i nærheten av flere naturreservater og en morsom temapark.

Tilburg var kjent for sine ullfabrikker og spilte en viktig rolle i tekstilindustrien i hundrevis av år. De mange fabrikkene som ble åpnet her på 1800-tallet, bidro til byens raske vekst. I dag er Tilburg en liten by med den livlige atmosfæren som forbindes med universitetsbyer.

Bli med på moroa når det er karneval i byen, sett deg på en av de mange fortauskafeene om sommeren, og opplev kulturen i Tilburg når som helst på året. Få for eksempel med deg Nederlandsk tekstilmuseum eller De Pont, et museum for moderne kunst som ligger i et gammelt spinneri. Den neogotiske Sint-Jozefkerk fra 1800-tallet, som ligger på travle Heuvelplein, er også verdt et besøk.

I tillegg er det mye å oppleve i området rundt Tilburg, for eksempel Efteling, som er en temapark for både små og store. Du kan også leie sykler og sykle ut til Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen eller kjøre til Biesbosch nasjonalpark. Byer som Breda og Den Bosch ligger en kort bil- eller togtur unna.

Hvis du reiser med bil, finnes det sju parkeringshus i sentrum av byen samt to innfartsparkeringer (P+R), hvor du kan parkere billig og noen ganger gratis. Hvis du reiser med tog, ligger sentrum av Tilburg bare et steinkast fra togstasjonen. Gå rundt i byen eller ta en nærmere titt på arkitekturen mens du slapper av på en av de mange fortauskafeene.

Hvis du allerede er i Nederland og reiser med tog, ligger Tilburg omtrent 1,5 time fra Amsterdam. Ta toget til Utrecht Centraal og bytt til intercitytoget til 's-Hertogenbosch. Det er også enkelt å reise til Tilburg med bil. Navigasjonssystemet leder vei.

Enten du er ute etter kultur, natur, moro eller bare ønsker å se verden passere fra en fortauskafé, er Tilburg noe for deg. Denne byen bør du oppleve!

De mest populære hotellene i Tilburg

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Van der Valk Hotel Tilburg
Van der Valk Hotel Tilburg
4 out of 5
Dr. Bloemenlaan 8, 5022 KW, Tilburg
Prisen er 999 kr per natt

Dette hotellet ligger i Tilburg, 3,2 kilometer unna Doloris' Meta Maze og 3,8 kilometer unna Safaripark Beekse Bergen. Dessuten ligger Koningshoeven og Willem ...

4.6/5Exceptional! (144 anmeldelser)

"Har bodd der før og mitt første valg neste hang eg reiser til Tilburg."…"

Anmeldelse skrevet 28. jan. 2020

Van der Valk Hotel Tilburg
Bastion Hotel Tilburg
Bastion Hotel Tilburg
3.5 out of 5
Kempenbaan 2, Tilburg
Prisen er 648 kr per natt

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Tilburg, 0,3 kilometer unna Koningshoeven og 4,1 kilometer unna Safaripark Beekse Bergen. Dessuten ligger ...

4.1/5Very Good! (463 anmeldelser)
Strålende

"Veldig bra, anbefales"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Bastion Hotel Tilburg
ibis Tilburg
ibis Tilburg
3 out of 5
Dokter Hub Van Doorneweg 105, Tilburg
Prisen er 680 kr per natt

Dette hotellet ligger i Tilburg og 5 kilometer unna Tilburg universitet, Scryption og De Pont museum. Dessuten ligger Nederlandsk tekstilmuseum og Koningshoeven ...

3.8/5Good! (363 anmeldelser)

"Good for the money. Nice rooms, staff was friendly. Also good breakfast, restaurant and bar. If we come back to the area we will stay there again."…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2018

ibis Tilburg

Populære steder å besøke i Tilburg

Nederlandsk tekstilmuseum
Bilde av Nederlandsk tekstilmuseum

Nederlandsk tekstilmuseum

Du kan bruke en ettermiddag på å se gjennom utstillingene ved Nederlandsk tekstilmuseum på reisen til Tilburg. Området har skoger som passer godt for en trivelig spasertur, samt en fornøyelsespark du også bør oppleve.

Efteling temapark
Bilde av Efteling temapark

Efteling temapark

Ta en tur til Efteling temapark, en velkjent severdighet i Kaatsheuvel. Området har skoger som passer godt for en trivelig spasertur, samt en fornøyelsespark du også bør oppleve.

Biesbosch nasjonalpark
Bilde av Biesbosch nasjonalpark

Biesbosch nasjonalpark

Opplev naturen med en tur til Biesbosch nasjonalpark, et populært grøntområde i Rotterdam. Området har vakker natur du bør sette av tid til å oppleve.

Anmeldelser av Tilburg

5

Populært reisemål

5 - Fantastisk
1
5 - Fantastisk 100%
4 - Bra
0
4 - Bra 0%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

Byer nær Tilburg