Nord-Brabant

Nederland
Nord-Brabant

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'; -webkit-text-stroke: #000000}span.s1 {font-kerning: none}Besøk Nederlands nest største provins og kombiner byturer med en dag i Belgia. Opplev den gode stemningen som er så typisk for Brabant.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'; -webkit-text-stroke: #000000}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 12.0px}span.s1 {font-kerning: none}span.s2 {font: 7.3px 'Times New Roman'; font-kerning: none}Enten du liker byturer, vakre slott eller natur, har Nord-Brabant noe for deg. Du er også rett i nærheten av en av de mest populære temaparkene i området, som er perfekt for en dag sammen med barna.

Den rike historien til Nord-Brabant vises fortsatt gjennom de mange bymurene, museene og slottene her. Provinsen, som har vært en del av Nederland de siste 200 årene, har hatt flere ulike navn og grenser i løpet av århundrene.

Historieentusiaster vil bli imponert av Nord-Brabants gamle byer, bygninger og slott. Et av de flotteste eksemplene er Kasteel Heeswijk fra 1100-tallet, som er komplett med tårn, vollgrav og vindebro. Det flotte Markiezenhof, et sengotisk hôtel particulier i Bergen op Zoom, er virkelig verdt et besøk. I dag ligger det et museum for markiene her.

Byer som Breda og selvfølgelig hovedstaden i provinsen, 's-Hertogenbosch, er også steder du bør få med deg. Kjenn den burgundiske stemningen, sett deg på en fortauskafé og se på den flotte St.John’s Cathedral.

Naturelskere vil sette stor pris på Biesbosch nasjonalpark, som ligger vest i provinsen. Oppdag naturen til fots, med båt eller på sykkel og se dyr som rev, hjort og bever. Ta med barna til en av de mest populære temaparkene i Nederland, Efteling. Her kan du kjøre berg-og-dal-bane og gå rundt i Eventyrskogen, eller ta bilde sammen med de to maskotene i Efteling, Pardoes og Pardijn.

Nord-Brabant har et godt veisystem, så det er enkelt å reise rundt med bil. Hvis du reiser til Nord-Brabant med offentlig transport, har de fleste byer og tettsteder jernbanestasjon. Landsbyene er tilgjengelig med buss, eller selvfølgelig sykkel.

Hvis du reiser med offentlig transport, kan du enkelt komme til byer som 's-Hertogenbosch, Breda, Oss og Tilburg med tog, selv om du kanskje må bytte tog flere ganger avhengig av hvor du reiser fra. Du kan også reise luftveien til Nord-Brabant og lande i Amsterdam, Rotterdam, Brussel eller Antwerpen. Deretter kan du ta ta toget eller leie en bil for å komme videre videre.

Bli kjent med historien, naturen og aktivitetene til den burgundiske og muntre provinsen på ferie i Nord-Brabant. Du kommer til å elske det!

Nord-Brabant – populære byer

Eindhoven
Eindhoven
Kjent for Restauranter, Shopping og Business
Eindhoven ligger sørøst i provinsen Nord-Brabant. Det er en liten by og et utmerket reisemål for en weekendtur med kultur og shopping.
Breda
Breda
Kjent for Business, Historisk og Kafeer
Opplev monumenter, museer og kasinoer i Breda!
Tilburg
Tilburg
Kjent for Teatre, Natur og Fornøyelsesparker
Tilburg er et fantastisk reisemål hvis du er ute etter variasjon. Den ligger i nærheten av en temapark, naturreservater og andre besøksverdige byer i Brabant.
's-Hertogenbosch
's-Hertogenbosch
Kjent for Budsjettvennlig, Kunst og Fritidsaktiviteter
Besøk Den Bosch og opplev gjestfriheten som Brabant er så kjent for, byens middelalderhistorie, vakker natur og flotte kulturelle severdigheter.
Uden
Uden
Kjent for Bowling
Denne byen i Noord-Brabant er det perfekte stedet å besøke hvis du er på ferie i Nederland og vil ta en avslappende dagstur eller tilbringe en helg på sykkel.
Bergen op Zoom
Bergen op Zoom
Kjent for Hager
Bergen op Zoom er en by i provinsen Nord-Brabant. Den har en spennende historie og grenser til provinsen Zeeland.