Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Tel Aviv

Dra til Tel Aviv når du kjenner at tiden er inne for en velfortjent ferie.

Spar tid og penger med en pakkereise til Tel Aviv

Det er svært enkelt å bestille og spare tid og penger – finn et pakketilbud med fly og hotell hos Expedia. Erfarne feriegjester vet at pakkereiser er en utmerket måte å spare både tid og penger på. Du kan forlenge oppholdet i i Tel Aviv takket være pengene du får til overs.

Få besparelser på opptil $603 ved å bestille en pakkereise.

Med over 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden å velge blant i vår internasjonale database, kan drømmereisen bli en realitet.

Expedias fantastiske pakketilbud vil få deg til å drømme om neste ferie.

Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i reiseruten, siden de fleste av våre hotellbestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Tel Aviv

I dette området i Israel bor det omtrent 250 000 mennesker.

Denne byen finner du 50 kilometer nordvest for Jerusalem, landets hovedstad. Den ligger også omtrent 16 kilometer sørvest for H̱agor.

Kom deg bort fra voksenlivet en stund og bli transportert til miraklenes egen verden på Superland og Gordon svømmebasseng. Hvis familien vil ha mer moro, kan dere besøke Luna Park og Meymadion vannpark.

Om du er glad i dyr og er på reise i Tel Aviv, kan du ta en tur til de eksotiske dyrene på Zoologisk senter i Tel Aviv-Ramat Gan. Du kan gjerne spørre de ansatte om interaktive aktiviteter og om hvor du finner de mest populære dyreartene i dyreparken.

På Benhaim vinkjeller kan vinelskere nyte synet og lukten av vingårdene og vinpressene, før de smaker på sluttproduktet. Ta gjerne en tur innom Benhaim vinkjeller hvis du er på reisefot i Tel Aviv. Her kan du blant annet finne ut mer om vinproduksjon og kanskje smake på et glass eller to.

For frisk luft og avslapning, ta med noe å spise og finn et sted i skyggen på et av områdets grønne steder, slik som Uavhengighetsparken eller Charles Clore-hagen. Moshe Drimer-parken og Yarkon park er to andre hyggelige steder å slappe av.

Hvis du trenger informasjon om området, still personalet noen spørsmål på Turistinformasjon.

Ser du etter et sted hvor kan få litt hvile? Sett av litt tid til å utforske stedets vakre strender. Gordon strand eller Frishman strand bør være det første på listen din. Lokalbefolkningen vil kanskje også vise deg Hilton strand og Alma-stranden.

Trenger du litt tid borte fra det stressende bylivet? Ta en utflukt til Apollonia nasjonalpark og Migdal Afek. Naturinteresserte besøkende vil også sette pris på et besøk til Andromeda Rock og Ramat Gan nasjonalpark. Andromeda Rock og Ramat Gan nasjonalpark anbefales også av naturinteresserte reisende.

Museer i området har et rikt utvalg av fascinerende historier. Palmach marked og Bauhaussenteret har en rekke interessante utstillinger. Rubin Museum og Hagana-museet er også verdt en nærmere titt.

Den varierte utstillingen med vitenskapelige gjenstander og modeller på Azrieli-observatoriet bør nok kunne holde vitenskapstilhengere underholdt i en god stund. Hvis du vil se enda mer, er Givatayim-obervatoriet et annet fantastisk vitenskapssenter som er verdt en titt. Ta en titt på en rekke utstillinger, gjenstander og modeller på Azrieli-observatoriet eller Givatayim-obervatoriet, en spennende dagstur for både eksperter og amatører.

Hvis du er på ferie i Tel Aviv, bør du benytte anledningen til å se noen fascinerende gjenstander og flotte eksemplarer på Eretz Israel-museet. Eretz Israel-museet er kjent i regionen for sin varierte samling av imponerende eksemplarer, gjenstander og utstillinger.

Tel Aviv er et senter for kunsterisk energi, og skilter med gallerilokaler på nesten hvert eneste gatehjørne. Ta en tur til Tel Aviv kunstmuseum og Gordon Gallery for det beste som dette kreative reisemålet har å by på. Etterpå, hvis du har nok energi, kan du runde av dagen på Ilana Goor museum og Nachum Gutman kunstmuseum.

Bli med på en reise tilbake til en fordums tid og oppdag hemmeligheter fra flere år siden på Museum for det jødiske folk eller Ben Gurion-huset. Rishon Le-Zion-museet og Tel Aviv historiske museum er også gode alternativer. Høres disse bra ut? Du kan lære enda mer på Rishon Le-Zion-museet og Tel Aviv historiske museum.

Yitzhak Rabins senter og Uavhengighetsmuseet er verdt et besøk selv om historie ikke er din greie. Når det gjelder gamle dager er det alltid mer å lære. Minnested for Rabin og Bialik House er to andre flotte steder å stoppe ved. Dra til områdets historiske monumenter og bygninger og start historietimen.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Mishkan Yosef-synagogen eller Sankt Peterskirken. Hvis du vil undersøke et par flere religiøse steder, kan du dra til Mahmoudiya-moskeen og Immanuel-kirken. Du kan også utforske Mahmoudiya-moskeen og Immanuel-kirken.

Etter at du har besøkt alle de største attraksjonene i Tel Aviv, kan du også se om du har tid til å besøke et par av de skjulte perlene. Tel Aviv senter for utøvende kunst og Suzanne Dellal senter for dans og teater er vel verdt et besøk. Hvis du har litt tid til overs, kan du også vurdere et besøk til Israel Puppet Senter og Darom-parken.

Når er sted er så populært som Tel Aviv, er det neppe noe sjokk det finnes et stort utvalg av hotelltilbud å velge blant der. Du kan finne 184 overnattingsalternativer i Tel Aviv på Expedias hotellsider.

To alternativer for velrenommerte overnattingsalternativer i Tel Aviv er Dan Tel Aviv i 99 Hayarkon Street og Carlton Tel Aviv Hotel i 10 Eliezer Peri St. Blant de rimeligere alternativene i Tel Aviv finner du også The Norman Tel Aviv og The Ritz-Carlton, Herzliya. The Norman Tel Aviv ligger i 23-25 Nachmani Street, mens The Ritz-Carlton, Herzliya ligger i 4 Hashunit Street.

Azrieli senter er på gjøremålslisten til nesten alle som besøker Tel Aviv. Hvis du vil bo i nærheten av denne populære attraksjonen, er Crowne Plaza Tel Aviv City Center og Vital Hotel, Tel Aviv-Business Boutique Hotel begge gode alternativer.


De beste hotelltilbudene i Tel Aviv

Vis alle de 1 647 overnattingsstedene i Tel Aviv
Royal Beach Tel Aviv 2 426 kr
Anmeldelse skrevet 23. jul. 2016
Mer informasjon
 
Royal Beach Tel Aviv

Royal Beach Tel Aviv

Ha-Yarkon St. 19, Tel Aviv
   
  4,2 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Bra hotell og fine rom. Brukbar frokost, men dyr og ikke blandt de beste.

  Isrotel Tower Hotel 1 593 kr
  Anmeldelse skrevet 21. aug. 2018
  Mer informasjon
   
  Isrotel Tower Hotel

  Isrotel Tower Hotel

  78 Hayarkon St, Tel Aviv
    
   4,0 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Very good! We loved the room with the sea view, and the short walk to the beach and places to eat.

   Crowne Plaza Tel Aviv City Center 1 840 kr
   Anmeldelse skrevet 17. jul. 2018
   Mer informasjon
    
   Crowne Plaza Tel Aviv City Center

   Crowne Plaza Tel Aviv City Center

   136 Menachem Begin Rd., Tel Aviv
     
    4,4 av 5
    0.0 av 5.0 Stjerner

    Did not get help with the luggage. Not easy to find restaurants, breakfast etc. no good descriptive in the elevator and outside the elevator. The room was very good and big with a okey minibar

    Embassy Hotel Tel Aviv 1 241 kr
    Anmeldelse skrevet 6. jan. 2019
    Mer informasjon
     
    Embassy Hotel Tel Aviv

    Embassy Hotel Tel Aviv

    5 Shalom Aleichem St., Corner of 74 HaYarkon St., Tel Aviv, Tel Aviv
      
     4,2 av 5
     0.0 av 5.0 Stjerner

     Fint hotell, meget bra lokalisert i Tel Aviv - nær det meste. Romslige rom, morsom 50-tallsstil i hele hotellet. Vennlig og behjelpelig personalet. Litt trafikkstøy.

     David InterContinental Tel Aviv 3 207 kr
     Anmeldelse skrevet 29. mar. 2016
     Mer informasjon
      
     David InterContinental Tel Aviv

     David InterContinental Tel Aviv

     12 Kaufman St, Tel Aviv
       
      4,2 av 5
      0.0 av 5.0 Stjerner

      En totalt god hotellopplevelse. Fint svømmebasseng med mange solsenger, havutsikt, og hyggelig personale. Stort godt rom. Sentralt hotell, lett å ta seg rundt med utgangspunkt i hotellet.

      Hilton Tel Aviv 3 886 kr
      Anmeldelse skrevet 26. jul. 2013
      Mer informasjon
       
      Hilton Tel Aviv

      Hilton Tel Aviv

      205 HaYarkon Street, Independence Park, Tel Aviv
        
       4,1 av 5
       0.0 av 5.0 Stjerner

       Hotellene langs stranden i Tel Aviv er overpriset og Hilton er langt fra noe unntak. Vi har bodd på Hilton i flere andre land og forventet tilsvarende standard her, særlig i og med at vi betalte langt mer her enn vi noen gang har betalt for et rom på et Hilton-hotell. Det var feil. Vi fikk et rom ...

       Sadot, Airport Hotel - an Atlas Boutique Hotel 1 915 kr
       Anmeldelse skrevet 7. nov. 2017
       Mer informasjon
        
       Sadot, Airport Hotel - an Atlas Boutique Hotel

       Sadot, Airport Hotel - an Atlas Boutique Hotel

       Assaf Center Street, Assaf HaRofeh, Be'er Ya'akov
         
        4,4 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        We arrived in the evening, my wife, me and our little baby. We had booked this hotel because we were leaving early in the morning with an airplane, and therefore wanted to be close to the airport. We had before we arrived booked the room and payed. To our great surprise, to receptionist said the ...

        65 Hotel, Rothschild, Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel 2 682 kr
        Anmeldelse skrevet 6. mai 2019
        Mer informasjon
         
        65 Hotel, Rothschild, Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel

        65 Hotel, Rothschild, Tel Aviv - an Atlas Boutique Hotel

        65, Rothschild Boulevard, Tel Aviv
          
         4,7 av 5
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Fantastisk bra hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i Tel Aviv

         Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Tel Aviv