Starten på sidens hovedinnhold

La deg skjemme bort på disse overnattingsstedene med spa


Se prisene på hoteller i Strömstad

I kveld 19. nov - 20. nov
Denne helgen 23. nov - 25. nov
Neste helg 30. nov - 2. des

Populære Spahoteller i Strömstad

Vis alle de 152 overnattingsstedene i Strömstad
Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member
Strömstad Spa & Resort, An Ascend Member
4.0 av 5.0 Kebalvägen 229, Stromstad
Gratis avbestilling
4,0/5 (435 anmeldelser)
1 625 kr per nattfor 2 gjester

Fikk ikke reservert bord til middag, var fullt. Utrolig dyrt!

Anmeldelse skrevet 1. sep 2018
Källviken Semesterby
Källviken Semesterby
2.0 av 5.0 Caprivägen 61, Stromstad
2,8/5 (154 anmeldelser)

Greit og enkelt sted. God plass på kjøkken og dusjer. Alt vi trengte.

Anmeldelse skrevet 10. aug 2018
Tanums Gestgifveri
Tanums Gestgifveri
4.0 av 5.0 Apoteksvägen 7, Tanum
Gratis avbestilling
4,2/5 (273 anmeldelser)
1 228 kr per nattfor 2 gjester

Sentralt. Hotellet har sjarm og tradisjoner. Pluss for informasjon rundt i parken og omkring på hotellet. God frokost. Synd at restauranten om kvelden bare hadde store menyer, vi kunne tenkt oss en smårett eller noe enklere fordi vi skulle videre neste dag. Rommet var ekstra lite fordi det var tatt ...

Anmeldelse skrevet 31. jul 2018
TanumStrand
TanumStrand
4.0 av 5.0 TanumStrand, Grebbestad
Gratis avbestilling
3,8/5 (457 anmeldelser)
1 310 kr per nattfor 2 gjester

Maten var veldig bra. Har kun en kritikk og det var at det var røyklukt på rommet og at gulvteppet ikke var pent. Virket som at tidligere gjester hadde stumpet sigaretter på gulvteppet.

Anmeldelse skrevet 17. aug 2018
Kart

Reiseguide: Spahoteller i Strömstad

Spahotell Strömstad: Strømstad er en kjent by i Sverige for de fleste nordmenn. Mange reiser til byen for å handle billige varer, men hvorfor ikke kombinere handleturen med et lite opphold på hotell i Strømstad? Skal du virkelig kose deg, slår du til med et spahotell i Strømstad. Det er flere spahoteller å velge mellom i området rundt byen, og disse byr ofte på det lille ekstra for den som virkelig vil nyte oppholdet – som innendørs svømmebasseng, badstue eller spatjenester. En annen ting som kjennetegner spahoteller, er at de ofte ligger i litt roligere strøk, noe som også er tilfelle i Strømstad. Det er få spahoteller i Strømstad sentrum, de fleste ligger et lite stykke utenfor byen. Mindre støy utenfra bidrar til at du kan slappe enda bedre av.

Shopping og spahotell i Strømstad

Når du trenger et lite avbrekk fra ditt spaopphold i Strømstad, passer det fint å utforske byens shoppingmuligheter. Strømstad er en by som er kjent nettopp for shopping og handel, og i tillegg til de store kjøpesentrene finner du mange spennende butikker rundt om i bykjernen. Velværebutikkene er selvfølgelige også tilstede i Strømstad, så benytt sjansen til å kjøpe deg noen pleieprodukter – så du kan ta med deg litt av spaopplevelsen hjem til Norge. Det er også dedikerte spasteder i byen, og mange av disse selger en del av produktene de selv benytter seg av. De ansatte som jobber på spaet kan også komme med tips om hvilke produkter de tror du vil like best.