Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Romantiske hoteller i Stansted

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Romantiske hoteller i Stansted

Linden House Stansted
5 out of 5
1-3 Silver Street, Stansted, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 950 kr per natt
4.4/5Excellent! (45 anmeldelser)

"veldig hyggelig betjening , fin atmosfære i bar og servering , mye trafikkstøy , for langt fra flyplassen."…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2016

Linden House Stansted
Finner du ikke det du leter etter?
Romantiske hoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Romantiske hoteller - Hoteller i Stansted

Søk etter hoteller i Stansted på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Stansted ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Stansted.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Stansted.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Stansted. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Stansted.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Stansted – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er du på jakt etter romantiske hoteller i Stansted?
Hvis du og din kjære er på utkikk etter en romantisk tur, kan vi hjelpe til med planleggingen. Flotte restauranter og avslappende spasentre er grunnen til at mange par velger Stansted. Hvis du skal utforske Stansted sammen med din kjære, kan vi anbefale Mountfitchet Castle og House on the Hill Toy Museum. Enten du ønsker å sove ut i luksuriøst sengetøy eller få parmassasje, finner du garantert et flott overnattingssted i Stansted for den perfekte helgeturen med din kjære.
Hva er det beste overnattingsstedet for par som skal reise til Stansted?
Linden House Stansted er et overnattingssted 5 stjerner. et gjestehus er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Stansted?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Stansted er 659 mm.
Hva kan man gjøre i Stansted?
Det finnes ikke noe bedre enn å oppleve et nytt reisemål med sin kjære, så få med dere alt Stansted har å by på. Ønsker du og partneren din en variert ferieopplevelse, kan Stansted blant annet vise til et godt utvalg av flotte restauranter og trivelige barer, i tillegg til aktiviteter som sportsarrangementer. Mens du utforsker byen, bør du ta turen til Mountfitchet Castle eller House on the Hill Toy Museum.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Stansted?
Du kommer deg til Stansted ved å fly til London (STN-Stansted), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 4,5 km fra sentrum. Hvis du vil utforske resten av regionen, kan du ta et av togene som går fra Stansted Mountfitchet Station.

Flere reisealternativer