Billige flybilletter til Stansted

Billige flyreiser til Stansted

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 204 kr for enveisflyvninger og 1 715 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Turkish Airlines
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
KLM

Fly til Stansted

Stansted lufthavn ligger like ved småbyen Bishop’s Stortford, nord for London, og betjener Englands hovedstad samt omkringliggende områder. Flyplassen er inngangsporten til England for mange nordmenn, spesielt når du skal besøke London, en verdensmetropol i ordets rette forstand. Her finner du det meste av alt, uansett om du er interessert i sport, teater, kunst, mat, shopping eller kafeer – ”Europas hovedstad” har noe for alle. Når du skal kjøpe flybilletter til Stansted, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Med det finner du billige flybilletter til Stansted, samtidig som prosessen med å kjøpe flybillett er veldig enkel. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Stansted samtidig som fly, har du mulighet til å spare enda mer!

Opplev London

London er et meget populært reisemål for nordmenn, og det er ikke så rart. Det er en ekte verdensby, som på mange måter bare metropoler som New York og Tokyo kan måle seg med. Samtidig er byen bare en kort flytur unna, og den er svært lett tilgjengelig for reisende fra Norge. Her finner du det meste du kan ønske seg, uansett om du er på jakt etter klassiske britiske opplevelser, som fish & chips, brune puber, fotballkamp eller Madame Tussauds. Eller kanskje du er nysgjerrig på det siste nye innen populær peruansk mat, koreansk design eller spansk elektronisk musikk. Uansett hva som er formålet med reisen, er Stansted inngangsporten til alt det London har å by på.

Flyreiser til Stansted fra flyplasser i Norge

Du kan fly til Stansted fra en rekke flyplasser i hele Norge. Ofte har du meget store valgmuligheter når det gjelder avgangstider, og det er mulig å få tak i svært billige flybilletter. Flere flyselskaper flyr direkte til London fra Norge, og en reise til Stansted tar vanligvis omkring to timer, avhengig av hvor i landet du reiser fra. Expedia.no er et perfekt sted å starte når du skal skaffe oversikt over ulike reisealternativer.

Storbritannia er ikke en del av Schengen-samarbeidet, så som norsk borger må du vise pass ved innreise til landet, og passet må være gyldig i minst tre måneder etter innreisedatoen. I tillegg anbefales det generelt å sjekke med gjeldende lands ambassade vedrørende krav til visum dersom du har til hensikt å oppholde seg lenger i et land enn det som er vanlig ved ferieopphold.

Stansted lufthavn

Stansted ligger nordøst for London, og er én av fem større flyplasser som betjener London og omkringliggende områder. Nærmere 20 millioner passasjerer passerer gjennom flyplassen årlig (tall fra 2014), så det er å regne for en relativt stor flyplass, også i internasjonal målestokk. Du har en rekke alternativer når du skal til London fra Stansted, det går både buss, tog og drosje. Stansted Express er som regel det raskeste alternativet når du skal til London sentrum – ekspresstoget tar deg til Liverpool Street på under 50 minutter. En annen mulighet er å leie bil på Stansted. Denne kan hentes på flyplassen, eller du kan velge et annet hentested dersom dette passer bedre. Husk imidlertid at det er venstrekjøring i England.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Stansted?
Hvis du har valgt å fly, slipper du å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har nemlig bare én – London (STN-Stansted).
Hvor langt er det til STN fra sentrum av Stansted?
Hvis du skal bo Stansted sentrum, er du der på et øyeblikk etter å ha landet på STN. Terminalen er bare 5 km fra sentrum.
Kan jeg fly til Stansted nå?
For å få den seneste informasjonen om fly til Stansted kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om eventuelle reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene ved ankomst.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Stansted?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Stansted, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Stansted med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Stansted, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Stansted?
Det er to store flyplasser i Stansted. STN ligger ca. 5 km fra det sentrale området, mens LCY ligger omtrent 45 km unna. Så snart du finner et godt tilbud og bestemmer deg for et sted å bo, blir det lettere å se hvilken av dem du skal fly til.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Stansted?
Det er 20 flyselskaper som forbinder Stansted med 189 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Stansted?
Ryanair tilbyr de fleste flyvningene til Stansted. De fleste velger å fly med Ryanair fra Sørlige Dublin.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Stansted?
Det går mye raskere å fly til et nytt sted når du slipper mellomlandinger. Hvis du planlegger å dra til Stansted, så er det ca. 2164 flyvninger uten stopp hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Stansted avreise fra?
Mange reiser fra flyplasser i Gamlebyen, Dublin og Sørlige Dublin når de skal til Stansted.
Hvor lang tid tar det å fly til Stansted?
Hvilken flyplass du reiser fra, avgjør hvor lang flyturen blir. Fra Gamlebyen til Stansted tar flyturen vanligvis rundt 2 t og 1 min. Fra Dublin tar det ca. 1 t og 24 min, mens det fra Sørlige Dublin tar 1 t og 24 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Stansted så rimelig som mulig?
Som alle erfarne jetsettere sier – ikke bestill for sent. Billettprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. En annen enkel måte å få gode tilbud på er å undersøke på forhånd. Hvis reisemålet kan friste med flere flyplasser, bør du sjekke hva prisen er for å fly til en av de mindre. Og til slutt må du ikke glemme at førstemann til mølla får først male. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å finne frem lommeboka når du finner et uslåelig tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Stansted?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Stansted være enkel og grei eller virke ekstra lang. Her har du noen praktiske reisetips som hjelper deg med å få en god start på ditt neste store eventyr.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • En flytur kan gå som smurt hvis du tar med de riktige tingene i håndbagasjen. Først er det lurt å pakke grunnleggende toalettsaker som leppepomade og håndkrem samt et klesskift og noe gøy å lese. Så kan du finne plass i kofferten eller bagen til eletronikk, ladere, eventuelle medisiner og for eksempel en skikkelig nakkepute. Og sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisedokumenter og penger.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Sjekk at du ikke har en skarp gjenstand et eller annet sted i håndbagasjen. Andre ting du ikke kan ta med deg, er lett antennelige eller eksplosive kjemikalier som spraybokser og blekemidler samt gelé og væske i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Midtgangen på flyet er ikke en catwalk. Du bør kle deg i behagelige klær og huske å ta med en cardigan ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen når flyet er i luften. Lukkede, flate sko anbefales også.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyreiser å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand forårsaket av inaktivitet over lengre tid. For å unngå at dette skjer, bør du benytte deg av muligheten til å gå litt opp og ned midtgangen hvis du kan. Kompresjonsstrømper og -sokker bidrar også til å redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Stansted?
Hvis du forbereder deg før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at reisen til Stansted går av stabelen uten problemer. Nedenfor finner du noen tips for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I kontrollen sjekker de først at du har gyldig pass og tilhørende reisedokumenter før du får gå videre. Du bør derfor ta frem dette på forhånd.
  • Neste steg er røntgenmaskinen. Tøm lommene og fjern alt som kan få metalldetektoren til å pipe. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt yttertøy. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alle elektroniske duppeditter, inkludert nettbrett og mobil, må dessuten skannes.
  • Gelé og væske du vil ha med om bord, som sjampo og hårspray, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare noen verdifulle minutter. Tursko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Det er ikke tillatt å ha med skarpe gjenstander som kniver og sakser inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Stansted
AnkomstflyplassLuton
Ankomstflyplassens IATA-kodeLTN
AnkomstbyLondon
Pris for flyreisen985 kr

Populære flyvninger til Stansted

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 204 kr for enveisflyvninger og 1 715 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Lufthansa