Billige flybilletter til Stansted

Billige flyreiser til Stansted

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 251 kr for enveisflyvninger og 1 999 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Fly til Stansted

Stansted lufthavn ligger like ved småbyen Bishop’s Stortford, nord for London, og betjener Englands hovedstad samt omkringliggende områder. Flyplassen er inngangsporten til England for mange nordmenn, spesielt når du skal besøke London, en verdensmetropol i ordets rette forstand. Her finner du det meste av alt, uansett om du er interessert i sport, teater, kunst, mat, shopping eller kafeer – ”Europas hovedstad” har noe for alle. Når du skal kjøpe flybilletter til Stansted, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Med det finner du billige flybilletter til Stansted, samtidig som prosessen med å kjøpe flybillett er veldig enkel. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Stansted samtidig som fly, har du mulighet til å spare enda mer!

Opplev London

London er et meget populært reisemål for nordmenn, og det er ikke så rart. Det er en ekte verdensby, som på mange måter bare metropoler som New York og Tokyo kan måle seg med. Samtidig er byen bare en kort flytur unna, og den er svært lett tilgjengelig for reisende fra Norge. Her finner du det meste du kan ønske seg, uansett om du er på jakt etter klassiske britiske opplevelser, som fish & chips, brune puber, fotballkamp eller Madame Tussauds. Eller kanskje du er nysgjerrig på det siste nye innen populær peruansk mat, koreansk design eller spansk elektronisk musikk. Uansett hva som er formålet med reisen, er Stansted inngangsporten til alt det London har å by på.

Flyreiser til Stansted fra flyplasser i Norge

Du kan fly til Stansted fra en rekke flyplasser i hele Norge. Ofte har du meget store valgmuligheter når det gjelder avgangstider, og det er mulig å få tak i svært billige flybilletter. Flere flyselskaper flyr direkte til London fra Norge, og en reise til Stansted tar vanligvis omkring to timer, avhengig av hvor i landet du reiser fra. Expedia.no er et perfekt sted å starte når du skal skaffe oversikt over ulike reisealternativer.

Storbritannia er ikke en del av Schengen-samarbeidet, så som norsk borger må du vise pass ved innreise til landet, og passet må være gyldig i minst tre måneder etter innreisedatoen. I tillegg anbefales det generelt å sjekke med gjeldende lands ambassade vedrørende krav til visum dersom du har til hensikt å oppholde seg lenger i et land enn det som er vanlig ved ferieopphold.

Stansted lufthavn

Stansted ligger nordøst for London, og er én av fem større flyplasser som betjener London og omkringliggende områder. Nærmere 20 millioner passasjerer passerer gjennom flyplassen årlig (tall fra 2014), så det er å regne for en relativt stor flyplass, også i internasjonal målestokk. Du har en rekke alternativer når du skal til London fra Stansted, det går både buss, tog og drosje. Stansted Express er som regel det raskeste alternativet når du skal til London sentrum – ekspresstoget tar deg til Liverpool Street på under 50 minutter. En annen mulighet er å leie bil på Stansted. Denne kan hentes på flyplassen, eller du kan velge et annet hentested dersom dette passer bedre. Husk imidlertid at det er venstrekjøring i England.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Stansted

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 251 kr for enveisflyvninger og 1 999 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM
KLM