Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Stansted

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Stansted

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Stansted

Stansted lufthavn ligger like ved småbyen Bishop’s Stortford, nord for London, og betjener Englands hovedstad samt omkringliggende områder. Flyplassen er inngangsporten til England for mange nordmenn, spesielt når du skal besøke London, en verdensmetropol i ordets rette forstand. Her finner du det meste av alt, uansett om du er interessert i sport, teater, kunst, mat, shopping eller kafeer – ”Europas hovedstad” har noe for alle. Når du skal kjøpe flybilletter til Stansted, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Med det finner du billige flybilletter til Stansted, samtidig som prosessen med å kjøpe flybillett er veldig enkel. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Stansted samtidig som fly, har du mulighet til å spare enda mer!

Opplev London

London er et meget populært reisemål for nordmenn, og det er ikke så rart. Det er en ekte verdensby, som på mange måter bare metropoler som New York og Tokyo kan måle seg med. Samtidig er byen bare en kort flytur unna, og den er svært lett tilgjengelig for reisende fra Norge. Her finner du det meste du kan ønske seg, uansett om du er på jakt etter klassiske britiske opplevelser, som fish & chips, brune puber, fotballkamp eller Madame Tussauds. Eller kanskje du er nysgjerrig på det siste nye innen populær peruansk mat, koreansk design eller spansk elektronisk musikk. Uansett hva som er formålet med reisen, er Stansted inngangsporten til alt det London har å by på.

Flyreiser til Stansted fra flyplasser i Norge

Du kan fly til Stansted fra en rekke flyplasser i hele Norge. Ofte har du meget store valgmuligheter når det gjelder avgangstider, og det er mulig å få tak i svært billige flybilletter. Flere flyselskaper flyr direkte til London fra Norge, og en reise til Stansted tar vanligvis omkring to timer, avhengig av hvor i landet du reiser fra. Expedia.no er et perfekt sted å starte når du skal skaffe oversikt over ulike reisealternativer.

Storbritannia er ikke en del av Schengen-samarbeidet, så som norsk borger må du vise pass ved innreise til landet, og passet må være gyldig i minst tre måneder etter innreisedatoen. I tillegg anbefales det generelt å sjekke med gjeldende lands ambassade vedrørende krav til visum dersom du har til hensikt å oppholde seg lenger i et land enn det som er vanlig ved ferieopphold.

Stansted lufthavn

Stansted ligger nordøst for London, og er én av fem større flyplasser som betjener London og omkringliggende områder. Nærmere 20 millioner passasjerer passerer gjennom flyplassen årlig (tall fra 2014), så det er å regne for en relativt stor flyplass, også i internasjonal målestokk. Du har en rekke alternativer når du skal til London fra Stansted, det går både buss, tog og drosje. Stansted Express er som regel det raskeste alternativet når du skal til London sentrum – ekspresstoget tar deg til Liverpool Street på under 50 minutter. En annen mulighet er å leie bil på Stansted. Denne kan hentes på flyplassen, eller du kan velge et annet hentested dersom dette passer bedre. Husk imidlertid at det er venstrekjøring i England.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Feb 15, 2020

Dette er bedre enn Norwegian!!

Dec 17, 2019

- forsinket

Jul 2, 2019

Synes det er litt trangt mellom setene, og spesielt for oss som er over 185cm og har litt lengre bein enn andre.

Jun 15, 2019

Helt grei tur

Apr 1, 2019

tilbake til Oslo, fly var 1 time med forsinkkelse.

Dec 27, 2018

Spesielt ga Rolf Laurits en helt spesiell god og humørfylt service

Dec 26, 2018

Nei

Aug 19, 2018

Alt var greitt og i orden. Rask utlevering av baggasje på Heathrow

Aug 12, 2018

Litt harde seter