Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Southend-on-SeaStorbritannia

Du kan svømme i munningen av Themsen, fiske fra en av verdens lengste pirer og spise fersk fish and chips på stranden i denne feriebyen ved havet.

Besøk Southend-on-Sea, en resortlandsby ved sjøen, som er kjent for fred og ro og et avslappet tempo. Landsbyen ligger ved munningen av Themsen. Dette er et flott sted for å bli bedre kjent med den berømte elven, i en tradisjonell engelsk landsby, der du kan prøve autentisk fish and chips.

Bli kjent med denne lille byen ved å ta en liten tur, enten til fots eller på sykkel. Når du er ferdig med hovedgaten i Southend, kan du dra ned til Southend Pier for å kjenne på den friske sjøluften. Stopp ved Adventure Island på veien og prøv en av berg-og-dal-banene, eller prøv lykken i spillehallen.

Du kan svømme, segle eller padle i kajakk i det rolige vannet utenfor Southends strender. Den 11 kilometer lange promenaden er byens hovedattraksjon, spesielt under høysesongen om sommeren. På Chalkwell Beach kan du unnslippe folkemengden i fred og ro.

Oppdag Storbritannias fascinerende militærhistoris på Tilbury Fort. Denne festningen er en av de best bevarte historiske severdighetene i Storbritannia.

Om vinteren blir været vått og vindfullt. Da er elvemunningen et dramatisk syn, og det er enda koseligere enn ellers å komme seg i hus på en av de mange varme pubene i byen. Det ligger mange barer og klubber i Southend High Street. Til tross for at byen har rykte som et søvnig sted, finnes det noen flotte steder der du kan slå ut håret til langt på natt, spesielt i helgene hvis du reiser hit på en weekendtur. Du kan stoppe ved en restaurant langs promenaden eller besøke et gatekjøkken og kjøpe fisk fanget av lokale fiskere sammen med håndskåret chips for et autentisk britisk måltid ved sjøen.

Når været blir varmere, begynner turistene å komme til Southend-on-Sea, og stedet blir mer som en lekeplass for de ferierende. Du kan gå helt ut på en av verdens lengste pirer, segle i den rolige sjøen eller ganske enkelt nyte en kopp te i landsbyens koselige sentrum.

Southend-on-Sea ligger omtrent 65 kilometer øst for sentrum av London, og det tar bare en time å kjøre med bil. Det går ofte tog fra London til Southend, og det går fly fra mange europeiske byer til London Southend flyplass hver dag.

Hvor du bør bo i Southend-on-Sea

Thorpe Bay, Southend-on-Sea, England, Storbritannia

Thorpe Bay

Vakre strender er bare noe av det som trekker folk til Thorpe Bay, og Thorpe Bay Beach er en populær severdighet som er vel verdt et besøk.

Thorpe Bay

De mest populære hotellene i Southend-on-Sea

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Seven Hotel
Seven Hotel
4 out of 5
Prisen er 1 176 kr per natt

Dette hotellet ved stranden ligger midt i hjertet av Southend-on-Sea og 10 minutters gange unna New Empire Theatre og Adventure Island. Dessuten ligger Southend ...

4.3/5Excellent! (292 anmeldelser)

"The room was very clean, would have liked a larger bed and a bath. Drinks in bar were very expensive.....a gin & tonic/a glass of white wine £20.50!!!!!"…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2020

Seven Hotel
Holiday Inn Southend
Holiday Inn Southend
4 out of 5
Prisen er 753 kr per natt

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger nær flyplassen, 3,1 kilometer unna Palace Theatre og 4,5 kilometer unna Adventure Island. Dessuten ligger Southend-on-Sea ...

4.3/5Excellent! (698 anmeldelser)

"God seng og grei plassering nær flyplass/togstasjon, men alltid kaldt når jeg kom tilbake på rommet, kjedelig frokost (sammenlignet med norsk hotell) og dårlig tilrettelagt måltidspauser for konferanse som var det jeg var der for. (Buffet med begrenset utvalg, måtte spise med tallerken på fanget ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. mar. 2016

Holiday Inn Southend
Park Inn by Radisson Palace Southend-on-Sea
Park Inn by Radisson Palace Southend-on-Sea
3 out of 5
Prisen er 579 kr per natt

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger ved sjøen og få skritt fra Southend Pier og Adventure Island. Dessuten ligger Southend Beach og Three Shells ...

3.9/5Good! (996 anmeldelser)
Nice hotel with good location

"We have family in Southend and have stayed at the hotel two times now. The staff is friendly and welcoming. The hotel is clean with an ideal location right by the beach. There can be some noise from the street and both times we've stayed at the hotel the Wifi has not worked (different rooms in different ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2017

Park Inn by Radisson Palace Southend-on-Sea

Populære steder å besøke i Southend-on-Sea

Adventure Island
Bilde av Adventure Island

Adventure Island

Denne fornøyelsesparken, med noen av Englands mest spennende apparater, deriblant den beryktede berg-og-dal-banen "Rage", har attraksjoner for alle aldersgrupper og budsjetter.

Southend Pier
Bilde av Southend Pier

Southend Pier

Denne piren av jern er en av de lengste i verden. Den stikker langt ut i Themsens munning og er en favoritt blant de lokale fiskerne. 

Shoebury East Beach
Bilde av Shoebury East Beach

Shoebury East Beach

Hva med å tilbringe en avslappende ettermiddag på Shoebury East Beach under turen til Shoeburyness?

Three Shells Beach
Bilde av Three Shells Beach

Three Shells Beach

Sett av en dag til å slappe av på Three Shells Beach under turen til Southend-on-Sea! Området har sjøutsikt og strender du bør oppleve.

Southend Beach
Bilde av Southend Beach

Southend Beach

Sett av en dag til å slappe av på Southend Beach under turen til Southend-on-Sea! Området er kjent for det fantastiske utelivet sitt, og har strender du også bør oppleve.

Thorpe Bay Beach
Bilde av Thorpe Bay Beach

Thorpe Bay Beach

Hva med å tilbringe en avslappende ettermiddag på Thorpe Bay Beach under turen til Southend-on-Sea? Området er kjent for det fantastiske utelivet sitt, og har sjøutsikt du også bør oppleve.

Populære aktiviteter i Southend-on-Sea

London Pass®: Adgang til over 80 turer og severdigheter
Bilde av London Pass®: Adgang til over 80 turer og severdigheter

London Pass®: Adgang til over 80 turer og severdigheter

931 kr
per voksen
Anbefales av 72 % av reisende
Billetter til London Eye Experience
Bilde av Billetter til London Eye Experience

Billetter til London Eye Experience

336 kr
per voksen
Anbefales av 82 % av reisende
Mer London for mindre: Fem attraksjoner Inkl. London Eye
Bilde av Mer London for mindre: Fem attraksjoner Inkl. London Eye

Mer London for mindre: Fem attraksjoner Inkl. London Eye

834 kr
per voksen
Anbefales av 82 % av reisende
Billetter til Madame Tussauds London
Bilde av Billetter til Madame Tussauds London

Billetter til Madame Tussauds London

345 kr
per voksen
Anbefales av 76 % av reisende
Inngangsbilletter til Windsor Castle
Bilde av Inngangsbilletter til Windsor Castle

Inngangsbilletter til Windsor Castle

280 kr
per voksen
Anbefales av 76 % av reisende
Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter-dagstur
Bilde av Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter-dagstur

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter-dagstur

1 155 kr
per voksen
Anbefales av 82 % av reisende

Byer nær Southend-on-Sea