Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Balestrand

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Balestrand

3 Roms Villa, Soveplass til 6 med Gratis Wifi
2 Tjugum, Balestrand, Vestland
Hent priser
6.24 km fra sentrum
3 Roms Villa, Soveplass til 6 med Gratis Wifi
Leilighet Villa Lorna i Balestrand - 4 Personer, 2 Soverom
Villa med 2 Soverom, Soveplass til 5 med Gratis Wifi og gå til Butikker
Vacation Home Naustvollen in Balestrand - 4 Persons, 2 Bedrooms
3 Roms Villa, Soveplass til 6 med Gratis Wifi
2 Indre Ese, Balestrand, Vestland
Hent priser
3.26 km fra sentrum
3 Roms Villa, Soveplass til 6 med Gratis Wifi
Vacation Home Eseviki in Balestrand - 6 Persons, 3 Bedrooms
Balestrand Holiday Home, Sleeps 4 With Wifi
2 Grøneng, Balestrand, Vestland
Hent priser
4.95 km fra sentrum
Balestrand Holiday Home, Sleeps 4 With Wifi
Vacation Home Pærehagen in Balestrand - 4 Persons, 2 Bedrooms
Tuve Holiday Home, Sleeps 6 With Free Wifi
2 Skåsheimsvegen, Balestrand, Vestland
Hent priser
6.17 km fra sentrum
Tuve Holiday Home, Sleeps 6 With Free Wifi
3 Roms Villa, Soveplass til 6 med Gratis Wifi
2 Villavegen, Balestrand, Vestland
Hent priser
6.42 km fra sentrum
3 Roms Villa, Soveplass til 6 med Gratis Wifi
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Balestrand
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Balestrand

Hotell Balestrand: Balestrand er administrasjonssenteret i Balestrand kommune, som ligger i Sogn og Fjordane fylke. Stedet er kjent for sin flotte natur, noe som tiltrekker seg mange turister. I selve Balestrand ligger det ett hotell, men det er flere andre hoteller i nærområdet. Bruker du Expedia, er du sikret å få best mulig pris på oppholdet ditt – så du kan bo billig på hotell i Balestrand.

Velger du å bo i tettstedet, kan hotellet by på både en restaurant og en bar/lounge, og du har tilgang på gratis trådløst Internett under oppholdet ditt. Hotellrommene er godt utstyrt, med blant annet klimaanlegg og sengetøy av beste kvalitet.

Balestrand: natur og kunst

Balestrand omtales av mange som kunstbygda, noe som ikke er så rart med tanke på det store fokuset det er på kunst og kultur på dette tettstedet. Balestrand har et eget kunstlag, Balestrand Kunstlag, som stiller ut sine verker i Bøym pensjonats lokaler. Et annet populært sted for kunstinteresserte er Det Gylne Hus Galleri, hvor en kunstnerduo ønsker velkommen til kunstopplevelser med fokus på lys og fargeglede. Galleriet har en egen butikk hvor de selger kunstkort og kunstprodukter, og temaet er stort sett natur og Sognaliv.

Turistinformasjon

For alle turister som besøker Balestrand, kan det være greit å vite at stedet har sitt eget turistkontor. Det ligger sentralt plassert ved kaien, og her kan besøkende blant annet kjøpe billetter til rundturer i området og ekspressbåten. Det selges også turkart, bøker, suvenirer og postkort, samt at de ansatte på turistkontoret kan svare på det meste av spørsmål som har med turisme i området å gjøre.

Natur

Naturen står ofte i fokus for turistene som kommer til Balestrand, og det er mye spennende man kan begi seg ut på. Det er mange naturstier i området, og Kreklingen natursti er en av de mest populære. Den går fra Belehalli idrettshall i Balestrand sentrum til Sandstølen eller Skåsheim og tar deg med fra 90 moh. til 250 moh. På den første delen av stien er det satt ut plakater med informasjon om floraen og faunaen du passerer, og når du kommer opp i høyden har du flott utsikt utover Balestrand. Regn med å bruke alt fra 2 til 4 timer på å gå turen, alt etter hvilken form du er i. Dersom du ikke vil gå, er det mulig å leie sykler på turistkontoret. Det er særlig populært å sykle langs fjordene, og spør du på turistkontoret, vil de lage en flott rute til deg.

Balejazz

Denne jazzfestivalen arrangeres i Balestrand sentrum i mai hvert år, og har blitt områdets mest populære festival. Den ble startet opp i 1990 av kulturarbeiderne Jon Skjerdal og Sigurd Kvikne. Både norske og internasjonale jazz- og popmusikere har vært innom festivalen i løpet av årenes gang, og mange artister vender stadig tilbake for å underholde det begeistrede publikummet. Konsertene foregår på intime scener rundt om i sentrum av Balestrand, og alle scenene er innenfor gangavstand fra hverandre.

Hotellbestilling: Balestrand

Søk etter et hotell i Balestrand. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Balestrand ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Balestrand.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Balestrand. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Balestrand for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Balestrand. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Balestrand.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Balestrand?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Kringsjå Hotell et av de beste valgene for turen din. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Kvikne’s er også et alternativ for oppholdet ditt.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Balestrand hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Balestrand.
Hva er det beste overnattingsstedet for familier i Balestrand?
Kringsjå Hotell er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis parkering og gratis frokostbuffé. Attraksjoner som Norsk bremuseum ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Balestrand?
Kvikne’s er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge.

Nylige anmeldelser i Balestrand

Flere reisealternativer