Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Sogndal

Leiebil Sogndal

Bilutleie Sogndal – Det er en enkel sak å ordne seg med en leiebil i Sogndal, og dette er noe mange turister velger å gjøre. Leie av en bil gir deg som drar på ferie til Sogndal frihet til å utforske det flotte området i og rundt Sogndal på egenhånd, uten at du trenger ta hensyn til rutetidene til bussene. Det er flere forskjellige steder hvor du kan leie bil i Sogndal.

Dersom du vil bruke minst mulig penger på leiebilen, bør du finne en billig leiebil i Sogndal hos Expedia. Nedenfor finner du flere gode tips til opplevelser i Sogndal hvor det å ha leiebil kan være praktisk.

Turen til Sogndal

Mange velger å fly til Sogndal, siden byen har sin egen flyplass. Dette gjelder spesielt de som reiser fra Nord-Norge, Østlandet eller Sørlandet. Bor du i Midt-Norge eller på Vestlandet er det et alternativ å kjøre til Sogndal. Uansett om du velger å fly eller kjøre selv, er leiebil i Sogndal et aktuelt tema. Kommer du flyvende til byen vil du kanskje leie bil i Sogndal sentrum etter ankomst. En av fordelene med leiebil, er at du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Sogndal. Du sparer dermed utgiftene til drosje eller buss fra ankomststedet ditt.

Leiebil i Sogndal sentrum

Det er flere stedet hvor du kan leie bil i og rundt Sogndal sentrum, så ta en titt på Expedia for å finne din foretrukne leiebil i Sogndal. Utvalget av leiebiler er svært godt, og du finner alt fra små, økonomiske biler til større stasjonsvogner. Enten du reiser med kjæresten eller hele familien, vil du finne en leiebil i Sogndal som passer til ditt behov.

Opplev vakker natur og fjorder med leiebil i Sogndal

Sogndal er kjent for sin fantastiske beliggenhet langt inne i Sognefjorden – som er en av Norges aller vakreste fjorder. Sognefjorden er også den lengste fjorden vi har i Norge, med sine 205 km. Selv om vi anbefaler at du tilbringer en dag på sightseeingbåt ute på fjorden, kan du med leiebilen også bruke noen dager på å kjøre langs fjorden og se den flotte naturen som omkranser den. Det er både isbreer, flotte fossefall og fantastiske stavkirker langs Sognefjorden.

Kjør til Nigardsbreen i leiebilen

Dersom du aldri har satt fot på en isbre, har du under besøket i Sogndal en fantastisk mulighet til å gjøre nettopp dette. Nigardsbreen er en arm av Jostedalsbreen, en av Norges mest kjente isbreer. Har du leiebil i Sogndal kan du kjøre til parkeringsplassen ved isbreen, og derfra kan du enten gå eller ta båt for å komme deg til selve isbreen. Det er mulig å bli med på guidede turer ut på isbreen, noe som er et fint tilbud til deg som vil lære mer om underlaget du går på. Ta også en tur innom Norsk Bremuseum, hvor det blant annet vises en flott film om alle isbreene rundt Sogndal.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Sogndal

Hva er den beste prisen på leiebil i Sogndal?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Sogndal .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Sogndal?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Sogndal er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Sogndal?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Sogndal?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Sogndal

Utforsk Sogndal med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!