Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Sogndal

Leiebil Sogndal

Bilutleie Sogndal – Det er en enkel sak å ordne seg med en leiebil i Sogndal, og dette er noe mange turister velger å gjøre. Leie av en bil gir deg som drar på ferie til Sogndal frihet til å utforske det flotte området i og rundt Sogndal på egenhånd, uten at du trenger ta hensyn til rutetidene til bussene. Det er flere forskjellige steder hvor du kan leie bil i Sogndal.

Dersom du vil bruke minst mulig penger på leiebilen, bør du finne en billig leiebil i Sogndal hos Expedia. Nedenfor finner du flere gode tips til opplevelser i Sogndal hvor det å ha leiebil kan være praktisk.

Turen til Sogndal

Mange velger å fly til Sogndal, siden byen har sin egen flyplass. Dette gjelder spesielt de som reiser fra Nord-Norge, Østlandet eller Sørlandet. Bor du i Midt-Norge eller på Vestlandet er det et alternativ å kjøre til Sogndal. Uansett om du velger å fly eller kjøre selv, er leiebil i Sogndal et aktuelt tema. Kommer du flyvende til byen vil du kanskje leie bil i Sogndal sentrum etter ankomst. En av fordelene med leiebil, er at du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Sogndal. Du sparer dermed utgiftene til drosje eller buss fra ankomststedet ditt.

Leiebil i Sogndal sentrum

Det er flere stedet hvor du kan leie bil i og rundt Sogndal sentrum, så ta en titt på Expedia for å finne din foretrukne leiebil i Sogndal. Utvalget av leiebiler er svært godt, og du finner alt fra små, økonomiske biler til større stasjonsvogner. Enten du reiser med kjæresten eller hele familien, vil du finne en leiebil i Sogndal som passer til ditt behov.

Opplev vakker natur og fjorder med leiebil i Sogndal

Sogndal er kjent for sin fantastiske beliggenhet langt inne i Sognefjorden – som er en av Norges aller vakreste fjorder. Sognefjorden er også den lengste fjorden vi har i Norge, med sine 205 km. Selv om vi anbefaler at du tilbringer en dag på sightseeingbåt ute på fjorden, kan du med leiebilen også bruke noen dager på å kjøre langs fjorden og se den flotte naturen som omkranser den. Det er både isbreer, flotte fossefall og fantastiske stavkirker langs Sognefjorden.

Kjør til Nigardsbreen i leiebilen

Dersom du aldri har satt fot på en isbre, har du under besøket i Sogndal en fantastisk mulighet til å gjøre nettopp dette. Nigardsbreen er en arm av Jostedalsbreen, en av Norges mest kjente isbreer. Har du leiebil i Sogndal kan du kjøre til parkeringsplassen ved isbreen, og derfra kan du enten gå eller ta båt for å komme deg til selve isbreen. Det er mulig å bli med på guidede turer ut på isbreen, noe som er et fint tilbud til deg som vil lære mer om underlaget du går på. Ta også en tur innom Norsk Bremuseum, hvor det blant annet vises en flott film om alle isbreene rundt Sogndal.

Utforsk Sogndal

Utforsk Sogndal med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!