Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Sofia

Med sitt store utvalg av naturskjønne og historiske severdigheter vil du ha nok å bedrive tiden med i Sofia.

Spar tid og penger med en pakkereise til Sofia

Expedia hjelper deg å spare både tid og penger med et tilbud på fly og hotell. Vi hjelper reisevante feriegjester med å bestille perfekte pakketilbud på fly og hotell. Det er mye du kan se og gjøre i Sofia med med pengene du får til overs.

$603 i potensielle besparelser er tilgjengelig for reisende som bestiller en pakkereise.

Hos oss kan du velge blant 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller i hele verden.

Turen til Bulgaria vil bli enda bedre med Expedias priser.

Du kan gjøre endringer i reiseplanene hos oss, siden vi ikke krever avbestillingsgebyr for de fleste av våre bestillinger.

Pakkereiser til Sofia

Befolkningen i dette området i Bulgaria består av ca. 1 200 000 mennesker.

Hvis du befinner deg i Sofia, bør du ta med deg hele gjengen på et besøk til Sofia zoologiske hage. Ta gjerne med deg et kart i informasjonssenteret, slik at du raskt finner dyrene du har lyst til å se.

Når du vil bevege kroppen, ta turen til Borisova Gradina for en oppkvikkende trening i frisk luft.

Slipp unna byens mas og kjas på et besøk til Vitosha-fjellet og Sofia offentlige mineralbad. Hvis du trenger et avbrekk fra bylivet, kan du reise til Vitosha-fjellet eller Sofia offentlige mineralbad.

På Arkeologisk museum kan du se mange flotte museumsgjenstander og utstillinger. Arkeologisk museum er kjent i området for sine samlinger av imponerende eksemplarer og utstillinger.

Gå inn i en verden av symbolisme og kreativitet på Nasjonalgalleriet for utenlandsk kunst.

Få et innblikk i det som var ved å studere utstillingene i Nasjonalhistorisk museum.

For å lære om områdets fascinerende og fargerike fortid, kan du besøke Sofia universitet eller Ministerrådet i Sofia. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Presidentbygningen og Sofia tinghus. Dra til områdets gjenværende historiske steder og begynn historietimen.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt den fredelige atmosfæren i Russisk kirke eller St. Georgs kirke. Hvis du vil undersøke flere religiøse steder, kan du ta en tur til Bojana-kirken og Alexander Nevski katedral. Du kan også besøke Bojana-kirken og Alexander Nevski katedral.

De lokale bruker torg til så mangt, og er et fint sted for å slappe av og oppleve det lokale livet. Du vil finne mange ulike mennesker både på Slavejkov-plassen og Prins Alexander av Battenbergs plass. Pass på å reise innom disse torgene, sånn at du kan se med egne øyne det som gjør disse plassene så spesielle.

European Trade Centre ett av de mest fascinerende lokale høydepunktene, er absolutt verdt et besøk.

Ta en tur for å se noen av de betydningsfulle minnesmerkene her, som for eksempel Frigjøringstsarens monument, Vasil Levski-monumentet eller St. Sofia-monumentet. Vil du gjerne lære mer om feriedestinasjonens historie og fortid, må du gjerne ta turen innom noen av de spennende minnesstedene som du finner i Sofia, som for eksempel Frigjøringstsarens monument, Vasil Levski-monumentet eller St. Sofia-monumentet. Begi deg ut på en reise tilbake til dette samfunnets fortid ved noen av nærområdets monumenter og minnessteder, som for eksempel Frigjøringstsarens monument, Vasil Levski-monumentet eller St. Sofia-monumentet.

Kjør til et av de mange lokale markedene for et bra salg. Start reisen på Den sentrale markedshallen i Sofia, TZUM Central stormagasin eller Sofia Ring kjøpesenter.

Hvis du er på ferie i området, bør du så absolutt ta en tur innom Ivan Vazov nasjonalteater for å få sett de strålende showene og forestillingene. Etter forestillingen kan du sette deg ned på en av de nærliggende restaurantene eller barene og få en smakebit av lokale spesialiteter.

Selv om du har mange attraksjoner på lista under ferieturen, har du vel tid til én til? Det kan hende en tur til Bulgarias nasjonalbibiliotek Cyril og Methodius er akkurat hva du behøver.

Det vil være lett å finne et sted å sove i Sofia, ettersom byen er hovedstad i Bulgaria, og derfor har et svært godt hotellutvalg. Det finnes så mange som 94 hoteller i Sofia du kan bestille online på Expedia.

Planlegger du å holde en minneverdig feiring, burde du se nærmere på fasilitetene på Sense Hotel Sofia i 16 Tsar Osvoboditel Blvd og Radisson Blu Grand Hotel, Sofia i 4 Narodno Sabranie Square.

Blant de rimeligere alternativene i Sofia finner du også Grand Hotel Sofia og Sofia Residence. Grand Hotel Sofia ligger i 1 Gurko Str, mens Sofia Residence ligger i 63 Oborishte Street.


Guide til Sofia


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Sofia

Vis alle de 495 overnattingsstedene i Sofia
Best Western Premier Sofia Airport Hotel 609 kr
Anmeldelse skrevet 18. okt. 2019
Mer informasjon
 
Best Western Premier Sofia Airport Hotel

Best Western Premier Sofia Airport Hotel

11 Briuksel Boulevard, Sofia
   
  4,5 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  hotellet ligger naturligvis veldig nærme flyplassen. Er gratis buss som tar deg til flyplassen, går ca hver halvtime, og tar ca 5-6 min. Rommet er veldig fint og sengen er veldig god. Putene er fantastiske så her sover man godt. Badet er fint. Wifi fungerer bra. Har et stort kjøpesenter, The Mall, ...

  Grand Hotel Sofia 693 kr
  Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  Grand Hotel Sofia

  Grand Hotel Sofia

  1 Gurko Str, Sofia
    
   4,6 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Veldig varmt på rommet. Treningsrommet elendig. Spa avdeling dårlig. Lukter røyk på rommet som skulle være et ikke røyke rom. Generelt ikke et 5 stjernes hotel.

   InterContinental Sofia 878 kr
   Anmeldelse skrevet 23. sep. 2018
   Mer informasjon
    
   InterContinental Sofia

   InterContinental Sofia

   4 NARODNO SABRANIE SQ, Sofia
     
    4,7 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    By fare the best hotel in Sofia. Perfect service, clean, rooms are brand new, ok breakfast and two good restaurants to choose from.

    Sense Hotel Sofia 1 004 kr
    Anmeldelse skrevet 16. sep. 2016
    Mer informasjon
     
    Sense Hotel Sofia

    Sense Hotel Sofia

    16 Tsar Osvoboditel Blvd., Sofia
      
     4,6 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Meget bra hotell! Personalet er alltid hyggelig og imøtekommende. Rommet var stort og stilig innredet. Bestilte et executive rom i 7 etg. Stort bad med separat dusj og badekar. Eget rom med minibar/og garderobe. Vanligvis når hoteller anfører rommene som "lydisolerte" har dette ikke svart til forventningene, ...

     Sofia Hotel Balkan, a Luxury Collection Hotel, Sofia 764 kr
     Anmeldelse skrevet 3. aug. 2018
     Mer informasjon
      
     Sofia Hotel Balkan, a Luxury Collection Hotel, Sofia

     Sofia Hotel Balkan, a Luxury Collection Hotel, Sofia

     5 Sveta Nedelya Square, Sofia
       
      4,1 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Hotellet er svært lukseriøst i fellesarealene. Personalet er svært, svært serviceinnstilte og profesjonelle. Rommet var noe slitent, og burde vært pusset opp. Hotellrommet ga preg av å være et gammelt hotell, men resepsjonsområdet var svært vakkert og ga en svært lukseriøs følelse.

      Central Hotel Sofia 724 kr
      Anmeldelse skrevet 15. okt. 2019
      Mer informasjon
       
      Central Hotel Sofia

      Central Hotel Sofia

      52, Hristo Botev Blvd., Sofia
        
       4,4 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       God beliggenhet, noen rom ut mot gaten kan oppleve støy fra trikk so forstyrrende på natten. Noe slitasje på rommene, godt bad. OK frokost, men kunne vært bedre utvalg av brød og pålegg

       Hotel Triada 476 kr
       Anmeldelse skrevet 30. jun. 2017
       Mer informasjon
        
       Hotel Triada

       Hotel Triada

       5 Venera Str, Sofia
         
        4,0 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Fantastik opphold.

        Hilton Sofia 840 kr
        Anmeldelse skrevet 13. okt. 2018
        Mer informasjon
         
        Hilton Sofia

        Hilton Sofia

        1 Bulgaria Boulevard, Sofia
          
         4,4 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         We chose this hotel due to location an expectation of higher standard than the cheaper onces, and we had a very good stay. Location is perfect, and high standard on facilities. If I’m going back to Sofia, I will stay here again