Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Skagafjörour

Planlegger du en reise til Skagafjörour? Vår reiseguide for Skagafjörour er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Skagafjörour. Les videre for å skape din pefekte reise til Skagafjörour.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Skagafjörour så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Skagafjörour og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Skagafjörour for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Skagafjörour venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Skagafjörour for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Skagafjörour, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Skagafjörour. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Skagafjörour kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Skagafjörour enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Skagafjörour. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Skagafjörour, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Skagafjörour ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Skagafjörour og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Skagafjörour. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Skagafjörour

Vis alle de 99 overnattingsstedene i Skagafjörour
Hestasport Cottages 1 370 kr
Anmeldelse skrevet 22. feb. 2020
Mer informasjon
 
Hestasport Cottages

Hestasport Cottages

   
  4,7 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Vue superbe et bain chaud exterieur Chalet très agréable

  Hotel Tindastóll and Annex 1 137 kr
  Anmeldelse skrevet 18. okt. 2018
  Mer informasjon
   
  Hotel Tindastóll and Annex

  Hotel Tindastóll and Annex

    
   4,3 av 5
   3.0 av 5.0 Stjerner

   I stayed here for a few weeks ago, but then I lived in the guesthaus. Now in the hotel part. The only different now is the private bathroom. Still smiling staff, very polighte. Clean and nice room. I will stay here again.

   Hótel Varmahlíð 1 254 kr
   Anmeldelse skrevet 20. mai 2017
   Mer informasjon
    
   Hótel Varmahlíð

   Hótel Varmahlíð

     
    4,0 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Vi booket hotellet som en del av en rundreise på Island. Da vi ankom på kvelden fikk vi vite at de stengte om 10 minutter, så der hadde vi flaks. Personalet var hyggelig, men hotellet i seg selv samt rommene så ut som de absolutt hadde sett bedre dager. Reagerte også på at personalet dro hjem på ...

    Puffin Palace Guesthouse 765 kr
    Anmeldelse skrevet 5. sep. 2019
    Mer informasjon
     
    Puffin Palace Guesthouse

    Puffin Palace Guesthouse

      
     4,0 av 5
     2.5 av 5.0 Stjerner

     Paired down rooms. All the essentials are there. Not much in terms of personal touch.

     Karuna Guesthouse Litlu-Gröf Sauðárkróki 863 kr
     Anmeldelse skrevet 27. okt. 2019
     Mer informasjon
      
     Karuna Guesthouse Litlu-Gröf Sauðárkróki

     Karuna Guesthouse Litlu-Gröf Sauðárkróki

       
      4,9 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      The property is all renovated, amazing views, located near a small town in which there’s restaurants with excellent local food, gas and grocery store. The hot tub is amazing and the host is very friendly. Would stay here again.

      Sydra-Skordugil Guesthouse 913 kr
      Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019
      Mer informasjon
       
      Sydra-Skordugil Guesthouse

      Sydra-Skordugil Guesthouse

        
       4,3 av 5
       2.5 av 5.0 Stjerner

       Guesthouse sympa . Propre et confortable. Équipé d un jacuzzi.

       Bakkaflöt Guesthouse 1 167 kr
       Anmeldelse skrevet 4. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Bakkaflöt Guesthouse

       Bakkaflöt Guesthouse

         
        4,1 av 5
        2.5 av 5.0 Stjerner

        Trivelig og hyggelig opphold, med svært hyggelig og hjelpsom betjening.

        Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive
        Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive

        Eleven Experience - Deplar Farm - All Inclusive

          
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Dette resort-overnattingsstedet med alt inkludert ligger i landlige omgivelser, 25 kilometer unna Pálshús-museet og 40 kilometer unna Fells kirke og Siglo marina. Dessuten ligger Det islandske sildmuseum og Dalvik havn 52 kilometer unna.