Reiser til Sifnos 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De beste tilbudene på fly + hotell Sifnos

Art Blue Villas
Melia Athens
Amethyst Selene Paleros
Athens Key Hotel, Trademark Collection by Wyndham
Aegina Colors

Strandferie i Sifnos

En tur til Sifnos kan se ut til å være akkurat det du trenger. Få tilbake overskuddet med skvulpende bølger og frisk sjøluft. Hvis du vil holde deg nær sentrum av Sifnos, kan du finne et hotell i nærheten av Faros-stranden (bare 5 kilometer unna). Planlegger du å å bli en stund, kan det være lurt å bestille en av våre Sifnos-pakker. På den måten sparer du ikke bare penger, men du kan også ta turen til andre flotte strender, som Kheronissos-stranden og Lazarus-stranden. Ikke alle får både i pose og sekk!

Dette bør du vite om Sifnos

De mest populære hotellene i Sifnos

ALK Hotel
ALK Hotel
3 out of 5
Ag. Marina Kamares, Sifnos, Sifnos Island
Prisen er 1 114 kr per natt fra 5. jun. til 6. jun.
1 114 kr
per natt
5. jun.–6. jun.
9,2/10 Wonderful! (111 anmeldelser)
Over all forventning!
"Hotellet svarte til alle forventninger og hadde den beste frokosten og vennligste personalet😊"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

ALK Hotel
Sifnaika Konakia
Sifnaika Konakia
3 out of 5
Kamares, Sifnos, Sifnos Island
9,4/10 Exceptional! (70 anmeldelser)
Wonderful!
"Wonderful! Location, hospitality, beauty, delicious breakfast. Maria and her staff are superb hosts."

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2022

Sifnaika Konakia
Ktima Vrisiana
Ktima Vrisiana
Platis Gialos, Sifnos, Sifnos
Ktima Vrisiana
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Sifnos?
Du kan finne priser så lave som 8 766 kr. Ja, du leste riktig! Pakkereisene til Sifnos er en enkel måte å få pengene til å strekke lenger på. Samle flyreiser, hoteller og leiebiler, og gjør deg kjent med dette populære reisemålet.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Sifnos hvis jeg ikke kan reise?
Det kan du, og vi er her for å hjelpe deg hvert skritt på veien. Du kan muligens avbestille eller endre pakkereisen din til Sifnos helt kostnadsfritt innenfor 24 timer fra bestillingen er gjort. Det kan imidlertid hende at hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet vil pålegge et gebyr hvis bestillingen er gjort for mer enn 24 timer siden. Hvis omstendighetene plutselig endrer seg, kan du gå til vår kundeserviceportal for ytterligere informasjon.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Sifnos?
Sett sammen det du vil av flyreiser, leiebiler og hoteller i en pakkereise til Sifnos, og spar stort. Du kan spare enda mer på å legge til ekstra komponenter som aktiviteter eller utflukter i bestillingen din. Det aller beste er at du kan skreddersy reisen din nøyaktig som du vil ha den. Vi tilbyr over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i alle deler av verden, så alle skal få muligheten til å oppfylle feriedrømmene.
Hvilke er de beste hotellene i Sifnos?
Et av de mest bestilte stedene å overnatte i Sifnos er Verina Astra, som ligger i bydelen Kastro. Utforsk byen om dagen, og slapp av og lad batteriene på dette overnattingsstedet når kvelden kommer.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Sifnos?
Når du bestiller flyreisen din i god tid hos Expedia, har du én ting mindre å tenke på. Mange flyselskaper annonserer priser opptil tolv måneder i forveien. Dette er som regel den billigste tiden å bestille på. Hvis du bestiller i siste liten, kan du noen ganger finne gode tilbud på flybilletter til Sifnos bare få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Sifnos fra Expedia?
Expedia har alt du behøver for å bestille en reise til Sifnos, men hva pakkereisen skal bestå av, er opp til deg. Du kan velge mellom en kombinasjon av flyreiser, leiebiler og hoteller. Er du også på utkikk etter spennende aktiviteter eller utflukter? Du kan legge til et par etter at du har bestilt. Uansett hvilke preferanser du har, så finnes det et tilbud som passer perfekt for deg.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Sifnos?
Vi har allerede lave priser, men du kan få enda bedre rabatter når du bestiller overnatting, fly og leiebil sammen. Med pakkereiser fra Expedia får du alltid transparente priser og et enormt utvalg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Sifnos hos Expedia?
Ja, selvfølgelig. Expedia tilbyr over 500 flyselskaper i hele verden, så du kan reise med det flyselskapet som er best egnet for ditt budsjett.

Populære steder å besøke