Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Sandviken
Reiseguide

Dra på ferie til Sandviken og utforsk det svenske jernimperiet. Flott natur og fascinerende severdigheter gjør Sandviken til et utmerket feriereisemål.

Nord for Sandviken ligger elven Dalälven, og ved siden av det ruvende fjellet Kungsberget ligger endeløse skoger. På en weekendtur til Sandviken kan du dra på utflukter i den flotte svenske naturen, eller se de historiske severdighetene. Velg mellom flere museer og aktiviteter i en by som byr på underholdning for både unge og gamle.

Sandviken ble grunnlagt i 1862 da de viktige jernverkene ble bygget. Det tok bare 40 år før dette ble en av de viktigste industribyene i Sverige. Den er nå klassifisert som en del av jernimperiet, som omfatter flere historiske severdigheter i området Gästrikland. I Sandviken kan du besøke Bruksmuseet Smedsgården og lære om livet til industriarbeiderne. Högbo Bruk er et gammelt jernverk, og bygningene har blitt bevart slik de var i industriens gullalder. Når du er ferdig å titte, kan du spise et deilig måltid og deretter prøve ulike friluftsaktiviteter.

Reis til Sandviken og opplev naturen, uansett årstid. Besøk Kungsberget skiområde og test ut noen av de 19 løypene, som passer for både nybegynnere og eksperter. Musikkelskere bør oppleve byen under Sandviken Big Band Bang, den populære jazzfestivalen som holdes hver sommer. Galleriet Sandvikens Konsthall har interessante utstillinger hele året. Byen har flere lokale museer som tar for seg alt fra brannbiler til landsbybutikker.

Hvis du liker å bade, er Sandviken stedet for deg. Om sommeren er det flere strender å velge mellom, blant annet Årsunda og Hedåsbadet. Når temperaturene begynner å falle, tilbyr Parkbadet fortsatt middelhavsvarme. Dette innendørs badelandet gir alle besøkende en dag med morsomme opplevelser.

Det er enkelt å reise til Sandviken siden byen ligger ved jernbanelinjen Bergslagsbanan. Stockholm Arlanda lufthavn ligger bare to timer unna med bil. Kysten ligger 20 km fra Sandviken, så du er aldri langt unna havet.

Oppdag Sandviken når du reiser til flotte Gästrikland. Bestill en pakkereise til Sandviken og få friluftsopplevelser i Sverige.

Högbo Brukshotell
Högbo Brukshotell
4 out of 5
Hans Hiertas Vag 5, Sandviken, Gavleborg
Prisen er 1 468 kr per natt fra 8. mar. til 9. mar.

Dette hotellet med golfmuligheter ligger i Sandviken, 0,7 kilometer unna Högbo golfklubb og 32 kilometer unna Mackmyra golfklubb og Wij Trädgårdar. Dessuten ...

4.4/5Excellent! (367 anmeldelser)
Anbefales!

"Flott hotell med hyggelig betjening i flotte omgivelser! Vi bodde i en slags hytte med hotellrom. Hotellrommet var fint, men veldig varmt. Rent og pent rom ellers. Frokosten var super, og hadde alt man måtte ønske! Vi fikk beskjed om at frokosten var til klokka 11, men de begynte å pakke den sammen ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2016

Högbo Brukshotell
Best Western Hotell Hedåsen
Best Western Hotell Hedåsen
3 out of 5
Årsundavägen 100, Sandviken
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 994 kr per natt fra 19. mar. til 20. mar.

Dette hotellet med golfmuligheter ligger i Sandviken, 3,5 kilometer unna Parkbadet og 20 kilometer unna Högbo golfklubb og Mackmyra golfklubb.

4.1/5Very Good! (327 anmeldelser)

"Greit hotell og god mat fin beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2018

Best Western Hotell Hedåsen
Stadshotellet Princess
Stadshotellet Princess
3 out of 5
Smedsgatan 19, Sandviken
Prisen er 1 473 kr per natt fra 12. mar. til 13. mar.

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Sandviken, 0,8 kilometer unna Parkbadet og 20 kilometer unna Högbo golfklubb og Mackmyra golfklubb. Dessuten ligger Kungsberget ...

4.1/5Very Good! (180 anmeldelser)
Princess Hotel Sandviken

"OK Hotell med god frokost. Denne gang hadde jeg enkeltrom inn mot bakgård. Lite rom hvor badedør slår inn i dørstopper til rom dør. Vinduet kunne ikke holdes åpent da det var vifter i bakgård som larmet meget. Derfor ble det lille rommet varmt selv med varmeovn avslått. Totalt sett er hotellet noe ..."…"

Anmeldelse skrevet 31. jan. 2020

Stadshotellet Princess
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Nordicbo
Nordicbo
3 out of 5
Sanderängsgatan 5, Sandviken

Denne leiligheten ligger i Sandviken, 1,5 kilometer unna Parkbadet og 15 kilometer unna Högbo golfklubb og Mackmyra golfklubb. Dessuten ligger Kungsberget skiområde ...

5/5Exceptional! (2 anmeldelser)

"Проживали около недели, всё понравилось: чистый и удобный номер, своя ванная комната.Советую!"…"

Anmeldelse skrevet 11. feb. 2017

Nordicbo
Great Stay Guest House Sandviken
Great Stay Guest House Sandviken
3 out of 5
Stenbacksvägen, Sandviken, Gavleborgs lan
Prisen er 987 kr per natt fra 10. mar. til 11. mar.

Denne hytta ligger i forretningsområdet, 2,2 kilometer unna Parkbadet og 4,9 kilometer unna Högbo golfklubb. Dessuten ligger Mackmyra golfklubb og Kungsberget ...

4.3/5Excellent! (9 anmeldelser)
Allt bra

"Helt okej"…"

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2020

Great Stay Guest House Sandviken
Lovely Spacious Apartment  centerally
Lovely Spacious Apartment centerally
3.5 out of 5
5 Dragarbacken, Sandviken, Gävleborgs län

Denne leiligheten ligger midt i hjertet av Sandviken, 0,6 kilometer unna Parkbadet og 20 kilometer unna Högbo golfklubb og Mackmyra golfklubb. Dessuten ligger ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Mycket trevligt bemötande"…"

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019

Lovely Spacious Apartment centerally
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Sandviken

Byer nær Sandviken