Israel kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Søk etter hoteller i Israel

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De mest populære turistbyene i Israel

Hotell i Israel

Dan Eilat
5 out of 5
North Beach Area, Eilat
Prisen er 2 214 kr per natt
4.5/5Wonderful! (341 anmeldelser)
Topp hotell

"Vi hadde en flott uke på Dan Eilat. Servicen var upåklagelig, hotellet var rent og pent, frokosten var utmerket og beliggenheten kunne ikke vært bedre. Helt topp."…"

Anmeldelse skrevet 14. nov. 2014

Dan Eilat
Leonardo Plaza Hotel Tiberias
Habanim Street 1, Tiberias
Prisen er 1 562 kr per natt
3.9/5Very Good! (187 anmeldelser)

"My one complaint was that for the 2 nights of my stay there was some type of loud concert on the promenade outside the hotel. the first night this went on to near 11 PM. While this may not have been in the hotel's control I would not have booked at the Leonardo had I known this was occurring. Traveling ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2019

Leonardo Plaza Hotel Tiberias
Dan  Caesarea Resort
Caesarea, Hof HaCarmel
Prisen er 2 826 kr per natt
4.1/5Very Good! (18 anmeldelser)

"View, balcony, pool are all great. Avoid Friday, and Saturdays when there are kids everywhere."…"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2019

Dan Caesarea Resort
Carmel Forest Spa Resort
5 out of 5
Carmel Forest, Haifa, Hof HaCarmel
Prisen er 4 211 kr per natt
4.5/5Wonderful! (148 anmeldelser)

"Great service Great place to relax in very clean and well maintained Massage in spa was not that good, expected to enjoy it more."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2020

Carmel Forest Spa Resort
Isrotel Yam Suf
4.5 out of 5
Coral Beach, Eilat
Prisen er 1 743 kr per natt
4.3/5Excellent! (171 anmeldelser)

"Beautifully set, away from the crowded part of Eilat. Excellent restaurant, terrific buffet dinners and breakfasts. Very kind, helpful staff."…"

Anmeldelse skrevet 16. mar. 2020

Isrotel Yam Suf
Crowne Plaza Tel Aviv Beach
145 HaYarkon Street, Tel Aviv
Gratis avbestilling
Prisen er 1 409 kr per natt
3.6/5Good! (606 anmeldelser)
Topp hotell i Tel Aviv

"Topp beliggenhet med strand, basseng, midt i byen og gode restauranter."…"

Anmeldelse skrevet 16. mai 2016

Crowne Plaza Tel Aviv Beach
Mizpe Hayamim
Safed Road 89, Rosh Pinna
Prisen er 4 053 kr per natt
4.5/5Wonderful! (41 anmeldelser)

"The entire stay was really good and relaxing. The service, the food was all perfect. They have weekly schedule with activities such as yoga and walking in the hotel area. This is really international high standarts."…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2020

Mizpe Hayamim
Isrotel Royal Garden Hotel
5 out of 5
North Beach, Eilat
Prisen er 2 485 kr per natt
4.3/5Excellent! (270 anmeldelser)
Supert hotell for familier

"Fantastisk nydelig uteområde. Ingenting negativt annet enn litt kaldt vann i bassenget nå i april."…"

Anmeldelse skrevet 16. apr. 2013

Isrotel Royal Garden Hotel
Isrotel Ganim - Dead Sea
4.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 430 kr per natt
4/5Very Good! (389 anmeldelser)
Great hotell ,silence and quaiet

"Everything been okay I get what I need Great hotel to relax on."…"

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2017

Isrotel Ganim - Dead Sea
Isrotel Dead Sea
5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 701 kr per natt
4/5Very Good! (352 anmeldelser)
Ikke verdig å ha 5 stjerner dette hotellet

"Når et 5 stjernes hotell reklamerer med at de har parkeringsplass, regner man faktisk med at de har dette ved hotellet, og at man ikke må stå utenfor hotellets område. Det andre jeg reagerte negativt på var badereglene, når badevakten blåste i fløyta si til ei som måtte ta håret i hestehale regner ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

Isrotel Dead Sea
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Israel
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Israel

Hotell Israel: Israel er et spennende, overveldende og unikt reisemål. Her har du mange kulturer, moderne byer som Tel Aviv og Haifa, samt historiske, nærmest mytiske steder som først og fremst Jerusalem. Landsbygda er full av ørken, oldtidssteder, og vakkert landskap. Landet får mange besøkende fra hele verden og derfor er det godt med hoteller i Israel.

Overnatting i Israel

Drar du til Israel, så har du sannsynligvis flere ting og steder du vil se, så du må planlegge godt. Befolkningen, som jo opprinnelig kommer fra hele verden, er svært imøtekommende og gjestfrie. Du vil finne mange typer overnattingssteder i Israel, og det er opp til deg hvilken standard du ønsker. Du vil ha gode muligheter til å finne billig overnatting i Israel.

Komme seg til Israel

Du finne direkte flyreiser til Israel, det vil si Tel Aviv internasjonale flyplass, Ben Gurion, fra Norden. Fra resten av Europa går det fly til to internasjonale flyplasser sør i Israel, Ovda og Eilat. Det er ikke noe problem å leie bil i Israel, om du skulle ønske det. Du kan også lett finne billige reiser til Israel. Søk gjerne etter pakkeløsninger og rundturer med reise og opphold inkludert.

Destinasjoner i Israel

Finn din reiserute, enten det er ved hjelp av en turoperatør eller på egen hånd, og få tak i dine aktuelle hotellrom i Israel. Det er et lite land med gode togforbindelser. Buss og taxi er også gode alternativ for både kortere og lengre turer. Jerusalem er den mest besøkte byen i landet, av helt naturlige grunner. Den hellige byen er også byen som aldri sover. Israel har sin kyst langs det deilige Middelhavet, med Tel Avis som den mest moderne, pulserende og livlige havne- og strandbyen. Tel Aviv er europeisk. Hvis du har lyst til å prøve å bade andre steder enn i Middelhavet, så har Israel en rekke spennende alternativer, nemlig Rødehavet, Dødehavet og Genesaretsjøen.

Eliat er en vakker liten ferieby helt sør i Israel. Dette er israelernes eget elskede ferieparadis ved Middelhavet. Det er godt med strender og hoteller her. Det lille landet byr på en bemerkelsesverdig variasjon i klima og landskap. Her er det også et rikt dyreliv. Israelske myndigheter har opprettet nasjonalparker for bevaring av natur og arkeologiske funn. Om du er spesielt interessert i historie og arkeologi, noe som ikke er usannsynlig når du velger å dra til Israel, så vil du få dine drømmer oppfylt. Galilea er et vakkert landlig område ved Genesaretsjøen. Her finner du mange severdigheter, mye historie og vakkert landskap med gode turmuligheter i ett og samme område. I Israel må ørkenvandring oppleves. Å vandre gjennom ørkenen er fantastisk spennende. Landskapet forandrer seg stadig, og det er som å bevege seg gjennom en rekke ulike landskap. Ikke langt fra Dødehavet i nord, ligger Juda-ørkenen med Ein Gedi Nasjonalpark. Ein Gedi er en oase, og du får en flott fottur gjennom ørkenen på vei dit. I oasen finner du innsjøer og fossefall, en flott og forfriskende, avkjølende kontrast til ørkenen rundt.