Billige flyreiser til Israel

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Israel

Flyvninger til Israel

Det er få steder i verden med like gammel og omfattende nedtegnet historie som Israel. Jerusalem har i tusenvis av år vært en ettertraktet by på så mange forskjellige måter. I dag har turismen gjort sitt inntog. Blir du med? En reise til Israel kan fylles til randen av spennende opplevelser og historiske severdigheter, og noen netter på et hotell i Israel kan være grunnlaget for å bli kjent med mange interessante mennesker.

Det er flere flyselskaper som selger flybilletter til Israel. Så det er ikke vanskelig å finne noen som vil ta deg med sørover, og de mest populære flyplassene er Tel Aviv, Ovda, Elat og Haifa.

Flyreise til Israel – buss, tog eller fly videre

Ved ankomst til Israel må man gjennom en sikkerhetssjekk og framvise pass. Passet må være gyldig i minst seks måneder etter utreisedato. En ganske viktig detalj. Om du har tenkt deg videre til arabiske land fra Israel må du be spesielt om ikke å få israelsk stempel i passet ditt. Dette gjelder ikke for Egypt eller Jordan.

Når flyreisen til Israel er over, kan du reise videre med buss, tog, taxi eller fly. Faktisk står bussene ikke tilbake for innenlandsflyvninger, så av og til kan det være like greit med en busstur. Bussene er presise og relativt rimelige. I tillegg er det svært mange busstasjoner siden de fleste israelere benytter seg av busstilbudet.

Hvis du skulle foretrekke å kjøre selv, kan du leie bil i Israel. De største utleiefirmaene har avdelinger rundt i hele Israel. Om du planlegger å dra litt rundt og samtidig være litt effektiv med tanke på tidsbruk, kan det være en fordel å leie bil.

Togene forbinder de største byene i Israel, men de går sjeldnere og til stasjoner som ofte ligger et stykke utenfor sentrum. På den andre siden er togbillettene billigere enn bussbillettene. Du kan også bli kjørt rundt av en taxi. Prisene er ganske høye, så undersøk på forhånd, prut på prisen og gjør en avtale før kjøreturen begynner.

Overnatting i Israel

Det er mange luksushoteller og rimeligere hoteller i Israel, spesielt i de største byene. Rimeligere alternativer finner du på Bed & Breakfast, pensjonater eller et av de mange herbergene eller vandrerhjemmene. Et forslag til å finne gode overnattingssteder er å ta kontakt med turistkontoret der du er. Forhør deg med dem om de har noen anbefalinger eller tips. Andre alternativer er å se etter oppslag, eller la seg bli kontaktet av representanter for overnattingsteder som ser etter potensielle gjester. I slike tilfeller er det anbefalt å utvise skjønn og bruke sunn fornuft.

Jerusalem har en enorm historie som strekker seg svært langt tilbake i tid. Her finner du gamle tempelbygninger og den velkjente klagemuren. Du kan også fly til Tel Aviv – Jerusalems rake motsetning. Tel Aviv er kun noen tiår gammel og er stedet turister drar for å nyte strand- eller nattelivet. Her finner du hvite strender og et pulserende uteliv som ligner det vi er vant med i Europa.

Prøv Expedia og finn hotellrom, leiebil og billige flybilletter til Israel. God tur!

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Israel på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Israel.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Israel som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Israel, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Israel!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Israel under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Israel tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Israel, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.