Billige flyreiser til Kastrup

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Jan 16, 2020

.

Jan 1, 2020

Veldig bra

Jul 13, 2019

Alt bra

May 17, 2019

Veldig hyggelig ansatt i SAS service desk Gardermoen.

Jan 1, 2019

Sinnsykt dyr bagasje nok420,- for 18 kilo som pleier og være med i biletet

Aug 10, 2018

Litt kjipt at den ene kofferten ikke kom med flyet fra Torp men bra service etterpå😊👍

Fly til Kastrup

Kastrup på øya Amager er en liten by utenfor København, men som oftest er det flyplassen man tenker på når man hører navnet. Københavns lufthavn, den største i Norden, ligger i Københavns amt og er velkjent for mange nordmenn, både som inngangsport til Danmark og som stopp ved mellomlanding når man er på vei videre ut i verden eller hjem igjen. Når du skal kjøpe flybilletter til Kastrup, lønner det seg å ta utgangspunkt i søkeverktøyet her på Expedia.no. Her er det enkelt å finne billige flybilletter til Kastrup sånn at den delen av reiseforberedelsene blir unnagjort raskt og problemfritt. Når du søker etter flybilletter, får du opp en oversiktlig liste som blant annet kan sorteres etter pris, sånn at du slipper å betale for mye. Og bestiller du hotell i Kastrup samtidig, kan du spare enda mer!

En inngangsport til Danmark – et springbrett til verden

Københavns lufthavn er en av de mest besøkte flyplassene for nordmenn, så det er ofte lett å komme over billige reiser til Kastrup. Ofte er det København som er målet når man lander på flyplassen, og Skandinavias kanskje triveligste storby har mengder å by på for den som vil ha en avslappende storbyferie. København bugner av mat- og shoppeopplevelser, og inneholder ting av interesse både for den designinteresserte og den som mest er opptatt av noe godt i glasset på en bodega. På storbyferie i København får du oppleve det tradisjonelle og moderne Skandinavia i perfekt harmoni, og dersom Malmø i er av interesse, er Københavns lufthavn nærmest å regne som lokalflyplass for denne svenske byen.

Flyreiser til Kastrup fra flyplasser i Norge

Det går direkteflyvninger til Kastrup fra flere flyplasser Norge, og turen tar rundt halvannen time, avhengig av avreisested. Du har stor valgfrihet når det kommer til avreisetidspunkt, og det er mulig å finne svært billige billetter dersom dette er en prioritet. Når du skal bestille flyreiser til Kastrup, kan du velge mellom en rekke flyselskaper.

Siden Norge og Danmark er en del av Schengen-samarbeidet, trenger du ikke tenke på visum når du skal fly til Kastrup, og man trenger vanligvis heller ikke å vise pass ved innreise. På generelt grunnlag kan det likevel være smart å ha med pass ved reiser til utlandet for å være sikker på å ha godkjent legitimasjon.

Københavns lufthavn

Fra flyplassen kan du ta deg til København sentrum med buss, tog, undergrunnsbane eller bil. Med undergrunnsbane tar det et drøyt kvarter inn til byen, og de andre reisealternativene får deg også raskt frem. Du har også en rekke alternativer å velge blant dersom det er Sverige som er målet, og da spesielt Malmø – toget over Øresundsbroen og frem til Malmø sentrum tar ikke mer enn drøye 20 minutter. København lufthavn er Nordens største flyplass, og over 23 millioner passasjerer håndteres årlig (2012). Flyplassen har alle fasiliteter, og hvis du skal leie bil på Kastrup, kan du finne en billig leiebil her på Expedia.no og hente den på flyplassen.

Informasjon om flyreiser til Kastrup

Ankomstflyplass Kastrup
Ankomstflyplassens IATA-kode CPH
Ankomstby København

Populære flyvninger til Kastrup

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.