Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

RättvikSverige

Landskapet rundt Rättvik tiltrekker seg besøkende til Dalarna hele året med bratte fjell, grønne enger og en vakker innsjø.

Reis tilbake i tid i den vakre landsbyen Rättvik, som har noe for alle som er glad i natur, historie og folkemusikk. Byen byr på fascinerende kultur hele året. Enten du bestiller en weekendtur til Rättvik eller tilbringer hele ferien her, finnes det nok av severdigheter og aktiviteter.

Nyt den deilige snøen om du besøker byen om vinteren, eller kos deg i solen om sommeren. Hvorfor ikke feire en tradisjonell svensk midtsommer på et sted hvor solen knapt går ned. Etter det første snøfallet er det tid for å spenne på seg skiene og nyte vinteren. Hvis det er veldig kaldt, kan du gå over den frosne innsjøen eller stå på skøyter.

Rättvik er en av de større byene rundt innsjøen Siljan, og den har vært kjent som et kursted siden slutten av 1900-tallet. Siden da har den vært en populær destinasjon for de som ønsker å dykke ned i den rike folketradisjonen i Dalarna. Ta en nærmere titt på de sjarmerende tømmerhyttene og historiesentrene under oppholdet, og få et innblikk i sjelen til dette området. Når du reiser til Rättvik, bør du få med deg flotte Rättvik kirke. I tillegg til interiøret, er den også kjent for den store minnesteinen Wasa Stone, et monument som ble reist i 1520 til ære for Gustav Wasas første tale til lokalbefolkningen.

Når du planlegger en ferie i Rättvik, bør du også passe på å få med deg skattene fra den svenske folkemusikken. Du merker på engasjementet til lokalbefolkningen at folkemusikktradisjonen er svært viktig for området. Det spektakulære amfiteateret Dalhalla ligger i et tidligere kalksteinbrudd og brukes som arena for sommerkonserter. Et besøk til dette utendørsanlegget gir en uforglemmelig opplevelse med sitt unike program med korsang, jazz og folkemusikkonserter.

Denne skjulte skatten ligger rett ved de ville furuskogene. Gå opp for å se den fantastiske utsikten fra utsiktstårnet Vidablick, eller se Siljan fra Långbryggan.Oppdag naturens undere ved fossefallet Styggforsen og den naturlige fontenen Springkällan. Det krystallklare vannet i Siljan er perfekt for en båttur på varm sommerdag.

Hvorfor ikke bestille en weekendtur til Rättvik bestående av overnatting, reise og aktiviteter? Rättvik er like vakker som den er vennlig, og er et utmerket feriereisemål for både unge og gamle.

De mest populære hotellene i Rättvik

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Rättviks Camping
Rättviks Camping
2 out of 5
Enåbadsvägen 8, Rättvik
Prisen er 638 kr per natt

Denne campingplassen ligger i Rättvik og 3 kilometer unna Long Wharf, Rattvik golfklubb og Wasa Stone. Dessuten ligger Rattviksbacken Ski Slope og Rättvik kirke ...

4.1/5Very Good! (72 anmeldelser)
Bra

"Mycke bra"…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2020

Rättviks Camping
Siljansbadets Camping
Siljansbadets Camping
2 out of 5
Långbryggevägen 4, Rättvik
Prisen er 690 kr per natt

Denne campingplassen ligger i Rättvik og 10 minutters gange unna Wasa Stone og Long Wharf. Dessuten ligger Rättvik kirke og Rattvik golfklubb kun 2 kilometer ...

4/5Very Good! (36 anmeldelser)
Dalhalla besök

"Fantastisk upplevelse i Dalhalla,"…"

Anmeldelse skrevet 30. aug. 2019

Siljansbadets Camping
Dala Wärdshus
Dala Wärdshus
2 out of 5
Hantverksbyn 4, Rättvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 095 kr per natt

Dette hotellet ligger i landlige omgivelser og 5 kilometer unna Long Wharf, Rattviksbacken Ski Slope og Wasa Stone. Rättvik kirke ligger 4,6 kilometer unna.

3.9/5Very Good! (86 anmeldelser)

"Kanske tv apparaterna är för små. Annars är Hantverksbyn med Wärdshuset perfekt för oss då vi stänger vårt hus för vintern. (Det ligger i Nedre Gärdsjö.)"…"

Anmeldelse skrevet 17. nov. 2019

Dala Wärdshus

Byer nær Rättvik