Sverige kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Rättvik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Rättvik

Utbygårdens Vandrarhem
2 out of 5
Utby Gamla Landsvägen 23, Rättvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 671 kr per natt
4.93 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (30 anmeldelser)

"Trevligt vandrarhem med utsikt över Siljan. Trevligt bemötande från personalen."…"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2020

Utbygårdens Vandrarhem
Rättviksgårdens Vandrarhem
2 out of 5
Enåbadsvägen 1, Rättvik
Hent priser
0.3 km fra sentrum
3/5 (1 anmeldelse)
Enkelt

"Enkelt boende med tunna väggar. Närhet till allt 😀, Rättvik är inte så stort."…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2020

Rättviksgårdens Vandrarhem
Pensionat Bruntegården
3.5 out of 5
Vålsvedsvägen 51, Rättvik
Hent priser
1.15 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)
antastiskt boende med underbar mat!

"Fantastiskt boende med underbar utsikt över Siljan! Rummet var en mindre svit! Väldigt smakfull inredning med gammalt och nytt blandat på ett snyggt sätt. Provade ” lilla ”menyn ( 5 rätters) vilket var ett mycket bra val. Allt var oerhört gott Från ärtbullen och tuttul via tartar på wagyu , sparris ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2020

Pensionat Bruntegården
Best Western Hotell Lerdalshöjden
3.5 out of 5
Mickelsgatan, Rättvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 829 kr per natt
1.25 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (565 anmeldelser)
Klassisk hotell

"Bra hotell på høyden over Rättvik. Flott utsikt. God frokost. Bra mat i restauranten. Passer for voksne/eldre."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Best Western Hotell Lerdalshöjden
Stiftsgården Rättvik
3 out of 5
Kyrkvägen 2, Rättvik
Prisen er 1 364 kr per natt
1.58 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (41 anmeldelser)
Sagolik miljö och omgivning vid Siljan

"Mycket vackert belägen fastighet. Naturskönt och lugnt, Rättviks kyrka ligger vackert på en höjd intill Siljan. Platsen måste besökas! Trevliga rum och bra frukost. Vi tycker om att vistas här. Kommer nog tillbaka en tredje gång."…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

Stiftsgården Rättvik
Storgatans Pensionat
3 out of 5
Storgatan 3, Rättvik
Prisen er 1 028 kr per natt
0.82 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (35 anmeldelser)

"Litet, frächt, genuint pensionat. Återkommer gärna."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2019

Storgatans Pensionat
Stiftelsen Berget
3 out of 5
Tempelvägen 10, Rättvik
Prisen er 1 549 kr per natt
2.08 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (17 anmeldelser)

"Fellesdurs dårlig med ventilasjon"…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019

Stiftelsen Berget
Hotell Rättvik
3.5 out of 5
32 Riksvägen, Rättvik, Dalarna
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 024 kr per natt
0.6 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (209 anmeldelser)

"Fantastisk service og hyggelig personell, rent og pent rom, god frokost med den beste eggerøren jeg smakt! Gøyalt med 50-tals restauranten som serverte god mat."…"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2020

Hotell Rättvik
Lustigsgården Bed & Breakfast
2.5 out of 5
Mårsåkersvägen 2, Rättvik, Dalarna
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 079 kr per natt
1.9 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (186 anmeldelser)
Fint opphold

"God service, fine rom, rent og hyggelig, bra frokost."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2018

Lustigsgården Bed & Breakfast
Dala Wärdshus
2 out of 5
Hantverksbyn 4, Rättvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 821 kr per natt
3.28 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (86 anmeldelser)

"Kanske tv apparaterna är för små. Annars är Hantverksbyn med Wärdshuset perfekt för oss då vi stänger vårt hus för vintern. (Det ligger i Nedre Gärdsjö.)"…"

Anmeldelse skrevet 17. nov. 2019

Dala Wärdshus
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Rättvik
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Rättvik

Hotell Rättvik: Rättvik er et tettsted i Dalarna i Sverige, plassert ganske så midt i landet. Stedet har lenge vært populært blant turister, og det er spesielt kulturlivet som lokker til seg turistene. Siden tettstedet ikke er så veldig stort, er det begrenset med hoteller i Rättvik. Det kan derfor være lurt å bestille overnattingen til en ferie til Rättvik i god tid.

Overnatting i Rättvik

Uansett om du er på jakt etter et billig hotell i Rättvik eller er ute etter et litt mer eksklusivt alternativ, finner du det på Expedia.no. Med søkeverktøyet vårt får du enkelt opp de to hotellene som ligger i tettstedet, og kan velge hvem av dem som passer best for deg.

Turen til ditt hotell i Rättvik

Det er ikke mulig å fly til Rättvik, siden stedet ikke har sin egen flyplass. Den eneste større flyplassen i nærheten av Rättvik, er Dala lufthavn. Det er imidlertid ingen direkteflyvninger fra Norge til denne flyplassen, så du må regne med en mellomlanding på en av de store flyplassene i Sverige. Dersom du bor på Østlandet eller nær svenskegrensen i Midt-Norge, kan det ofte være like greit å ordne seg med en leiebil og kjøre selv, spesielt hvis du uansett har tenkt å ha leiebil i Rättvik.

Hotell nær Dalhalla i Rättvik

Når du sjekker inn på et hotellrom i Rättvik, har du en ferie med mange fine opplevelser foran deg. Den mest populære attraksjonen på stedet, er uten tvil Dalhalla. Denne utendørs operascenen er virkelig spektakulær, og den er bygd i en nedlagt kalkgruve. Det er ikke så mange år siden denne scenen ble stemt frem som en av de mest spektakulære operascenene i verden, så vi anbefaler det så absolutt å sjekke om det er noen forestillinger på scenen i løpet av oppholdet ditt i Rättvik.

Naturopplevelser i området

Når du bor på et av de to hotellene i Rättvik, er du innen gangavstand til Långbryggan. Som navnet tilsier er dette en utrolig lang brygge, faktisk hele 628 meter. Den tar deg med ut til en liten øy med navnet Siljan, og er perfekt for en romantisk spasertur på kveldstid. Ute på Siljan kan man blant annet se det 28 meter høye tretårnet Vidablick, som er over 100 år gammelt. Få også med deg Styggforsen i løpet av oppholdet ditt i Rättvik. Det er lagt opp en sti som tar deg med rundt i området hvor fossen ligger. Denne turen passer like fint for både voksne og barn, så det er ingenting i veien for å ta med hele familien.

Moro på hesteryggen

Enten du reiser med barn, sammen med kjæresten eller med en vennegjeng, kan det være både morsomt og utfordrende å prøve seg på hesteryggen. Med hotell i Rättvik er du ikke langt fra Silverhill Stable, som lar deg oppleve Dalarna på hesteryggen. Stallen, som har ekte svenske hester, tilbyr alt fra turridning i et par timer til turer som varer i flere dager. Prisene er på ingen måte avskrekkende, og opplevelsen kommer du til å huske lenge!

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Rättvik?
Lustigsgården Bed & Breakfast er høyt rangert av Expedia-reisende. Et B&B-hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser fra reisende er Storgatans Pensionat og Hotell Rättvik.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Rättvik hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Rättvik.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Rättvik?
Lustigsgården Bed & Breakfast er et populært valg for familier på Expedia. Dette bed & breakfast-hotellet kan blant annet friste med gratis parkering og gratis frokost. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Dala Wärdshus og Best Western Hotell Lerdalshöjden. Attraksjoner som Leksand Sommarland ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Rättvik?
Lustigsgården Bed & Breakfast er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et B&B-hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet concierge-tjenester og vaskeritjenester. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Dala Wärdshus og Best Western Hotell Lerdalshöjden.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Rättvik?
Lustigsgården Bed & Breakfast er et populært overnattingssted med strand i nærheten. et B&B-hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Hvis du vil tilbringe en avslappende ettermiddag ved vannet, kan du dra til Orsandbaden.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Rättvik?
Lustigsgården Bed & Breakfast er et populært overnattingssted. et B&B-hotell kan friste med blant annet golfbane i nærheten og gratis wi-fi. Hvis du vil bo nær en golfbane når du først er her, er Best Western Hotell Lerdalshöjden også et bra valg. Du kan spille golf på Rattvik golfklubb i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet for en vinterferie i Rättvik?
Basert på reisestatistikken vår er Best Western Hotell Lerdalshöjden er et populært overnattingssted 3,5 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et hotell kan blant annet friste med skioppbevaring og spa. Lustigsgården Bed & Breakfast er også et bra alternativ for skiferien. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Rattviksbacken Ski Slope.
Hvilke hoteller i Rättvik har basseng?
Rättviks Camping: Overnattingsstedet tilbyr badstue, innendørsbasseng og gratis parkering.

Nylige anmeldelser i Rättvik

Flere reisealternativer