Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Portland

Discover neighborhoods in Portland

Finn de beste områdene og bydelene i Portland for aktivitetene du liker best. Les mer om Portland

Hotellguide for Portland

Hotell Portland: Når du bare har 48 timer i Portland, er det viktig å få maksimalt ut av oppholdet. Sørg derfor for å se alle de største attraksjonene. Start dagen med en solid brunsj på Tasty & Alder, og ta deretter turen til Powell’s City of Books for noen bedagelige timer med titting i biografier, romaner og kokebøker. Se mesterverkene i Portland Art Museum, og stikk deretter innom de berømte matvognene når sulten nærmer seg. Slapp av på sentrale Heathman Hotel, og forbered deg på utforsking av Lan Su Chinese Garden, SE Wine Collective, Portland bondemarket og mye annet neste dag.

Unngå en helt standard ferie – velg i stedet å spise, more deg og bo i Portland med stil. Bestill overnatting på det kunstneriske Ace Hotel, og start dagen med en god kaffekopp på et av de mange kaffestedene i nærheten, som Heart Roaster og Coava Coffe Roasters. Til frokost kan du vurdere stedet Tasty n Sons, og når det er tid for lunsj er Olympic Provisions et sted du absolutt bør få med deg. Avslutt kvelden med italiensk mat på Luce og noen gode cocktailer på Clyde Common.

Familiemoro i Oregons Portland

Prøv deg på en av de heteste trendene for tiden, nemlig litt ordentlig familiemoro i Portland. Bo på Hotel Monaco og la barna gå amok med Kimpton Kids-velkomstpakken, mens du koser deg med mikrobrygg og vin i hotellets lobby. Eller vurdere å bo på RiverPlace Hotel, hvor du blant annet kan låne sykler til hele familien gratis. Skjem bort barna dine med smultringer på Voodoo Donut, og prøv deg deretter på den fantastiske maten noen av matvognene serverer.

Hotell ved Portlands matvogner

På din neste utflukt til Portland er det ingen grunn til å gå sulten, planlegg heller tidlig hvilke matvogner du skal ta turen innom. Portlands matvogner finner du nesten overalt, og rundt lunsjtider tar det helt av. Så i stedet for å tilfeldig velge matvognen med kortest kø, bør du undersøke litt om matvognene i området på forhånd. Ikke vær redd for å måtte stå litt i kø, det er som oftest vel verdt det. Ta turen til matvognen du har hørt så mye om på et litt uvanlig tidspunkt, og du slipper kanskje unna den aller verste køen.

Småturer fra hotellet med barna i Portland

Selv om det ikke er mangel på spenning i Portland, skader det aldri å se noe nytt. Det er veldig mange barnevennlige småturer du kan begi deg ut på i Portland, og de fleste krever ikke at du reiser særlig langt. I Willamette Valley kan du lære barna dine om landbruk, eller du kan ta turen til Sunriver Resort, som byr på rideturer og kanopadling. Cannon Beach er en koselig liten by hvor du finner berømte Haystack Rock, som garantert vil interessere de små.

Hotell i IT-byen

Portland var lenge kjent som en trygg passasje for tidlige engelske, kanadiske og amerikanske pelsjegere, på deres reise mellom Oregon City og Vancouver. Byen fikk navnet Portland i 1845. I dag tiltrekker Portland seg store folkemengder av yngre, ambisiøse Internett-eksperter og grafiske designere.

Uansett hva som trekker deg til denne byen, og hvordan du kommer deg hit, er det ikke mangel på hoteller i Portland – uansett hvor i byen du måtte befinne deg.

Hotellmuligheter i Portland

For de som foretrekker å fly, kan man finne gode tilbud på flybilletter med Expedia.no ved å reservere tidlig. Hvis du planlegger et opphold på flyplasshoteller, i stedet for hoteller sør i Portland eller noen av de mange resortene, er det ofte tilgjengelige suiter og mulighet til å leie bil i nærheten.

Hvis du reiser med bil finner du alle av Portlands hoteller enkelt i navigasjonssystemet. Ta med familien og kjæledyr, for det er mange hoteller som godtar kjæledyr – så dere alle kan kose dere sammen.

Shopping i Pearl District

Gå gjennom Pearl District og finn ut mer om området som en gang i tiden var et slitent og farlig område, som nå har blitt pusset opp. I dag er dette et av de beste shoppingområdene, og det er masse å gjøre i området. Det kan by på kunstgallerier, restauranter og brosteinsbelagte gater fra gamledager, og ligger ikke langt fra sentrumshotellene i Portland, hvor man ofte finner de billigste hotellrommene.

Opplev naturen

Utforsk Portlands Columbia River Gorge, som har fantastiske fosser og daler. Gå turstiene eller prøv deg på en raftingtur for å oppleve så mye av dette området som mulig. Ved dagen slutt kan du slappe av i boblebadet på et av Portlands luksushoteller, eller ta deg en drink på et av de sjarmerende boutique-hotellene du finner rundt om i byen.

Få med deg det du kan i denne byen, og vær trygg på at hotellene i Oregons Portland vil imøtekomme individuelle forespørsler du måtte ha. Bestill en avslappende ferie på et foretrukket hotell i Portland med Expedia, og du vil ikke bli skuffet.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Portland?
TownePlace Suites by Marriott Portland Beaverton er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Residence Inn by Marriott Portland Hillsboro/Brookwood og Residence Inn Portland Downtown/Pearl District også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Portland hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, er det kanskje mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Portland.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Portland?
Basert på anmeldelser er Ramada by Wyndham Portland Airport et populært overnattingssted med 2,5 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Noen andre rimelige alternativer er Rodeway Inn Portland Airport og University Place Hotel & Conference Center.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Portland?
Embassy Suites Portland/Hillsboro, Oregon er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og en restaurant. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Red Lion Hotel Portland Airport og Best Western Plus Rivershore Hotel. Attraksjoner som Oregon Zoo og Oregon Museum of Science and Industry (OMSI) passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par som skal reise til Portland?
The Nines, a Luxury Collection Hotel, Portland er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med regndusjer og 2 restauranter. En annen valgmulighet for en romantisk ferie er The Benson, a Coast Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Portland?
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Portland NW er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet et innendørsbasseng og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Phoenix Inn Suites - Lake Oswego og Red Lion Hotel Portland Airport.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Portland?
TownePlace Suites by Marriott Portland Beaverton er et populært overnattingssted 3 stjerner. et hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med et innendørsbasseng og gratis frokost. To andre alternativer nær stranden er Nordic Inn & Suites og River’s Edge Hotel. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Poet’s Beach eller Toe Island.
Hva er det beste luksushotellet i Portland?
The Benson, a Coast Hotel har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med døgnåpent helsestudio og privatbiltjenester. The Nines, a Luxury Collection Hotel, Portland og Dossier er også to eksklusive overnattingssteder for reisen din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Portland?
Hotel deLuxe er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Sentinel og Mark Spencer Hotel er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Portland?
DoubleTree by Hilton Hotel Portland - Tigard er et populært overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og innendørsbasseng. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Holiday Inn Airport - Portland og Howard Johnson by Wyndham Portland Airport. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Topgolf, Broadmoor golfbane eller Heron Lakes Golf Club.

Nylige anmeldelser i Portland

Flere reisealternativer