Portland

Hoteller i Portland

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Se prisene på hoteller i Portland

Sjekk prisene i Portland for i kveld, 16. sep. - 17. sep.
Sjekk prisene i Portland for denne helgen, 20. sep. - 22. sep.
Sjekk prisene i Portland for neste helg, 27. sep. - 29. sep.

Hotell i Portland

Bilde av Embassy Suites by Hilton Portland Downtown
4 out of 5
319 SW Pine St, Portland, OR
Gratis avbestillingBetal senere
1 650 kr per natt
6. okt.–7. okt.
4.4/5Utmerket! (2,081 anmeldelser)

"Like...location, price, room, happy hour and breakfast, staff. Didn’t like.......all good!"…"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2019

Embassy Suites by Hilton Portland Downtown
Bilde av Portlander Inn and Marketplace
3 out of 5
10350 N. Vancouver Way, Portland, OR
Gratis avbestillingBetal senere
905 kr per natt
29. sep.–30. sep.
4.1/5Veldig bra! (289 anmeldelser)

"Didn't care to much for the location of the hotel. The hotel is actually located at a truck stop and in a dirty part of town. The location did have many conveniences and was only about 15 minutes from the airport. My room was comfortable and clean."…"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2019

Portlander Inn and Marketplace
Bilde av The Benson, a Coast Hotel
4 out of 5
309 SW Broadway, Portland, OR
Gratis avbestillingBetal senere
1 670 kr per natt
13. okt.–14. okt.
4.5/5Fantastisk! (2,632 anmeldelser)
Flott hotell i sentrum av Portland

"Flott hotell midt i sentrum av Portland. Flotte rom med gode senger. Wi-fi fungerte bra. Brukte vallet parking og det fungerte også bra."…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2018

The Benson, a Coast Hotel
Bilde av Red Lion Hotel Portland Airport
3 out of 5
7101 NE 82nd Ave, Portland, OR
Gratis avbestillingBetal senere
937 kr per natt
22. sep.–23. sep.
3.7/5Bra! (6,744 anmeldelser)
Helt suverent for én natt

"Ankom Portland 1230 am med et forsinket fly. Shuttlebussen fra hotellet hadde sluttet å gå, men de sendte allikevel sjåføren avgårde for å plukke oss opp. Utmerket service! Godt rom (vi hadde et rom tilrettelagt for handicapede)."…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2015

Red Lion Hotel Portland Airport
Bilde av The Heathman Hotel
4.5 out of 5
1001 SW Broadway, Portland, OR
Gratis avbestillingBetal senere
1 665 kr per natt
22. sep.–23. sep.
4.4/5Utmerket! (1,957 anmeldelser)
Ingen luksus

"Slitent hotell, ikke mye luksus igjen her bortsett fra veldig komfortable senger for en overnatting. Styr unna hvis du skal flere netter."…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2017

The Heathman Hotel
Bilde av Staypineapple, Hotel Rose, Downtown Portland
3.5 out of 5
50 SW Morrison Street, Portland, OR
Gratis avbestillingBetal senere
1 390 kr per natt
29. sep.–30. sep.
4.3/5Utmerket! (2,543 anmeldelser)
Sprudlende hotell med god komfort

"Fantastisk konsept! Hadde de beste dynene jeg har fått på et hotell i USA, hvor de gjerne kun tilbyr laken. På rommet møtes du av en hyggelig maskot og en «ananas» med snop. Hotellet ligger sentralt i forhold mye av det som er verdt å se i Portland. Oppholdet ble noe skjemmet av at en våkner av lyden ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. mai 2018

Staypineapple, Hotel Rose, Downtown Portland
Bilde av Radisson Hotel Portland Airport
3.5 out of 5
6233 NE 78th Court, Portland, OR
Gratis avbestillingBetal senere
1 224 kr per natt
6. okt.–7. okt.
4.3/5Utmerket! (2,043 anmeldelser)
Greit og hyggelig hotell

"I denne delen av USA er ok hoteller betydelig dyrere enn i Europa. Radison Portland er ikke helt på nivå med hotellene de har i EU, men rommene er gode selv om håndfat er i sovrommet og ikke på badet. Internett fungerte godt ved mitt første besøk, men var helt håpløst ved mitt andre besøk. Vi bodde ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2015

Radisson Hotel Portland Airport
Bilde av Park Lane Suites and Inn
2.5 out of 5
809 Sw King Avenue, Portland, OR
Gratis avbestillingBetal senere
1 069 kr per natt
1. okt.–2. okt.
3.9/5Veldig bra! (1,955 anmeldelser)

"If there is a refrigerator in my room ,it was perfect!"…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

Park Lane Suites and Inn
Bilde av The Hotel Zags Portland
4 out of 5
515 Southwest Clay St, Portland, OR
Gratis avbestillingBetal senere
1 312 kr per natt
13. okt.–14. okt.
4.2/5Utmerket! (2,232 anmeldelser)
Sentralt, kult og flott restaurantuteområde

"Veldig positivt personale, god seng, rent og pent, deilig badekåpe og fine baderomsprodukter. Kul innredning og fargebruk. Veldig fint uteareale i den italienske restauranten tilknyttet hotellet. De glemte å rydde rommet vårt siste dagen, og umulig å bruke badekaret pga en hendel som var ødelagt ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2016

The Hotel Zags Portland
Bilde av Hotel Eastlund
4 out of 5
1021 NE Grand Avenue, Portland, OR
Gratis avbestillingBetal senere
1 296 kr per natt
6. okt.–7. okt.
4.5/5Fantastisk! (1,486 anmeldelser)

"Valet service was great. The room was a little small and everything was high. Beds were high. Sink was high. Probably would be awesome if you were a basketball player."…"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2019

Hotel Eastlund
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Portland fra 905 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Portland

Hotell Portland: Når du bare har 48 timer i Portland, er det viktig å få maksimalt ut av oppholdet. Sørg derfor for å se alle de største attraksjonene. Start dagen med en solid brunsj på Tasty & Alder, og ta deretter turen til Powell’s City of Books for noen bedagelige timer med titting i biografier, romaner og kokebøker. Se mesterverkene i Portland Art Museum, og stikk deretter innom de berømte matvognene når sulten nærmer seg. Slapp av på sentrale Heathman Hotel, og forbered deg på utforsking av Lan Su Chinese Garden, SE Wine Collective, Portland bondemarket og mye annet neste dag.

Unngå en helt standard ferie – velg i stedet å spise, more deg og bo i Portland med stil. Bestill overnatting på det kunstneriske Ace Hotel, og start dagen med en god kaffekopp på et av de mange kaffestedene i nærheten, som Heart Roaster og Coava Coffe Roasters. Til frokost kan du vurdere stedet Tasty n Sons, og når det er tid for lunsj er Olympic Provisions et sted du absolutt bør få med deg. Avslutt kvelden med italiensk mat på Luce og noen gode cocktailer på Clyde Common.

Familiemoro i Oregons Portland

Prøv deg på en av de heteste trendene for tiden, nemlig litt ordentlig familiemoro i Portland. Bo på Hotel Monaco og la barna gå amok med Kimpton Kids-velkomstpakken, mens du koser deg med mikrobrygg og vin i hotellets lobby. Eller vurdere å bo på RiverPlace Hotel, hvor du blant annet kan låne sykler til hele familien gratis. Skjem bort barna dine med smultringer på Voodoo Donut, og prøv deg deretter på den fantastiske maten noen av matvognene serverer.

Hotell ved Portlands matvogner

På din neste utflukt til Portland er det ingen grunn til å gå sulten, planlegg heller tidlig hvilke matvogner du skal ta turen innom. Portlands matvogner finner du nesten overalt, og rundt lunsjtider tar det helt av. Så i stedet for å tilfeldig velge matvognen med kortest kø, bør du undersøke litt om matvognene i området på forhånd. Ikke vær redd for å måtte stå litt i kø, det er som oftest vel verdt det. Ta turen til matvognen du har hørt så mye om på et litt uvanlig tidspunkt, og du slipper kanskje unna den aller verste køen.

Småturer fra hotellet med barna i Portland

Selv om det ikke er mangel på spenning i Portland, skader det aldri å se noe nytt. Det er veldig mange barnevennlige småturer du kan begi deg ut på i Portland, og de fleste krever ikke at du reiser særlig langt. I Willamette Valley kan du lære barna dine om landbruk, eller du kan ta turen til Sunriver Resort, som byr på rideturer og kanopadling. Cannon Beach er en koselig liten by hvor du finner berømte Haystack Rock, som garantert vil interessere de små.

Hotell i IT-byen

Portland var lenge kjent som en trygg passasje for tidlige engelske, kanadiske og amerikanske pelsjegere, på deres reise mellom Oregon City og Vancouver. Byen fikk navnet Portland i 1845. I dag tiltrekker Portland seg store folkemengder av yngre, ambisiøse Internett-eksperter og grafiske designere.

Uansett hva som trekker deg til denne byen, og hvordan du kommer deg hit, er det ikke mangel på hoteller i Portland – uansett hvor i byen du måtte befinne deg.

Hotellmuligheter i Portland

For de som foretrekker å fly, kan man finne gode tilbud på flybilletter med Expedia.no ved å reservere tidlig. Hvis du planlegger et opphold på flyplasshoteller, i stedet for hoteller sør i Portland eller noen av de mange resortene, er det ofte tilgjengelige suiter og mulighet til å leie bil i nærheten.

Hvis du reiser med bil finner du alle av Portlands hoteller enkelt i navigasjonssystemet. Ta med familien og kjæledyr, for det er mange hoteller som godtar kjæledyr – så dere alle kan kose dere sammen.

Shopping i Pearl District

Gå gjennom Pearl District og finn ut mer om området som en gang i tiden var et slitent og farlig område, som nå har blitt pusset opp. I dag er dette et av de beste shoppingområdene, og det er masse å gjøre i området. Det kan by på kunstgallerier, restauranter og brosteinsbelagte gater fra gamledager, og ligger ikke langt fra sentrumshotellene i Portland, hvor man ofte finner de billigste hotellrommene.

Opplev naturen

Utforsk Portlands Columbia River Gorge, som har fantastiske fosser og daler. Gå turstiene eller prøv deg på en raftingtur for å oppleve så mye av dette området som mulig. Ved dagen slutt kan du slappe av i boblebadet på et av Portlands luksushoteller, eller ta deg en drink på et av de sjarmerende boutique-hotellene du finner rundt om i byen.

Få med deg det du kan i denne byen, og vær trygg på at hotellene i Oregons Portland vil imøtekomme individuelle forespørsler du måtte ha. Bestill en avslappende ferie på et foretrukket hotell i Portland med Expedia, og du vil ikke bli skuffet.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Portland

Nylige anmeldelser i Portland