Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Reiser til Patmos 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Patmos med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Patmos. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De beste tilbudene på fly + hotell Patmos

Athens Gate Hotel
Acropolis Select Hotel
Ergon House
athensotel.com
Athens Studios

De mest populære hotellene i Patmos

Patmos Aktis Suites & Spa
Patmos Aktis Suites & Spa
5 out of 5
Grikos Bay, Patmos, Patmos Island
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 381 kr per natt fra 15. jun. til 15. jun.
4.7/5Exceptional! (58 anmeldelser)
Suverent opphold fra innsjekk til utsjekk.
"En perle av et hotell beliggende i en liten bukt. Meget bra servicetilbud på hotellet. Solforhold på egen terrasse med svømmebasseng var noe kortvarig, men til gjengeld en suveren strand å forflytte seg til. Scooter-utleie rett ved siden av hotellet gjør det enkelt å utforske også resten av øyen. ..."

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2015

Patmos Aktis Suites & Spa
Petra Hotel And Suites
Petra Hotel And Suites
2 out of 5
Grikos, Patmos, Patmos Island
Hent priser
4.6/5Exceptional! (19 anmeldelser)
"Das Hotel hat viel Charme, eine gigantische Lage, einen sehr aufmerksamen Service. Es fühlt sich an, als verbrächte man die Zeit bei Freunden in deren privater Luxusvilla am Meer mit tollem Personal."

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2019

Petra Hotel And Suites
Skala Hotel
Skala Hotel
3 out of 5
Skala, Patmos, Patmos Island
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 909 kr per natt fra 15. jun. til 15. jun.
4.4/5Wonderful! (81 anmeldelser)
Skala Hotell, Patmos
"Hotellet ligger veldig sentralt, og det passet oss bra. Vi fikk forespeilet rom med balkong og utsikt mot hage. Det fantes ingen hage på denne siden av hotellet, og utsikten var mot en brunbrent bakke og fjell. Bassengområdet var i utgangspunktet fint, men manglende vedlikehold av bassenget, trekker ..."

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2018

Skala Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Patmos

Strandferie i Patmos

En ferie i Patmos er virkelig midt i blinken. Uansett om planen er å drikke oppfriskende drinker på den lokale baren eller lese aviser ved vannet, kan du få en herlig strandferie i Patmos. Mange turister anbefaler å bo nær Grikos strand, som ligger bare 8 kilometer fra sentrum. Vi har imidlertid flere Patmos-pakker med hoteller i nærheten av Lambi strand og Meloi strand, to andre fine strender.

Dette bør du vite om Patmos

  • Det er bare å se frem til å sovne til lyden av bølger som bruser, på et av våre strandhoteller i Patmos. Lite kan måle seg med å bo like ved stranden.
  • Du kan også ta en titt på våre private ferieboliger, som er populære blant mange som planlegger å dra på ferie til Patmos. Du kan jo begynne med å se på House With 4 Bedrooms in Patmos, With Wonderful sea View, Terrace and Wifi - 1 km From the Beach og Crystal Bay Villa.
  • I Patmos bor det rundt 540 mennesker. Hvorfor ikke slå av en prat med noen av dem? På den måten kan du finne ut ting om stedet som kun lokalinnbyggerne vet. Du kan også se på siden vår med severdigheter og aktiviteter i Patmos.
  • Når du har spart penger på en pakkereise til Patmos, kan du bruke enda mer på morsomme reiseopplevelser. Grikos strand, Apokalypsens hule og Lambi strand er noen av attraksjonene du ikke bør gå glipp av.

Ofte stilte spørsmål