Reiser til Patmos 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Patmos og spar

De beste tilbudene på fly + hotell Patmos

Athens Gate Hotel
Emporikon Athens Hotel
Tier Collection
Crystal City Hotel
Niche Hotel Athens

De mest populære hotellene i Patmos

Studio View 2 in Chora Patmos
Studio View 2 in Chora Patmos
Chora, Patmos, South Aegean
Studio View 2 in Chora Patmos
Effie
Effie
3 out of 5
Skala,, Patmos, South Aegean
2/5 (1 anmeldelse)
"Location was good Staff not so friendly, breakfast not great Overall expensive for what what you get"

Anmeldelse skrevet 20. aug. 2019

Effie
Skala Hotel
Skala Hotel
3 out of 5
Skala, Patmos, Patmos Island
4.4/5 Wonderful! (84 anmeldelser)
Skala Hotell, Patmos
"Hotellet ligger veldig sentralt, og det passet oss bra. Vi fikk forespeilet rom med balkong og utsikt mot hage. Det fantes ingen hage på denne siden av hotellet, og utsikten var mot en brunbrent bakke og fjell. Bassengområdet var i utgangspunktet fint, men manglende vedlikehold av bassenget, trekker ..."

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2018

Skala Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Patmos

Strandferie i Patmos

En ferie i Patmos er virkelig midt i blinken. Uansett om planen er å drikke oppfriskende drinker på den lokale baren eller lese aviser ved vannet, kan du få en herlig strandferie i Patmos. Mange turister anbefaler å bo nær Grikos strand, som ligger bare 8 kilometer fra sentrum. Vi har imidlertid flere Patmos-pakker med hoteller i nærheten av Lambi strand og Meloi strand, to andre fine strender.

Dette bør du vite om Patmos

  • Det er bare å se frem til å sovne til lyden av bølger som bruser, på et av våre strandhoteller i Patmos. Lite kan måle seg med å bo like ved stranden.
  • Du kan også ta en titt på våre private ferieboliger, som er populære blant mange som planlegger å dra på ferie til Patmos. Du kan jo begynne med å se på House With 4 Bedrooms in Patmos, With Wonderful sea View, Terrace and Wifi - 1 km From the Beach og Crystal Bay Villa.
  • I Patmos bor det rundt 540 mennesker. Hvorfor ikke slå av en prat med noen av dem? På den måten kan du finne ut ting om stedet som kun lokalinnbyggerne vet. Du kan også se på siden vår med severdigheter og aktiviteter i Patmos.
  • Når du har spart penger på en pakkereise til Patmos, kan du bruke enda mer på morsomme reiseopplevelser. Grikos strand, Apokalypsens hule og Lambi strand er noen av attraksjonene du ikke bør gå glipp av.

Ofte stilte spørsmål