Oahu

Reiseguide
Oahu
Besøk dette ekte tropiske paradiset på Hawaiis mest befolkede øy, med delstatens hovedstad i sør og surfing i verdensklasse langs North Shore.

På den hawaiiske øya Oahu er det i Honolulu det meste skjer. Det er her du kan nyte de hvite sandstrendene og dra på eksklusiv shopping bare noen kvartaler unna. Like vest for Honolulu kan du se minnesmerker til de som mistet livet i bombingen av Pearl Harbor og angrep under den andre verdenskrigen. Fortsett videre til Waipahu for å besøke den hawaiiske plantasjebyen, eller spill golf og dra på shopping.

En times kjøretur fra Honolulu ligger North Shore med en strand på hele 13 kilometer, fra Haleiwa til Waimea Bay, Banzai Pipeline og Sunset Beach. Om vinteren kan du få med deg internasjonale surfekonkurranser hvis du er på ferie på Oahu. Hvis du reiser til Oahu om sommeren, kan du snorkle eller dykke på Pupukea Beach, eller simpelthen ta livet helt med ro på stranden i North Shore mens du nyter en medbrakt piknik eller en fortryllende solnedgang.

Overnatt på Turtle Beach Resort der det er lett å komme seg til strendene på North Shore. Hotellet tilbyr luksusovernatting og omfattende utendørsaktiviteter fra terrengsykling til surfeskole. Lær deg huladansing, lag en lei eller spill på ukulele.

På østkysten finner du vakre strender, vanligvis med mindre bølger. Strendene i nærheten av Kailua er flotte til vindsurfing og kitesurfing. Noen steder er det tilgang for funksjonshemmede ned til stranden. I nærheten av Kaneohe kan du oppleve fred og ro i den botaniske hagen. Makapuu Beach har nydelig utsikt over vannet. Gå til utsiktspunktene over fyret for å se på hvaler og skip som passerer.

Oahu har mye å tilby i tillegg til strender og surfing. Du kan leie kajakk, utriggerkano eller paddleboard i roligere farvann. Du kan nå utkikkspunkter med strålende utsikt via terrengsykkel, til hest eller til fots på jungelstier. Utforsk plantasjer eller spioner på havskilpadder. Spill golf på velholdte baner, og handle i eksklusive småbutikker eller utsalgssteder. Eller ta det helt med ro, og nyt en tropisk shave ice.

Skal du reise til Oahu, kan du fly til Honolulu International Airport. Du kommer deg rundt på øya med leiebil, moped eller motorsykkel, drosje eller det offentlige transportsystemet "TheBus". Oahu er et populært feriemål og bryllupsreisemål, og her kan du få en herlig blanding av by og land, avslapning og aktiviteter, modernisme og historie. Se hvorfor besøkende fra hele verden liker så godt "samlingsstedet" på Oahu.

Discover neighborhoods in Oahu

Default Image

Waikiki

4,5/5(7 anmeldelser av området)

Setter du pris på vakre strender, skjønne øyer og spennende butikker? Da er en reise til Waikiki midt i blinken. Ikke glem å få med deg attraksjoner som Waikiki Beach Walk og Waikiki Beach.

Waikiki
Ala Moana strandpark som inkluderer tropisk landskap, strand og kystby

Ala Moana

5/5(1 anmeldelse av området)

Skal du til Ala Moana, bør du få med deg severdigheter som Ala Moana Center og Magic Island.

Ala Moana
Default Image

Diamond Head / Kapahulu / St. Louis

Skal du til Diamond Head / Kapahulu / St. Louis, bør du få med deg severdigheter som Waikiki Beach og Ala Wai golfbane.

Diamond Head / Kapahulu / St. Louis
USS Arizona, Pearl City, Hawaii, De forente stater fasiliteter samt minnesmerke

Western Honolulu

3/5(1 anmeldelse av området)

God mat og nydelig sjøutsikt er noe av det som trekker folk til Western Honolulu. Populære attraksjoner som Honolulu Harbor og Navy Exchange Mall er også verdt et besøk, og for å utforske byen e