Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Novigrad

I forkant av en ny reise kan det lønne seg å gjøre litt research på hva du kan se og oppleve når du er vel framme. Dette gjelder også for Novigrad.

Pakkereiser til Novigrad

Zagreb fylke, hovedstaden i Kroatia, ligger 180 kilometer nord for Novigrad.

20 kilometer fra Novigrad finner du Bibinje, et reisemål kjent for noen flotte severdigheter. Sørg for at Forum og St. Maria-kirken er med i reiseplanene dine. Tenk også på å legge Landporten til planene dine.

Hvorfor ikke utforske to av de flotteste kystlinjene? Zrce strand, 65 kilometer mot nordvest, og Kasuni-stranden, 100 kilometer lenger sørøst, er nydelige begge to.

Ta på deg komfortable sko og opplev magien ved Kornati nasjonalpark, som ligger 40 kilometer fra Novigrad. Et annet alternativ er Paklenica nasjonalpark, som ligger 40 kilometer unna.

Bli med på en reise tilbake til en svunnen tid med en tur til Novigrad Castle. Denne historiske turistattraksjonen har flere historier å fortelle!

Vil du finne ut mer om regionens religiøse side? Da bør du se nærmere på St. Martin kirke.

Alle som er glade i sport, kan ta en tur for å se NK Zadar spille hjemmekamp på Stanovi stadion i Zadar, 25 kilometer vest for Novigrad. På kampdager er det bare å følge elven av blått og hvitt til stadion. Etterpå kan du slå av en prat med de lokale sportstilhengerne og ta en drink på en av barene i nærheten.

Ta en tur til Jasenice og opplev Maslenica-broen og St. Hieronymus-kirken. Dette reisemålet ligger ca. 11 kilometer nord for Novigrad, og er vel verdt en tur. Posedarje er en annen god mulighet. Byen ligger omtrent 11 kilometer unna og er hjem til Marasovic Ethno-House og St. Peterskirken.

Ca. 25 kilometer vest for Novigrad ligger Zadar, et regionalt sentrum kjent for Zadar katedral, Arkeologiske museum og St. Donats kirke. Havneporten og Fransiskanerkloster er også vel verdt å se nærmere på.

Enhver ferie går dessverre mot en slutt. Når slutten nærmer seg for oppholdet i Novigrad, er tiden inne for å si Zbogom, bruke det du har igjen av kroatiske kuna, og tenke tilbake på den opplevelsesrike tiden du har hatt her.

Når det er tid for å ta flyet hjem igjen, drar du til den nærmeste flyplassen. Den ligger 18 kilometer mot sørvest fra Novigrad.

Fordi det bare er et lite antall overnattingssteder i Novigrad og de omkringliggende områdene på Expedia, bør du bestille tidlig hvis du har tenkt til å tilbringe noen feriedager der.

Noen av overnattingsalternativene som kan være egnet for deg i Novigrad, er Hotel Lucija og Aparthotel Castrum Novum.


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Novigrad

Vis alle de 3 441 overnattingsstedene i Novigrad
NYE Eksklusiv Villa Planita med Takboble - Adriatic Luxury Villas
NYE Eksklusiv Villa Planita med Takboble - Adriatic Luxury Villas

NYE Eksklusiv Villa Planita med Takboble - Adriatic Luxury Villas

1 Obala kraljice Elizabete Kotromanic, Novigrad, Zadar
   
  0.0 av 5.0 Stjerner

  Denne villaen er familievennlig og ligger ved vannkanten i Novigrad og 5 kilometer unna Novigrad Castle og St. Martin kirke. Dessuten ligger Svete Marije Bezgrješne-klosteret og Maslenica-broen 20 kilometer unna.

  Aparthotel Mare Nostrum 1 010 kr
  Anmeldelse skrevet 22. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  Aparthotel Mare Nostrum

  Aparthotel Mare Nostrum

  E. Kotromanic bb, Novigrad
    
   4,6 av 5
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Flott sted og fantastisk bra service. Herlig å bo så nær en flott strand og koselig liten landsby. Eldre leiligheter som er klare for en oppussing. Har bodd i billigere og finere rom andre steder i Kroatia.

   Navidat
   Navidat

   Navidat

   Ante Starcevica 20, Zadar, Novigrad
     
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Denne leiligheten ligger i Novigrad, 3,6 kilometer unna St. Martin kirke og 4,5 kilometer unna Svete Marije Bezgrješne-klosteret. Dessuten ligger Novigrad Castle og Asseria fort 20 kilometer unna.

    Luksussteinsvilla Imperia, Zadar Fylke
    Luksussteinsvilla Imperia, Zadar Fylke

    Luksussteinsvilla Imperia, Zadar Fylke

    Grubicka, no number, Novigrad, Zadar
      
     0.0 av 5.0 Stjerner

     Denne villaen ligger i Novigrad, 1,7 kilometer unna St. Martin kirke og 10 kilometer unna Svete Marije Bezgrješne-klosteret og Novigrad Castle. Dessuten ligger Asseria fort og Maslenica-broen 25 kilometer unna.

     Feriehus Marcela med Basseng
     Feriehus Marcela med Basseng

     Feriehus Marcela med Basseng

     PUT KULE 9, Novigrad, Zadar
       
      0.0 av 5.0 Stjerner

      Dette feriehjemmet ligger i Novigrad, 2 kilometer unna St. Martin kirke og 10 kilometer unna Novigrad Castle og Svete Marije Bezgrješne-klosteret. Dessuten ligger Asseria fort og Maslenica-broen 25 kilometer unna.

      Autentisk Middelhavs Boutique House
      Autentisk Middelhavs Boutique House

      Autentisk Middelhavs Boutique House

      Trg Velika vrata 2, Novigrad, Zadar
        
       0.0 av 5.0 Stjerner

       Dette feriehjemmet ligger i Novigrad, 0,4 kilometer unna Novigrad Castle og 4,1 kilometer unna St. Martin kirke. Dessuten ligger Svete Marije Bezgrješne-klosteret og Maslenica-broen 20 kilometer unna.

       Villa Mali Dvor Novigrad 2 408 kr
       Villa Mali Dvor Novigrad

       Villa Mali Dvor Novigrad

       JOSIPA I DINKA BUZOLICA 4, Novigrad, Zadar
         
        0.0 av 5.0 Stjerner

        Denne villaen for romantiske reiser ligger i Novigrad, 0,6 kilometer unna Novigrad Castle og 3,8 kilometer unna St. Martin kirke. Dessuten ligger Svete Marije Bezgrješne-klosteret og Maslenica-broen 20 kilometer unna.

        Flott ny Villa 450 fra Stranden
        Anmeldelse skrevet 20. sep. 2019
        Mer informasjon
         
        Flott ny Villa 450 fra Stranden

        Flott ny Villa 450 fra Stranden

        Grubicka Pridraga, Novigrad, Zadar
          
         5,0 av 5
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Modernes, sauberes und auch hochwertig eingerichtetes Wohnobjekt. Leider gab es während unseres Aufenthaltes direkt nebenan eine Baustelle, die das Entspannen am Pool etwas erschwerte. Wer hier Urlaub machen möchte benötigt auf jeden Fall ein Auto.